gregi 18. marec 2018 Prijavi Deli 18. marec 2018 Većina čitateljstva vjerojatno je već dobro upoznata s time kako je medij Glas Istre nedavno posvetio 5-6 stranica (uključujući i naslovnicu) slobodnom suverenom čovjeku na planeti Zemlji, Aljoši iz obitelji Đurić - povodom žestokog sudara između jedinstvene stvarnosti i “stvarnosti” u koju je dotičnoga, iz nekih nepoznatih interesa, pokušala uvjeriti grupa naoružanih tzv. policajaca.Glas Istre: Suvereni čovjek na planeti Zemljihttp://cromalternativemoney.org/slike_3/glas_istre_suvereni_covjek_2_a.pngU svrhu slobodnog protoka informacija, te korektnosti i transparentnosti radi, evo linka za širu javnost o daljnjem razvoju situacije.Nakon što su dakle određeni ljudi, zaposleni u svojstvu tzv. osoba na funkciji tzv. Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, djelovali 02.03.2018 onako kako su djelovali u odnosu na mene slobodnog suverenog čovjeka na planeti Zemlji, apsolutno nelegitimno i kompletno kriminalno - evo sam danas na mom web sajtu javno objavio moju službenu Reakciju međunarodnog karaktera glede tog događaja:Tužba Suverenog Čovjeka Protiv MUP-a Republike Hrvatske - 2 Dio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregi 24. marec 2018 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2018 U izvještavanje o sve usijanijoj temi na ovim prostorima uključio se i jedan medijski div:Al Jazeera: živi čovjek a ne osoba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.