Skoči na vsebino

Suvereni Čovjek Tužbom Protiv Policije

gregi

Recommended Posts

Većina čitateljstva vjerojatno je već dobro upoznata s time kako je medij Glas Istre nedavno posvetio 5-6 stranica (uključujući i naslovnicu) slobodnom suverenom čovjeku na planeti Zemlji, Aljoši iz obitelji Đurić - povodom žestokog sudara između jedinstvene stvarnosti i “stvarnosti” u koju je dotičnoga, iz nekih nepoznatih interesa, pokušala uvjeriti grupa naoružanih tzv. policajaca.

Glas Istre: Suvereni čovjek na planeti Zemlji

http://cromalternativemoney.org/slike_3/glas_istre_suvereni_covjek_2_a.png

U svrhu slobodnog protoka informacija, te korektnosti i transparentnosti radi, evo linka za širu javnost o daljnjem razvoju situacije.
Nakon što su dakle određeni ljudi, zaposleni u svojstvu tzv. osoba na funkciji tzv. Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, djelovali 02.03.2018 onako kako su djelovali u odnosu na mene slobodnog suverenog čovjeka na planeti Zemlji, apsolutno nelegitimno i kompletno kriminalno - evo sam danas na mom web sajtu javno objavio moju službenu Reakciju međunarodnog karaktera glede tog događaja:
Tužba Suverenog Čovjeka Protiv MUP-a Republike Hrvatske - 2 Dio

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...