Ruby72 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 Ma ja V tradicionalni astrologiji se da več ali manj vse izračunat in utemeljit.So še fiksne zvezde, ki delujejo (namesto transaturnovcev ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. marec 2009 Prijavi Deli 6. marec 2009 Ne . Do 59' max. Pri fiksnih zvezdah in Vozlih upoštevam samo konjunkcije, pri tem seveda zaradi narave postavitve obeh Vozlov gledam tudi opozicijo. Z minimialnimi orbisi, do ene stopinje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 jaz bi rekla po filingu, da čutim aspekte transsaturnovcev na osebne planete do 2 °. včasih, ko se kak obrne retro in spet povozi planet oz. naredi aspekt, se mogoče v orbisu 2 ° ali manj čuti bolj kot takrat, ko je aspekt točen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 No, predvsem tole me zanima - lunca, čveka, Ruby, mantis .. kdorkoli od vas, ki se bolj z astrologijo ukvarjate - koliko orbisa vzamete za Uran, Neptun in Pluton?Mene se uči, da ne več kot 2°, vendar imam pa jaz v karti Sonce kvadrat Pluton in orbis 5°. Rekla bi, da je dejaven, pa še aplikativen je.Kaj pa Pluton sekstil Merkur? 6° Nisem namreč prepričana, da se je treba nujno držati orbisov 1-2° Al pa ... :xx!: Neptun (7.h.) kvadrat Saturn (4.). 5° orbisa. Raje bi videla, da bi bil prasec od aspekta izven orbisa, ampak ... vsekakor je aplikativen aspekt močneji od seperativnega. Pri sep. vzamem orbis cca.2°. , dočim pri aplikativnem tudi 5°do 6° st.Pri aplikativnem aspektu dobim asociacijo, da se nekdo, ki prihaja na obisk, najprej najavi . Torej neki kontakt obstaja.Čeprav, morda, samo začetno vznemirjenje. Prijetno ali ne pač odvisno od obiskovalca oz. namena obiska Sonce kvadrat Pluton, je orbis 5 °, nekaj povsem normanega. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 Sonce kvadrat Pluton, je orbis 5 °, nekaj povsem normanega. Se popolnoma strinjam, pri plutonu sem opazila, da sigurno deluje že vsaj pet stopinj prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 tudi jaz. sej ste ze velik napisal, nimam kej dost za dodat, razen da pac je itak treba vsak aspekt obravnavat individualno (npr. kaksen fact je sicer recimo uran, neptun... v chartu - ali gre za mocen vpliv itd. - pa tudi, s katerim planetom dela aspekt - ce s Soncem, Luno ali asc, vsekakor jemljem orbis vec kot 4 ali celo samo 2 st., vcasih celo do 10), pa tudi skupno (ce npr. nastopi v kaksni konfiguraciji ipd., je lahko orbis bolj elasticen)... To govorim o natalnem chartu. Za tranzite pa tudi jaz upostevam ful manj, a spet kakor kdaj; kot sta rekli Cveka in Lunca, Pluton lohk deluje precej dlje, pa ne samo s Soncem (kjer je avtomaticno dlje dejaven, ker je pocasnejsi kot npr. luna), pac pa celo z Luno (ko recimo ze zdavnaj odide iz aspekta). Res je ponavadi prihajajoc aspekt dejavnejsi, ne pa nujno oz. vedno - to lahko opazimo v naravi, v vsakdanjem zivljenju, ko vidmo, da se kaksni mocni aspekti manifestirajo, ko se ze zdavnaj 'ne bi vec smeli'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Ne . Do 59' max. Pri fiksnih zvezdah in Vozlih upoštevam samo konjunkcije, pri tem seveda zaradi narave postavitve obeh Vozlov gledam tudi opozicijo. Z minimialnimi orbisi, do ene stopinje. Kaj pa pri sinastriji? Ali bi upoštevala konjukcijo med severnim vozlom in soncem, ki je 3 stopinje orbisa? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.