Michelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jaz se moram pa resno spravit shujsat...tok bedno sem se pocutila, ko nisem mogla enga krila ( bolj zimskega) zapet... :xx!: Pa se smucanje prihaja...kmalu na Meltal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 stanetovo sol pa gremo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Zadnjič se jaz potožim kolegici, da bi bilo dobro, če bi se malo skrčla v pasu... Pa mi je sam rekla: "Zajtrkuj!"No, ajde pa se jaz res vstanem kako urco prej in tako zdej že dva tedna zajtrkujem.Rezultat? 2,5 kg je šlo že dol. Sicer je pa odlična dieta s koruznimi kosmiči pa navadnim jogurtom....Pa shujšala sem v enem tednu 3 kile-jedla samo tatarca. A kdo prakticira tisto 8-dnevno dieto z juho? Jaz sem probala en krožnik in ostala pri enmu. Ni mi kej preveč všeč okus... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ne le osem dni s "specialno" juho, vsako juho po kuhanju, pod 65°C, začini s surovo začimbo in zdravo soljo in ne bo težav niti z zdravjem niti s kilogrami. Na liter juhe dodaš 8 gr zdrave soli, kar je tudi splošen normativ, 8 gr na kg hrane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Sstane js sm šou dol cerka šter kile v enem tednu,pa smo dost jedl, ampak delal pa kt pr norcih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sstane js sm šou dol cerka šter kile v enem tednu,pa smo dost jedl, ampak delal pa kt pr norcih! pri vas se torej drugache dela.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ja,delaš skoz, ješ pa sam takrat k je cajt! To je pa sam občasno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja,delaš skoz, skoz KAJ 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hehehehe, tist k majo eni za užitk,eni pa za deu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe, tist k majo eni za užitk,eni pa za deu! shank 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hehehehe,nism to mislu,si pa dost bliz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,nism to mislu,si pa dost bliz! sej nism napisu s kere strani... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hehehehe,sej nima veze, višina je ista! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 kva zdej vidva tle hujšata? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kva zdej vidva tle hujšata? eni ob juhi....drugi ob peru 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 kr na piru ostan... najboljš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Dons sm zacela mal Po eni dieti v Rini, k naj bi kao trajala 3 mesece. Sam jaz ne bom 3 mesece. Tolk, da grem zeljeno dol. Men gre itak to tok pocas, a je mozno, da bo 3 mesece. Tko, da dans sm zacela in jedla sojo in solatko, za vecerjo pa polovico tega. Bomo vidli, ce bom zdrzala.Sej je prav nekje tema o tej dieti a ne?V glavnem januarja hocem nazaj v hlace, ki so mi bile prav lani Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dons sm zacela mal Po eni dieti v Rini, k naj bi kao trajala 3 mesece. Sam jaz ne bom 3 mesece. Tolk, da grem zeljeno dol. Men gre itak to tok pocas, a je mozno, da bo 3 mesece. Tko, da dans sm zacela in jedla sojo in solatko, za vecerjo pa polovico tega. Bomo vidli, ce bom zdrzala.Sej je prav nekje tema o tej dieti a ne?V glavnem januarja hocem nazaj v hlace, ki so mi bile prav lani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 jz tud jz tud.... nazaj na staro številko.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>V glavnem januarja hocem nazaj v hlace, ki so mi bile prav lani meni pa ohlapno opletajo nemoršverjet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Važička Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 niiisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sem misnla, da mi nikol ne bo treba v tole temo gledat . Dobila dve kile gor Sam doma čepim, pa tamale čuvam, pa vse pojem, kar pustijo :xx!: Verjetn mi sam še Stanetova sol pomaga, da ni šlo še bolj gor Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ravno obratno, tisti dve kili sta ti manjkali Kam sta se pa obesili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ohlapno opletajo nemoršverjet VSA CAST! te obcudujem in si mi kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.