Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>meni pa ohlapno opletajo nemoršverjet Meni tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ravno obratno, tisti dve kili sta ti manjkali Kam sta se pa obesili Na rit Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Na rit Super, je bila že prelahka zamisli si, da bi se ti na lička obesili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Super, je bila že prelahka zamisli si, da bi se ti na lička obesili Bi si raj zamisnla, na en drug del telesa Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bi si raj zamisnla, na en drug del telesa Kam pa, celi dve kili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kam pa, celi dve kili No ja...mogoče res ne dve kili Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No ja...mogoče res ne dve kili Koliko pa sploh vagaš, da tako stokaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Koliko pa sploh vagaš, da tako stokaš Sej ne stokam Sam povem Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sej ne stokam Sam povem Ti pa jaz povem, da so dve kile več ravno prav Tudi tri, potem se bo ustavilo samo, seveda če se boš naučila pikantno začinjati in jesti malo, a dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Ena mi je včeraj telefonirala in povedala, da hujša tako, da pred vsakim obrokom poliže par zrn ssoli in se ji apetit zmanjša na polovico.Prehranjuje se pa večinoma po gostilnah s polovičnimi porcijami.Taman za študentke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Alokohol pijte vedno razredčen, kajti ne manjka vam alkohola, ampak vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Ena mi je včeraj telefonirala in povedala, da hujša tako, da pred vsakim obrokom poliže par zrn ssoli in se ji apetit zmanjša na polovico.Laicno vprašanje: A s tem ne zadržuje vode? Kar pa spet ni dobro? Alokohol pijte vedno razredčen, kajti ne manjka vam alkohola, ampak vode Tisti deci rdečega vina, ki ga kdaj pa kdaj spijem pri kosilu, pa že ne bom mešala z vodo ali s čimerkoli drugim. Sem pa slišala v neki oddaji, da je rdeče vino (pač vse v mejah) zdravo, ker vsebuje neko substanco (se bom pozanimala), medtem ko v belem ni nič takega... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Pitje razredčene čimbolj čiste morske vode [otoške kake ...] zmanjša ješčnost - apetit pri nekaterih[0.2 dl - 0.3 dl morske vode, 0.7+ dl sladke vode 2x dnevno]. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.