Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 pridi na tortico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...jaz pa jem, ko mi je dolgčas. Ko nimam nič za počet. Sladko mi pa paše, posebi zadnje čase, ko mi manjka ljubezni. Morm pol čokolado jest!!!!ČOKOLADA!!!!!! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz sem se pa odpovedala cokoladi.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...faca. In kako to narediš. Se je tako nažreš, da ti je pol slabo če jo že pogledaš?? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamara, a locevalna je ta 90 dnevna? en dan to, drugi ono, tretji tretje, cetrti nic? ali locevalna kot po hayu? koncentrirani skrobi in beljakovine posebej? stane, koliko tvoje soli bi clovek po tvoje dnevno moral pojesti? eno tisto malo dozico? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...faca. In kako to narediš. Se je tako nažreš, da ti je pol slabo če jo že pogledaš??Pravzaprav je niti doma nimam. V trgovino pa ne hodim velik, ce pa...pa pac ne kupim sladkarij. se nekako zadrzim Doma jo mogoce kdo ma, sam sm rekla, da nej skrivajo sej zdej sm neki pametna..sej nisem ze dolg brez cokolade...pojem pa veliko oresckov...ze zato, ker ne jem mesa..razen tistega, ki plava Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamara, a locevalna je ta 90 dnevna? en dan to, drugi ono, tretji tretje, cetrti nic? ali locevalna kot po hayu? koncentrirani skrobi in beljakovine posebej? stane, koliko tvoje soli bi clovek po tvoje dnevno moral pojesti? eno tisto malo dozico?Približno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 thanx! delam eksperimente s tvojo soljo in mojim jezikom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ja stane, ti dam prav, kako je s sadnimi dietami.Mogoče so fajn za očistit telo, ne pa za hujšanje. Sama sem par mesecev nazaj imela 1 teden sadno dieto in sem shujšala 4-5 kg. Sicer sem se full dobro počutila , polna energije in lahka, ampak...Po enem tednu sem začela normalno jesti oz. manj kot pred dieto, vendar sem v 3 dneh !!! dobila vse nazaj. :xx!: Pa takooo sem bila vesela po končani dieti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamara, a locevalna je ta 90 dnevna? en dan to, drugi ono, tretji tretje, cetrti nic? ali locevalna kot po hayu? koncentrirani skrobi in beljakovine posebej? stane, koliko tvoje soli bi clovek po tvoje dnevno moral pojesti? eno tisto malo dozico?Ja ja, tinka, tole 90-dnevno sem mislila! 1. dan: beljakovine,2. dan: škrob,3. dan: ogljikovi hidrati,4. dan: sadni dan...in vsak 29. dan post. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, in kok shujsas ungefer? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 V revijo Rina sem napisal, vsaka dieta, ločevalna, sadna, beljakovinska itd je dobra, če jo spremlja biodieta z zdravo soljo, drugače pa pri vsaki lahko tvegate dehidracijo zaradi izgube elektrolitov in ponoven hiter dvig teže po prenehanju diete, ko bo organizem preko premalo slane hrane zopet polnil zaloge z dvojnimi porcijami.Svojega telesa namreč ne morete preslepiti, je pametnejše od vaše glave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, in kok shujsas ungefer?Odvisno, koliko dosledno se držiš vseh navodil. (Vse podrobnosti imaš TUKAJ .) Jaz sem vmes tudi GREŠILA , in sem shujšala 6kg v 2-h oz. dveh mesecih in pol (zadnja 2 tedna še posebno grešim - kaj čem, ko pa so sami rojstni dnevi in same dobrote na mizi ). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Aha...tega je ful Hvala vseeno....sej sam zanimal me je, ker vsi tako hvalijo to dieto. Jaz se ne grem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 BIODIETA ZAMENJAJ NEZDRAVO Z ZDRAVO SOLJO V SVOJI PREHRANI IN TVOJE TELO BO POSTALO VITKO, ZDRAVO IN POLNO ENERGIJE, MISEL PA JASNA IN ČISTA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Kaj to je tvoj normativ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Kaj to je tvoj normativ to verjetno od solisej vish, de na morju tole 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sam za v kopalke.... Pismu to je pa še bolj shirano kt jst Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Take sile pa zopet ni, take so manekenke. Aakhut je prijel na vabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Take sile pa zopet ni, take so manekenke. Aakhut je prijel na vabo so she hujshe....jih mam vsak dan na ogled :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 No če bi obe skup zlimala sem pa prbližn jst . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 No če bi obe skup zlimala sem pa prbližn jst . kokr ena pujsasta zebra 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 obliko mislm, no barve sem pa temno zelene, ko ogorim svetlo zelene, to je že skor bliz najbolj bele bele Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 obliko mislm, no barve sem pa temno zelene, ko ogorim svetlo zelene, to je že skor bliz najbolj bele bele dobr no....dobr 666 zlomkou se zhe ustrashl Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.