Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 No, daj pojasni dodlu ....kaj mu pa ti svetuješ.......ker sicer bom imel še vedno občutek........"debela denarnica - suha postava" Ti prišepnem in pokažem na NL party, s Conteso in Freejem pripravljamo uvodni meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 ...debela denarnica - suha postava" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ok. začenjam z dieto danes 12. 5. 2004 ob 14.00 zadnje čase, sem začela papat :xx!: ... in sploh ne telovadim že 12 dni. v kratkem bi lahko bilo tole... ... namesto in zato bom dosegla idealno težo (glede na velikost in obseg zapestja) - in sicer je to 52kg. - ni tako daleč niti tako blizu zdaj začenjam in usmerjam voljo v ta svoj cilj ki bo dosežen 31. 5. 2004 torej 31.5. bom imela 52 kg. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Opa, sezona kopalk se nevarno bliža. Bravo dekleta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 to je edina dobrobit te vrochine....de se mal razgaljo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 ok-- že malo več telovadim... in skušam nadzorovat intenzivnost svoje venere... tako da jo izživljam drugje je pa bil zadnja dva dni filing malo :o|o: ker sem pač smotana kaj jaz morem. spada zraven. tako da za naprej le power. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 pozna se luna v ovnu ... dopoldne prekolesarila pol primorske... in sem vsa takšna od sončka... počutje pa super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 evo 4 kilce sem skinila, sem se določila da ne bo samo 5, pa še hormončke mi ni treba več jemati.... pa pri rpehrani pazim.... ker se bolje počutim ni vrag, da ne premagam drobne težavice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bravo!!!! good luck v naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doc_zenith 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Veilk sem 178 težek pa 89 a sem bajsi ? Citiraj Pes brez glave nima face ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Če si punčka, že malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ... medtem sem jaz shujšala za 6 kilc ... izbrala sem ločevalno dieto, pri kateri uporabljam izključno Stanetovo sol in pijem eliksir iz akvamarina Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Bravo, to bo Nosorog vesel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 A misliš? Zavoljo eliksirja, keneda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ne, zaradi soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 To, Mateja! Povej mi še, kdaj si začela z ločevalno dieto? (V kolikem cajtu je šlo 6 kil dol?)Jaz sem začela pred tremi dnevi in komaj čakam kak učinek. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Tamara - v treh tednih . Dober filing je, tako, kot si rekla: ustreza mi takšen način in dobro se počutim. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ti, jaz pri tej dieti sploh nisem lačna, tako da me že malo skrbi... Nekako ne morem verjeti, da se da shujšati tudi s sitim želodcem. Kot da bi imela malo slabe vesti, ko se najem... A si imela tudi ti tak občutek v začetku, dokler še niso bili vidni rezultati? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ja, ja... poznam tole ... ko sem gledala svoj krožnik s testeninami... ... ampak evo - deluje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ma kaj krožnik s testeninami! Tista tortica 3. dan za večerjo!!! Jaz sem jo pojedla čisto majhen košček, ker se mi je zdelo too much! No, bom poročala tudi jaz čez kake 3 tedne. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Tortica je XXL varianta pri meni (kad se mora, nije težko ) ... srečno, Tamara Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 srečno, Tamara Hvala! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.