Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Na party te vržemo na vago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Stane, bi me morali že na prejšnjem, da bi videli razliko. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Hitro povej, koliko imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Kaj rečeš? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 64? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aira, ne prideš v poštev, ter te ni bilo na prejšnjem partyju, da bi me videla! Me pa prav zanima, koliko izgleda, da jih imam. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 kar tako sem dobila sliko - 64. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aira, ne prideš v poštev, ter te ni bilo na prejšnjem partyju, da bi me videla! Me pa prav zanima, koliko izgleda, da jih imam.Na začetku si bila kar v redu, na koncu si se mi pa zdela malo okrogla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Na začetku si bila kar v redu, na koncu si se mi pa zdela malo okrogla A misliš, da me je tisto kosilo tam zredilo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 A ni bilo fajn vino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 A jaaa, to bo! Po vinu si videl dvojno! No, kolk kil bi mi prisodil, ko si videl še enojno? Do zdaj še nihče ni uganil mojih kil. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 70? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aira, tvoje ne velja. Ampak vseeno nisi zadela. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 80? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aira, tvoje ne velja. Ampak vseeno nisi zadela.Tamara, ti povej, se ne spomnim. Pa kako deko več napiši, boš bolj glavna potem, ko bo manj Aira, ti pa nehaj o svojih kilah govorit, ko te nihče ni videl v živo še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 tamara - 48 kg kwa je prva nagrada ce zadeaneva z airo!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 tamara - 48 kg kwa je prva nagrada ce zadeaneva z airo!? En ku.., saj ne bosta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 tamara - 48 kg kwa je prva nagrada ce zadeaneva z airo!? En ku.., saj ne bosta En ku.. han burek bova!! : 52 kg. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 haha ... :xx!: dvomim da bova zadela.... (tamara je skrivnostna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ko bi vsaj svojo višino izdala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Debela Ana: "Najboljša dieta so trije listi solate, en paradižnik in ena paprika. Notri so vitamini, železo, vse, kar potrebuje organizem."Prijateljica:"Čudovito. Ali jih vzameš pred ali po jedi?" Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 očitno uživate, Tamara si pa svoje misli... Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Selene Mačona, ti pa iz prve skoraj zadela! Bravo! Pa niti v živo me še nisi videla! No, 1 kilco si mi dala manj, ampak nič hudega. Še dobro, da nisem obljubila kake nagrade! Free, a ti si pa povedal, koliko bom imela po 90-dnevni ločevalni dieti? Evo, vam sporočim čez kak mesec mojo novo težo. Zdaj bom vsaj imela še večji motiv, da se resnično potrudim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.