Mateja 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tamara... 'naprej zastave slave' ... (če so ti kristali kaj blizu, si ubodi še akvamarin in pij eliksir (uravnava metabolizem)) ... kolk mam že dost teh kil, ki so se naložile name v zadnjem letu in pol... sem se počutila kot v skafandru (saj še nisem bila v njem, samo zdi se mi, da mora bit nekaj tako smotanega)... po drugi strani pa - tole je še ena izkušnja, za katero lahko rečem 'ja, poznam to, bila sem v tem'... pismo, edin za kile sem bila vedno ziher, da z njimi ne bom imela težav, no pa je prišlo tudi to... in tudi to bomo shendlali Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 O thanx, Mateja! Si bom priskrbela še akvamarin. Kaj pa je to eliksir? (Me spominja na "velik sir" ... ) Kje se pa to reč dobi in kako se uporablja? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 'velik sir'... Škoda, ker naš Nosko ne zahaja v take teme .. eliksir dobiš, če postaviš kristal (akvamarin) v kozarec vode (recimo zvečer) in to vodo potem piješ čez dan... akvamarinček pa dobiš v kaki taki štacunci s kristali... (ni treba kakšne tonske skale, da učinkuje ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 A to je to! Sem že mislila, da bogvekaj je ta eliksir... OK, akvamarin bom že kje staknila... Hvala za nasvet! A ja, jutri imam beljakovinski dan, zato niti ni čudno, da sem dobila asociacijo na "velik sir". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 v ceumu lifu še nisem shujšal za več kot tri kile.... zredil sem se pa že za več kot 60 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 A ja, jutri imam beljakovinski dan, zato niti ni čudno, da sem dobila asociacijo na "velik sir". Da ne boš samo lukenj glodala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 'velik sir'... Škoda, ker naš Nosko ne zahaja v take teme .. eliksir dobiš, če postaviš kristal (akvamarin) v kozarec vode (recimo zvečer) in to vodo potem piješ čez dan... akvamarinček pa dobiš v kaki taki štacunci s kristali... (ni treba kakšne tonske skale, da učinkuje )Kdo praw, da ne zahaja v take teme??? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 :OO!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Mačona, ti si prava šlogarca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pozabila sem, da sem sla v zacetku gimnazije na eno zoprno dieto, 14dnevno. Vsa naivna sem verjela, da bom res shujsala 9kg ( tako kot pise)..mislim, da je bila neka dieta klinicnega centra ( za ljudi pred srcno operacijo). 9kg mi niti ni blo treba shujsat, ampak sem se obupne diete vseeno lotila. Obup, za zajtrk je bila enkrat repa z limono :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Res sem shujsala 5kg, ampak to je lepo nazaj prislo skoraj v tolikem cajtu, kot je slo dol.Od takrat naprej je moj moto, kadar se zredim: manj papcej, vec se gibaj in pazi kako kombiniras hrano. That's it! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 That's it!Very wrong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Zakaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ker svojega telesa ne moreš prevarati, se ti upre. To se ti je zgodilo tudi prvič. Noče biti podsoljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Drugace ne gre....ce hocem shujsati, se morem nekaterim stvarem odpovedat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Da, kalorijam, ne pa tudi mineralom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ne razumem....kje tocno sem napisala, da se bom odpovedala mineralom?Vse kar sm rekla je, da me je dieta izucila in da imam zdaj drugacen postopek...manj jem, drugace kombiniram hrano in pazim kaj jem. Nisem napisala, da se odpovedujem mineralom... Caw Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pozabila sem, da sem sla v zacetku gimnazije na eno zoprno dieto, 14dnevno. Vsa naivna sem verjela, da bom res shujsala 9kg ( tako kot pise)..mislim, da je bila neka dieta klinicnega centra ( za ljudi pred srcno operacijo). 9kg mi niti ni blo treba shujsat, ampak sem se obupne diete vseeno lotila. Obup, za zajtrk je bila enkrat repa z limono :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Res sem shujsala 5kg, ampak to je lepo nazaj prislo skoraj v tolikem cajtu, kot je slo dol.Od takrat naprej je moj moto, kadar se zredim: manj papcej, vec se gibaj in pazi kako kombiniras hrano. That's it!Ta srčna dijeta je bila gotovo brez soli in ti si 5 kg dehidrirala, ne pa shujšala. Večina dela to napako, potem pa ves svet preklinjajo, da ne morejo obdržat težko pristradane teže.Štos je pa v soli, v mineralih bolj učeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Aja na tisto dieto si napeljeval...sorry Za tisto pa vem, da je sranje...me je izucilo. Sicer sem bila pa sama trapasta in zakompleksana..sej ves zacetek gimnazije, najhujsa puberteta, cindy crawford wannabe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Seveda vem, hotela si na hitro v manjše kaubojke skočit Ampak, štos, ki ti ga razlagam, je resničen, da ne boš mislila, da te zezam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja, sej ti verjamem Hvala za informacijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ok. začenjam z dieto danes 12. 5. 2004 ob 14.00 zadnje čase, sem začela papat :xx!: ... in sploh ne telovadim že 12 dni. v kratkem bi lahko bilo tole... ... namesto in zato bom dosegla idealno težo (glede na velikost in obseg zapestja) - in sicer je to 52kg. - ni tako daleč niti tako blizu zdaj začenjam in usmerjam voljo v ta svoj cilj ki bo dosežen 31. 5. 2004 torej 31.5. bom imela 52 kg. x!xKakšni so sedaj rezultati? Si uspela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ... medtem sem jaz shujšala za 6 kilc ... izbrala sem ločevalno dieto, pri kateri uporabljam izključno Stanetovo sol in pijem eliksir iz akvamarina Samo eno vprašanje Mateja? MAP-a ne jemlješ več ali tudi? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ne, Mojca, MAP sem jemala takrat z drugimi razlogi (sva že govorili o tem)...lepo, da si spet malo naokoli Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja sva, me je pa zanimalo če se kaj novega dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 7 kg opustila hormonske tabletke, vsakodnevni sprehodi, spremenjena prehrana, jutranje vaje, post, počutim se precej boljše,veliko več imam kondicije in mislim,d asem na dobri poti do odličnega počutja in zdravja...še nekaj kg bom izgubila v to sem prepričana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.