Guest sstane 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Dekleta, na pomoč. Napišite ji kaj vzpodbudnega in povabite jo medse. http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=2484 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Kaj ti je ne moreš povabiti? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Sem jo že, na kavo. Toda, ona potrebuje vašo družbo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Pa saj jo lahko tudi ti povabiš v našo družbo! A nisi tudi ti "naša družba"? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Sem tebe povabil na piknik, pa nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Aira, mene pa zanima kako si izracunas idealno tezo, glede na velikost in obseg zapestja Tole sicer spada pod prehrano....pa vendar....men ful pomaga AB Slide (se je dalo narocit v tv prodaji)AB Slide ...a sm prov dodala tale naslov ????U glavnem, ti zadeva fino ustima vse trebusne misice(ni treba delat sto razlicnih vrst trebusnjakov), pa tud roke, hrbet,..., pa se na zacetku te vse tako boli, da ti prevec ne pase papcat Je pa treba delat pravilno, da je ucinek pravi.No jest zadevo zdej uporabljam ene 3x do 5x na teden. Mislim, da v navodilih pise 3 min na dan. Zadevo porolam po tleh 30x..(zacela sem z 10)..mislim, da se 3 min ne vzame. Obseg pasu pa je tak kot pred skoraj 20 leti, ko mi je babica sivala obleko za valeto .LP,L Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Aira, mene pa zanima kako si izracunas idealno tezo, glede na velikost in obseg zapestja Tole sicer spada pod prehrano....pa vendar....men ful pomaga AB Slide (se je dalo narocit v tv prodaji)AB Slide ...a sm prov dodala tale naslov ????U glavnem, ti zadeva fino ustima vse trebusne misice(ni treba delat sto razlicnih vrst trebusnjakov), pa tud roke, hrbet,..., pa se na zacetku te vse tako boli, da ti prevec ne pase papcat Je pa treba delat pravilno, da je ucinek pravi.No jest zadevo zdej uporabljam ene 3x do 5x na teden. Mislim, da v navodilih pise 3 min na dan. Zadevo porolam po tleh 30x..(zacela sem z 10)..mislim, da se 3 min ne vzame. Obseg pasu pa je tak kot pred skoraj 20 leti, ko mi je babica sivala obleko za valeto .LP,LTukaj idealna teža idealne mere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Sem tebe povabil na piknik, pa nič Stane, pejdi jo iskat, sj veš, da ne more vozit na dolge proge ,ti si bolj urejen Bu, do Ljubljane se prirolajta, pa obe poberem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Tukaj idealna teža idealne mereO,Aira, ko bi le tole držalo! Sem si šla računat, pa mi pride večja teža., kot imamo normativ in ostane nespremenjena,če si pri kostni masi dodam ali odbijem cm! Torej zahtevajo od nas malce pretiravanja! In to je kar za 3,2 kg razlike, to se pa že kar pozna! maybe ampak če bi jaz imela svojih zapovedanih 48 kil bi bila ena sama kost x!x mogoče so boljši pokazatelj- idealne mere hujš, hujš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ej, na pikniku vam izdam novo formulo BIODIETA CONTESA, v treh mesecih boste same twigice. Si za tako ime Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Contesa, edini problem vidim v tem, da bo kdo začel vpiti, da tebe reklamiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Prepričala me je 3 MD dieta. Po dveh tednih imam 4 kg manj, pa nikoli nisem lačna (seveda lušti ostanejo...), jem vse po vrsti (samo ne mešam), skratka, priporočam... Počutim se OK, polna energije! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Če jo delaš po navodilih iz RINE, ti verjamem http://www.lunin.net/forum/html/emoticons/icon23.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Marsa, saj ne boš zamerila, če sem neko študentko iz svojega foruma povabil tudi v našo družbo http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=2506 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ja, Sstane, tudi Rina mi pomaga!En lep dan ti želim! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Enako Prideš na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zdi se mi, da se nekateri na luninem netu že tako dobro poznate, da bi bila bolj peto kolo. Ampak v mislih bom z vami x!x Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zdi se mi, da se nekateri na luninem netu že tako dobro poznate, da bi bila bolj peto kolo. Najprej se moram "klimatizirati", pa pridem na katerega od naslednjih! Ampak v mislih bom z vami x!xKje pa, le nakateri se poznamo tudi v živo iz dveh party, tako, da ne boš nobena novinka, če prideš. No, če nimaš časa, pa drugič.Ko boš že tvigica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Contesa, edini problem vidim v tem, da bo kdo začel vpiti, da tebe reklamiram Nič bat, ne bo, potem bi se že kje kdo oglasil, pa se zaenkrat še ni! Imaš kakšno dobro šlank fotografijo Najboljša bi bila ona v kopalkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Imaš dobre kopalke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ko boš že tvigica Velja! Imaš čas samo do septembra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Imam,samo ne bi v kopalkah! Kako bi pa naredila reklamo za balanced body, v bundi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Nikakor ne obvladam teh okvirčkov okoli citatov, če še niste opazili... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Nikakor ne obvladam teh okvirčkov okoli citatov, če še niste opazili... Klikni citiram, odprla se ti bosta dve okni, v enem bo citat, v drugega pa vpiši, kar želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Klikni citiram, odprla se ti bosta dve okni, v enem bo citat, v drugega pa vpiši, kar želiš Mi je uspelo? Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.