plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 YESSS!!!! Hvala, Sstane! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kako bi pa naredila reklamo za balanced body, v bundi To ne, samo sploh ni nujno, da je v kopakah! lahko imaš oblečeno nekaj sexi pa pride lepše kot da si razkrit-domišljiji pušča prosto pot! Dobro, dobro, ti si manekenka Kdo bo pa fotograf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 YESSS!!!! Hvala, Sstane! Sedaj še pa kakšno fotografijo pošlji v svojo ikono, če jo imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Verjetno bi potrebovala skener ali kaj podobnega, tega pa (še) nimam... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Verjetno bi potrebovala skener ali kaj podobnega, tega pa (še) nimam... Tudi elektronska fotografija velja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Tudi elektronska fotografija velja Nad mano človek lahko obupa! Kje pa naj to dobim Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vidiš, moraš priti na piknik, tam bomo snemali film s Conteso, bomo še pa tebe posneli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 May be... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kar pridi, saj ne grizemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Na POP TV so dohtarji modrovali o hujšanju s tableti. Trla baba lan :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Sinoči smo hujšali ob dobri jedači in pijači do štirih zjutraj. Imel sem na obisku poljska kolega, ki bi želela pohujševati Poljakinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 sTANESS, ČEZ NOČ LAHKO SHUJŠAŠ ZLO PAZLJIVO, NEVIDNO, SAM SPATI MORAŠ pRAVilno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Misliš, po lisičje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Kosmato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 JOJ!Jst morm tut...sej bom!!!!Sam se mi ne da....joj spet bom zakompleksana...tok kil pa se nikol nism mela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Michelle, ne obupat. Jaz vsake toliko časa navlečem, nekaj kg preveč...pol se pa sama sebi smilim....no ta teden sem discilinirano preživela na zeljni juhi z dodatki in solila s Stanetovo soljo...nove hlače stojijo kot ulite .2 znanki sta shujšali tudi z zeljno juho ena 7 ena pa 10kg v 2 tednih. Jaz nisem šla toliko dol, ker nimam toliko viška. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tudi jaz uspešno hujšam... in sem vsak dan hujša! Ne ne, resno - par kilc je že šlo dol. Vidim po tem, ker si lahko hlače, ki so mi bile prej prav, potegnem zapete čez rit dol. Zelo praktično, ker mi ni treba gumbov odpenjat, ko se preoblačim! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tamara, da ja prideš na party, izvedela in dobila boš nekaj novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Tamara, fous sm ti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Michelle Sstane, ni še nič odločeno, al pridem al ne. Zdaj razmišljam, kje v Ljubljani bi pustila avto za en dan, da bi šla od Lj. dalje s tabo, če me boš seveda vzel zraven. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Bomo že našli varijanto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Nekaj kar pri meni deluje. Nejem mesa, mlečnih izdelkov in sladkarij. Ostalo jem normalno, in sem v treh tednih 4 kg shujšala. Se tud kdaj pregrešim s sladoledom, samo ne večkrat kot 1x na teden. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Bomo že našli varijanto Nismo je našli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Bomo že našli varijanto Nismo je našli Pa še res je. Če ti po pravici povem, se mi ni dalo nikamor it, ker ravno tisti dan sem imela "vodni dan" (29. dan 90-dnevne loč. diete) in mi je bilo ... Poleg tega pa imam tudi probleme z avtom, tako da si niti ne upam ven iz KP. No, pa drugič. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.