Bojante 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 No, da vam še jaz izpovem svojo zgodbo . Tudi sam sem imel v maldosti podobne "prebliske" , da bi si zamenjal spol . Seveda mi ni bilo niti malo jasno, Od Kod naj bi se ti prebliski pretihotapili v moj razum in še celo v mojo dušo . Na mojo Veliiiiiko Srečo, me je teh N a p a č n i h Dejanj Obvaroval Bog-Stvarnik z Njegovo Armado Angelov ki so Delovali Zame . Šele Veliiiiiko Let kasneje, ko sem se začel poglabljati v Duhovnost, sem izvedel od Kod so prišle tiste "skrivnostne" a vendar Zle sle po zamenjavi spola. Da. To je Samo Stvar najnižjega in njegovih "pomagačev" , Kateri so bili vsajeni z mojo dušo skupaj ob oploditvi, nagajali pa so že tudi mojim staršem. Zli Duhovi , demoni , satanovi . Če bi bila bitka izgubljena, bi me verjetno moral Bog-Stvarnik vzeti iz telesa, da nebi propadla tudi moja duša skupaj z telesom. Na srečo sem bil rešen Najhujšega . Vsaj zaenkrat. V e m pa, da se jih imam še kar nekaj za znebiti , ki tičijo v mojem mesu . Vsi jih imamo . Takele "nepovabljene goste" . Eni bolj ( obsedenci ) drugi spet manj. Vsem, Čisto Vsem pa delajo Škodo . Takšno ali Drugačno, večjo ali manjšo . Pa če se tega zavedate , ali pa tudi ne . Nekoč se Boste . Če ne že v tej Inkarnaciji, pa potem Onstran , v Onstranstvu, v Duhovnem Svetu ,kamor bo odpeljana naša Duša po odložitvi materialnega telesa. Lp do tedaj, ajd', čaw inpa Zahvala Gre - Zopet Bogu-Stvarniku za Rešitev moje uboge duše . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 No, da vam še jaz izpovem svojo zgodbo . Tudi sam sem imel v maldosti podobne "prebliske" , da bi si zamenjal spol . Seveda mi ni bilo niti malo jasno, Od Kod naj bi se ti prebliski pretihotapili v moj razum in še celo v mojo dušo . Na mojo Veliiiiiko Srečo, me je teh N a p a č n i h Dejanj Obvaroval Bog-Stvarnik z Njegovo Armado Angelov ki so Delovali Zame . Šele Veliiiiiko Let kasneje, ko sem se začel poglabljati v Duhovnost, sem izvedel od Kod so prišle tiste "skrivnostne" a vendar Zle sle po zamenjavi spola. Da. To je Samo Stvar najnižjega in njegovih "pomagačev" , Kateri so bili vsajeni z mojo dušo skupaj ob oploditvi, nagajali pa so že tudi mojim staršem. Zli Duhovi , demoni , satanovi . Če bi bila bitka izgubljena, bi me verjetno moral Bog-Stvarnik vzeti iz telesa, da nebi propadla tudi moja duša skupaj z telesom. Na srečo sem bil rešen Najhujšega . Vsaj zaenkrat. V e m pa, da se jih imam še kar nekaj za znebiti , ki tičijo v mojem mesu . Vsi jih imamo . Takele "nepovabljene goste" . Eni bolj ( obsedenci ) drugi spet manj. Vsem, Čisto Vsem pa delajo Škodo . Takšno ali Drugačno, večjo ali manjšo . Pa če se tega zavedate , ali pa tudi ne . Nekoč se Boste . Če ne že v tej Inkarnaciji, pa potem Onstran , v Onstranstvu, v Duhovnem Svetu ,kamor bo odpeljana naša Duša po odložitvi materialnega telesa. Lp do tedaj, ajd', čaw inpa Zahvala Gre - Zopet Bogu-Stvarniku za Rešitev moje uboge duše . da nisi ti mogoče boga za jajce prijel...al pa on tebe 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Gre tako: žival, človek, Bojante! zelo zelo blizu....ampak v resnici gre tako....žival...človek...bog....bojante...in to je ena in edina resnica....od boga dana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Tudi sam sem imel v maldosti podobne "prebliske" , da bi si zamenjal spol . Seveda mi ni bilo niti malo jasno, Od Kod naj bi se ti prebliski pretihotapili v moj razum in še celo v mojo dušo . Vedno so mi "sumljivi" tisti, ki tako zavzeto udrihajo čez karkoli v tem primeru transeksualnost , na katerem bregu sami dejansko stojijo in zakaj udrihajo, če ne zato, ker jih v resnici same to privlači, pa tega ne sprejmejo. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. september 2012 Prijavi Deli 3. september 2012 Mislim, da je en človeček že nekaj razlagal o peklu, vicah in nebesih in nivojih... Božanska komedija - Wikipedija, prosta enciklopedija Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 zelo zelo blizu....ampak v resnici gre tako....žival...človek...bog....bojante...in to je ena in edina resnica....od boga dana Jaooo, mar ne veste, da je Bog ki je Stvarnik pač Nad Vsem kar je Ustvaril ??? Heh, kere fore mate Ah, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Vedno so mi "sumljivi" tisti, ki tako zavzeto udrihajo čez karkoli v tem primeru transeksualnost , na katerem bregu sami dejansko stojijo in zakaj udrihajo, če ne zato, ker jih v resnici same to privlači, pa tega ne sprejmejo. Hja, zdaj, ko vem Vzroke za vse te Hibe , sem se postavil na Pravo Stran. Torej Kontra od strani temnih sil . In tudi Večno Nikoli Več ne stopim z Nje , kajti Samo Tam Je Življenje. Sprejmem Vse, potem pa tudi Delujem temu primerno . Tko Enostavno je to , ko veš Kaj Je Prav in kaj ne . Lep duhoven pozdrav iz Slovenije, čaw Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Jaooo, mar ne veste, da je Bog ki je Stvarnik pač Nad Vsem kar je Ustvaril ??? Heh, kere fore mate Ah, ... jaoooo...pa kaj misliš da smo prtegnjeni da tega ne vemo....ti pa nam to razlagaš kot da smo neki osnovnošolčki pol se pa še čudiš če se norca delamo s tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Tole me spominja na neko drugo temo, nekje drugje. Prilepljena je bila fotografija stradajoče, umirajoče deklice v Afriki, za njo pa stoji in potrpežljivo čaka jastreb. Prvi komentarji so bili v stilu teme, potem pa je nekdo omenil boga in od tedaj dalje se je debatiralo le še o tem. Ali bog je ali ga ni, kakšen je, kakšen ni. Neokusno in žaljivo do človeka v stiski, do ljudi nasploh. Le to ne morem pogruntati, ali je Bojante resnično tako goreč vernik, ali pa le nekdo, ki izredno uspešno trola teme. Pa saj tudi če je prvo, mu mimogrede uspeva tudi drugo. Sarah, srečno 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Le to ne morem pogruntati, ali je Bojante resnično tako goreč vernik, ali pa le nekdo, ki izredno uspešno trola teme. Pa saj tudi če je prvo, mu mimogrede uspeva tudi drugo. Sarah, srečno on je chuck norris neskončnosti...bog je le njegova senca...takrat ko ni sonca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Tole me spominja na neko drugo temo, nekje drugje. Prilepljena je bila fotografija stradajoče, umirajoče deklice v Afriki, za njo pa stoji in potrpežljivo čaka jastreb. Prvi komentarji so bili v stilu teme, potem pa je nekdo omenil boga in od tedaj dalje se je debatiralo le še o tem. Ali bog je ali ga ni, kakšen je, kakšen ni. Neokusno in žaljivo do človeka v stiski, do ljudi nasploh. Le to ne morem pogruntati, ali je Bojante resnično tako goreč vernik, ali pa le nekdo, ki izredno uspešno trola teme. Pa saj tudi če je prvo, mu mimogrede uspeva tudi drugo. Sarah, srečno Ja, moram priznati, da sem žal Veliiiiiko premalo goreč vernik ... Na žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 5. september 2012 Prijavi Deli 5. september 2012 Ja, moram priznati, da sem žal Veliiiiiko premalo goreč vernik ... Na žalost Ne. Po mojem malo manjka pa boš dobesedno gorel...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prekašaš samega Papeža v Vatikanu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. september 2012 Prijavi Deli 5. september 2012 Ne. Po mojem malo manjka pa boš dobesedno gorel...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Prekašaš samega Papeža v Vatikanu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Z papežom ni pa itak nič, zblojenec zmešani papkotov !!! So mu predlagali Avstrijski župniki, da bi se poročili, pa jih je označil z sebičneži . Bedak usekan Moj brat Sandi bi papkotu rekel "usekanec" Ja, Res je : premalo sem goreč . Po drugi strani pa je Nujno potrebno, da se vprašaš, kdaj si že fanatičen. Tudi jaz se večkrat tako povprašam/pogledam, Kajti kaj hitro se zaide z Poti . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2012 Avtor Prijavi Deli 5. september 2012 Bojante, *opozorili so me, da si žaljiv in tak, skratka jih je zmotilo tvoje pisanje, menda celo nekako užalilo. saj če je vse od Boga, potem je tudi to.Se strinjam s tabo ZELO (!), da kar nam je dano.... da naj embrejsamo, ampak ravno zato: je tud treba embrejsat drugačne. Saj ti tudi ti drugačen in jaz sem drugačna.Ti si za askezo, nisi za seks pa to, no potem je kul dopustiti tudi drugim, da so, (za) kar so. [*opomba da ne bo hude krvi več] (debata = 'pritoževanje čez tebe' - je potekala tule) hvala za razumevanje. 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. september 2012 Prijavi Deli 5. september 2012 Ja, Res je : premalo sem goreč . Po drugi strani pa je Nujno potrebno, da se vprašaš, kdaj si že fanatičen. Saj za nasmejat pa si legenda Mislim da si GOREČ FANATIK Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. september 2012 Prijavi Deli 6. september 2012 Bojante, *opozorili so me, da si žaljiv in tak, skratka jih je zmotilo tvoje pisanje, menda celo nekako užalilo. saj če je vse od Boga, potem je tudi to.Se strinjam s tabo ZELO (!), da kar nam je dano.... da naj embrejsamo, ampak ravno zato: je tud treba embrejsat drugačne. Saj ti tudi ti drugačen in jaz sem drugačna.Ti si za askezo, nisi za seks pa to, no potem je kul dopustiti tudi drugim, da so, (za) kar so. [*opomba da ne bo hude krvi več] (debata = 'pritoževanje čez tebe' - je potekala tule) hvala za razumevanje. Hvala. Ampak, kot že vemo, pač Ni vse od Boga, Temveč tudi od Satana, ... no, nekaj pa pridodamo tudi zmotneži - ljudje . Priznam, da sem včasih kar mal preveč direkten , tko, da so nerazumevajoči ljudje potem prehitro užaljeni . Sicer pa te moram tudi vprašati, ... a niso recimo, konec koncev posiljevalci ali pa morilci tudi samo "drugačni" ? A njihova drugačnost te potem tudi ne moti ? Meniš, da bi moral tudi njim dopustiti da so za kar so ? No, verjetno se je to nanašalo na kake transexualce ... sklepam. Pa nič zato . Kmalu bodo Spoznali kam so zabredli . Bog jim bo pokazal Kje so tiste Meje (drugačnosti), katere se Nikakor Ne sme prekoračevati z raznimi izgovori . Tako kot vsem nam . Lep + predvsem Dober dan vam vsemskupajtukajtamkaj želim brat Boštjan . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. september 2012 Prijavi Deli 6. september 2012 Tole me spominja na neko drugo temo, nekje drugje. Prilepljena je bila fotografija stradajoče, umirajoče deklice v Afriki, za njo pa stoji in potrpežljivo čaka jastreb. Prvi komentarji so bili v stilu teme, potem pa je nekdo omenil boga in od tedaj dalje se je debatiralo le še o tem. Ali bog je ali ga ni, kakšen je, kakšen ni. Neokusno in žaljivo do človeka v stiski, do ljudi nasploh. Le to ne morem pogruntati, ali je Bojante resnično tako goreč vernik, ali pa le nekdo, ki izredno uspešno trola teme. Pa saj tudi če je prvo, mu mimogrede uspeva tudi drugo. Sarah, srečno Tisto tam je bilo zaradi trdosrčnosti ljudi . Zaradi njih je pristala deklica tam kjer je bila slikana. Zaradi naše trdosrčnosti so problemi na tem svetu . Ne zaradi Božje trdosrčnosti, Kajti Bog je Edini - Dober . Samo zaradi nas samih se dogajajo slabe stvari. No, morda je bilo slišati drugače ... Zato . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2012 Avtor Prijavi Deli 6. september 2012 Sicer pa te moram tudi vprašati, ... a niso recimo, konec koncev posiljevalci ali pa morilci tudi samo "drugačni" ? A njihova drugačnost te potem tudi ne moti ? To dvoje se ne more primerjati.Osebe, ki želijo spremenit spol, posegajo VASE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. september 2012 Prijavi Deli 6. september 2012 Hvala. Ampak, kot že vemo, pač Ni vse od Boga, Temveč tudi od Satana, ... no, nekaj pa pridodamo tudi zmotneži - ljudje . Priznam, da sem včasih kar mal preveč direkten , tko, da so nerazumevajoči ljudje potem prehitro užaljeni . Sicer pa te moram tudi vprašati, ... a niso recimo, konec koncev posiljevalci ali pa morilci tudi samo "drugačni" ? A njihova drugačnost te potem tudi ne moti ? Meniš, da bi moral tudi njim dopustiti da so za kar so ? No, verjetno se je to nanašalo na kake transexualce ... sklepam. Pa nič zato . Kmalu bodo Spoznali kam so zabredli . Bog jim bo pokazal Kje so tiste Meje (drugačnosti), katere se Nikakor Ne sme prekoračevati z raznimi izgovori . Tako kot vsem nam . Lep + predvsem Dober dan vam vsemskupajtukajtamkaj želim brat Boštjan . Morilci so samo ekstrovertirani samomorilci. Jaz imam vse poštimano; tisti drugačni, ki me motijo, so Satanov izdelek, če pa me ne motijo so od boga. Ni dileme. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. september 2012 Prijavi Deli 6. september 2012 Morilci so samo ekstrovertirani samomorilci. Jaz imam vse poštimano; tisti drugačni, ki me motijo, so Satanov izdelek, če pa me ne motijo so od boga. Ni dileme. Heh, ... si pa to na hitr' zrihtou, ... Čeprav pa jaz spet nebi tko hitro posploševal Kajti saj veš, da smo ljudje žal zmotni, in zato se lahko kaj hitro "ušteješ" pri svojem " izračunu motljivosti" Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. september 2012 Prijavi Deli 6. september 2012 To dvoje se ne more primerjati.Osebe, ki želijo spremenit spol, posegajo VASE. In v moje potomce . Namreč, zamisli si, kaj bi se zgodilo z Človeško raso, če bi vsi postali operiranci . A bi še zmogli imeti otroke ? No, in, če nebi bilo otrok, potem bi se tudi Človeštvo kaj hitro končalo . Kaj pa meniš na to zdaj ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2012 Avtor Prijavi Deli 6. september 2012 In v moje potomce . to je brez zveze; itak ne veš če jih boš imel/jih lahko imaš itd. (mislim kdorkoli, ne nujno ti).Tudi nekdo, ki se npr. odloči za celibat, opehari svet za svoje potomce. Namreč, zamisli si, kaj bi se zgodilo z Človeško raso, če bi vsi postali operiranci morda za začetek ne bi prebivalstvo planeta tolk naraščalo... ... ampak kot rečeno, jaz tega ne razumem, se ne morem vživet, tako da mi je b.z. nadalje razpravljati, ker se me osebno ne tiče in me v bistvu tudi ne zanima.Me pa zanima poseg DRUGIH v naše odločitve in zato se oglasim in se po potrebi 'zavzamem' (pač v tem smislu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. september 2012 Prijavi Deli 7. september 2012 Heh, ob tem sem pomislila, da se verjetno Bojante ob transseksualcih počuti kot, da ti posegajo vanj... čeprav bi operirali sebe. Ne, nič od tega , ampak oni posegajo z svojimi razkazovanji tudi v moje potomce , kjer pustim določen del svojega življenja, intorej segajo tudi v moje življenje . Kako naj se potem nebi sekiral, ko pa mi uničujejo "pridelek" ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 7. september 2012 Prijavi Deli 7. september 2012 to je brez zveze; itak ne veš če jih boš imel/jih lahko imaš itd. (mislim kdorkoli, ne nujno ti).Tudi nekdo, ki se npr. odloči za celibat, opehari svet za svoje potomce. morda za začetek ne bi prebivalstvo planeta tolk naraščalo... ... ampak kot rečeno, jaz tega ne razumem, se ne morem vživet, tako da mi je b.z. nadalje razpravljati, ker se me osebno ne tiče in me v bistvu tudi ne zanima.Me pa zanima poseg DRUGIH v naše odločitve in zato se oglasim in se po potrebi 'zavzamem' (pač v tem smislu). Ne, ne, glej, če bi vsi naenkrat postali operiranci, potem bi se življenje takoj nehalo z zadnjo generacijo . No, in pol si lahko "izračunaš" te produkte smrti , ki delujejo Proti Življenju http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Namreč, kar ni Za Življenje, je Proti Življenju . In v tem primeru je operiran transeksualec žal deloval - za smrt . Tudi za smrt mojih potomcev, kajti možno je, da se bi še kdo od mojih potomcev odločil za to dejanje smrti . Žal pa to Ni prava Pot , kajti vse poti smrti so Napačne Poti . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. september 2012 Prijavi Deli 7. september 2012 Žal pa to Ni prava Pot , kajti vse poti smrti so Napačne Poti . Lp + #ni pravih in napačnih poti...ker tudi bog ni razsodnik in ocenjevalec....ampak le opazovalecideje raznoraznih egotov...kvazi verskih fanatikov...ki enačijo svojo bolano verovanje z bogom...so razvrednotile poti ljudi ki so delovali po svojem srcu...hodili svojo pot častno...edino kar so delali narobe po njihovem...je bilo njihovo neskladanje z verskimi prepričanji in vsesplošno moralo...tako se izgubila svobodna volja....svobodna pot vsakega posameznika...z eno besedo...izumili smo krivdo...ki jo en drugemu tak al pa drugače nabijamo 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.