nataly 9. september 2012 Prijavi Deli 9. september 2012 Boljš da ne veš . To mi je Bog takrat pokazal Zato, da si jaz bedni bedak nebi zafural, zašuštral, uničil celo življenje , če bi kaj nastalo , ker sem še preveč ploden . Namig ; na podoben način, kot si morata zakonca nujno očistiti kri, preden začneta delati družino z oploditvijo, če nočeta da se bolezni prenesejo na otrokehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Sam viš, če boš predolgo čakal, bo šla plodnost čao pero...(je tudi dokazano, da s starostjo moškega njegove semenke malo lene in bolj švoh ratajo). Tak, da nič čakat.(to ti zdaj jaz lahko govorim, ker sem pošpegala radovednica na tvoj profil in vidim, da sem starejša od tebe...tak, da si -kar se mene tiče - popolnoma brez skrbi:))) Ampak zabavaš me pa krasno )) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 9. september 2012 Prijavi Deli 9. september 2012 Ni čudno da te zabava saj se je podebilil kot kakšen dvorni norček. Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. september 2012 Prijavi Deli 9. september 2012 Kot sem rekel ; ne ločiš med Stvarnikom in Njegovimi stvaritvami, zato mečeš vse v isti koš , kot da je Stvarnik hkrati tudi stvaritev . In zato tudi ne zmoreš ločiti med Dobrim in slabim , kajti ne poznaš ne Dobrega niti slabega. Žal, prijatelj, žal je tudi pri tebi hudooo narobe v tvoji duši . Bo treba delat', ne pa okol ga srat, je treba delat, ... ( Adi ) Lp + #hvala prijatelj...spregledal sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Da se pa ti v petih letih nisi premaknil za en milimeter v svojih pogledih je tudi hudo narobe , nevem kaj delaš samo avte šravfaš pa lajnaš eno in isto stvarnik tu stvarnik tam saj si kot stara lajna obtičal si in duhovno lenuhariš. Seveda je stvarnik stvaritev obstoj in dogajanje samo saj to je vse kar je . Poglej naravo saj ti svet sam kaže da stvari nenehno gredo naprej ti pa capljaš na mestu , pogled je pogled tak ali drugačen je samo pogled , ja no ko v življenju obtičiš pa več ni tako. To boš pa tako sam povedal . Glej, jaz zadnja leta delujem Samo še Za "Duhovni Napredek" . Ampak to pa le malokdo ve/razume kaj to pomeni . Da pa bi skozi leta začel popuščati lažem(dezinformacijam), glej, jaz na srečo Nisem tak , Kajti : Resnica Je večna . Ni danes taka, jutri pa že drugačna . In Bog Je Edina Resnica, Ker je Večen , kot je Večna Resnica. V prihodnosti Tega Planeta, pa Bodo na njem ostali Samo še Tisti Ljudje, Katerih Osrednja Tematika Njihovih Pogovorov Je - Bog-Stvarnik. Vsi ostali bodo žal morali oditi , oziorma bodo žal odstranjeni . Več kot polovico jih bo odšlo. Žal . Ostali bodo le tisti "boljši", čeprav še vedno prepokvarjeni-preslabi , pa tudi še ti bodo morali iti čez dodatno čiščenje Duš in Teles . Lp do tedaj, ajd', čaw Sam viš, če boš predolgo čakal, bo šla plodnost čao pero...(je tudi dokazano, da s starostjo moškega njegove semenke malo lene in bolj švoh ratajo). Tak, da nič čakat.(to ti zdaj jaz lahko govorim, ker sem pošpegala radovednica na tvoj profil in vidim, da sem starejša od tebe...tak, da si -kar se mene tiče - popolnoma brez skrbi:))) Ampak zabavaš me pa krasno )) No, vidiš, saj, saj, Ravno zato se pa jaz ne obremenjujem z starostjo, kajti - še vedno mi ostane "Duhovna Oploditev", kjer starost moškega nima veze, temveč le starost ženske . Lp + # hvala prijatelj...spregledal sem Dobro, naj te sedaj Stvarnik-Bog Blagoslovi tako, kot Edinole On To Zmore Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Bojante kaj pa če je ni te ultimativne resnice hm .Bom povedal tako čeprav nerad rabim besede kot so bog ....Bog te uči z vsem kar vidiš ,z stvarstvom. To je svet ki je nenehno v gibanju iz dneva v dan je drugačen .Samo človek se je zmožen vsidrat in drdrat eno in isto potem naprej celo življenje in to kljub temu da mu svet iz dneva v dan kaže da stvarstvo ni statično , njegova poanta je da se gre naprej drugače bi bil svet že zdavnaj pod debelo odejo praha . No ja kakorkoli , lepo bodi Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Dobro, naj te sedaj Stvarnik-Bog Blagoslovi tako, kot Edinole On To Zmore Lp + #res sem ga že dolgo okol sral...pa študiral zakaj vse okol mene tak smrdi...pa mi nikak ni potegnilo....ampak ti...prav ti si mi pa oči odprl....a veš da danes zjutraj....sem se pa direkt u wc školko usral....mislim da je današnji dan prelomnica...kar se mojega sranja tiča...fala ti brate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Ja in če se ta oploditev ne zgodi, kaj potem? Potem še zmeraj ostane bolj zemeljski način...moški osebki, ki prakticirajo kaj podobnega kot tao ljubavi, imajo lahko tudi pri 100 letih zelo aktivna bela majhna bitjeca po imenu spermiji...No ja, med zemeljske načine spada tudi umetna oploditev... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Ja in če se ta oploditev ne zgodi, kaj potem? Ja, kot je rekel Brezo : potem ga bom pa žal moral še notri položiti , na "ta slabši način" Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Bojante kaj pa če je ni te ultimativne resnice hm .Bom povedal tako čeprav nerad rabim besede kot so bog ....Bog te uči z vsem kar vidiš ,z stvarstvom. To je svet ki je nenehno v gibanju iz dneva v dan je drugačen .Samo človek se je zmožen vsidrat in drdrat eno in isto potem naprej celo življenje in to kljub temu da mu svet iz dneva v dan kaže da stvarstvo ni statično , njegova poanta je da se gre naprej drugače bi bil svet že zdavnaj pod debelo odejo praha . No ja kakorkoli , lepo bodi Glej , nevednež : Bog nas vse uči preko Stvarstva , ki pa se Spreminja zaradi Transformacije Materije v Duhovno , in zaradi njene pomanjkljivosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ampak, če se boš učil posredno, torej preko Njegovih Stvaritev, potem žal neboš daleč prišel, pa še to bo Predolgotrajno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vidiš, Zato pa Je Nujno Potrebno se Učiti Samo Od Njega, Stvarnika-Boga, kajti Samo On Je Večna Resnica, ki se Nikoli ne Spremeni . Ampak, seveda, ljudje se žal Vedno Prekmalu - naveličajo Resnice, in zato potem zabluzijo ter iščejo vsesorte izgovore, poti , ipd, itd ... A vidiš sedaj Isti problem pri tebi kot pri Večini ljudi ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 10. september 2012 Prijavi Deli 10. september 2012 Upam, da ne. Na srečo - Da Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 11. september 2012 Prijavi Deli 11. september 2012 Glej , nevednež : Bog nas vse uči preko Stvarstva , ki pa se Spreminja zaradi Transformacije Materije v Duhovno , in zaradi njene pomanjkljivosti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Ampak, če se boš učil posredno, torej preko Njegovih Stvaritev, potem žal neboš daleč prišel, pa še to bo Predolgotrajno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vidiš, Zato pa Je Nujno Potrebno se Učiti Samo Od Njega, Stvarnika-Boga, kajti Samo On Je Večna Resnica, ki se Nikoli ne Spremeni . Ampak, seveda, ljudje se žal Vedno Prekmalu - naveličajo Resnice, in zato potem zabluzijo ter iščejo vsesorte izgovore, poti , ipd, itd ... A vidiš sedaj Isti problem pri tebi kot pri Večini ljudi ? Lp + # Pomanjkljivosti problemi preveč premalo predolgo prekrato nujno potrebno , težko življenje ja. 1 Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 Hard life indeed . We're incarnated on special Planet . Samo na Tem Planetu se da doseči "Božje Otroštvo" , in če tega nebi bilo, bi se lahko inkarnirali kjerkoli v Stvarstvu . AAAAAmpak "Vstopnice-karte" za Semkaj pa pač N I Tako lahko dobiti, kajti gneča je Velika , ker Vse duše tiščijo semkaj , zaradi Božje Šole ki tu poteka. Jaz sem bil prej inkarniran že drugje v Vesoljih , in mi je bilo lepo tam, ampak tisto Ni bilo taPravo . Izvedel sem kaj se tu dogaja in kaj se Bo tu Zgodilo, Zato je bila želja + panika, in poslan sem bil semkaj na ta mali temni pokvarjeni ubogi Planetek . Morm it na šiht zdj, ajd' . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 ja, res, kako hudo trpinčen in vse to (čiščenje maternice - za katero še vedno ne vem kako poteka...) Hard life indeed . We're incarnated on special Planet . Samo na Tem Planetu se da doseči "Božje Otroštvo" , in če tega nebi bilo, bi se lahko inkarnirali kjerkoli v Stvarstvu . AAAAAmpak "Vstopnice-karte" za Semkaj pa pač N I Tako lahko dobiti, kajti gneča je Velika , ker Vsi rinejo sem , zaradi Božje Šole ki tu poteka. Jaz sem bil prej inkarniran že drugje v Vesoljih , in mi je bilo lepo tam, ampak tisto Ni bilo taPravo . tole je pa zanimivo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 Le glej, da te ne bo spet kaka izkoristila, potem se boš spet tu razpisal kako hudo in koliko proti tvoji volji je bilo No, no, ti se kar hecej, ker neveš kako je bilo , ampak povem ti, da je bilo res hudo, ko sta mene , tako nedolžno dušo kot sem bil takrat, napadli dve hudi blond pohotnici ... Eh, ni mi bilo lahko , res ne ... Takooooo mi je žaaaaal za tisto noč, ... Ko je le nebi bilo , ... no, ampak saj je morala priti, ... slej ko prej, ... za mojo preizkušnjo moje duše in njene Duhovne Trdnosti . Pa sem padel na tem "Izpitu" , žaaal Ko bi se le ... Eh, slabotnež slab sem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif... z slabotno voljo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 ja, res, kako hudo trpinčen in vse to (čiščenje maternice - za katero še vedno ne vem kako poteka...) tole je pa zanimivo Da, Res , gneča Duš za tale naš Planet je Velika, kajti vse Duše , poseljene po širnih prostranstvih Stvarstva katerega napolnjujejo Obširna Vesolja podobna našemu , z nepreštevnimi Galaksijami , vse te nepreštevne Duše silijo zdaj semkaj , na ta naš ubogi Planetek z napačnim imenom Zemlja , da se inkarnirajo Zdaj, ob ponovnem-Drugem-Velikem Prihodu Stvarnika-Boga, ki se je že Skorajda Začelo odvijati . Zato je to Neskončna Milost, da smo dobili karto-vstopnico Ravno Sedaj, Ko bo prišlo do "Prenovitve Vesolja" pri katerem bomo lahko sodelovali tudi - mi . Le pogumno torej , kajti Zmaga nam je Zagotovljena . Lep + dober večer vam želim še naprej, juhej hurrejjj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 No, no, ti se kar hecej, ker neveš kako je bilo , ampak povem ti, da je bilo res hudo, ko sta mene , tako nedolžno dušo kot sem bil takrat, napadli dve hudi blond pohotnici ... Dve hudi blond pohotnici celo grupnega si se šel o ti ubogi revež, kok si trpel Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 12. september 2012 Prijavi Deli 12. september 2012 ...napadli dve hudi blond pohotnici ... Večina moških bi z veseljem prevzela vlogo "mučenika" in bi se žrtvovali za dobrobit drugih...kao za višje dobro.. http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1523.gif http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1529.gif http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1520.gif http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1534.gif http://www.sherv.net/cm/emoticons/smile/happy-nodding-smiley-face-emoticon.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Ne vem, kdaj se je debata čisto oddaljila od teme, v glavnem, že več strani ni ničesar o predmetu obravnave (ne bom pa brisala zdaj teh debat, ampak nej se prestavijo kam drugam) ...Septembra (ta mesec) bi naj prejela sporočilo iz LJ za sestanek z vsemi kirurgi, ki bodo sodelovali pri operaciji tako, da stvari gredo počasi naprej ...Sara, kaj novega? Že veš, kdaj bo operacija? Oz. si že dobila sporočilo in datum?Poročaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. september 2012 Prijavi Deli 13. september 2012 Saj... niti nočem vedet Ti župnik, ona redovnica? Ne, ampak 2 blond packi pokvarjeni Ojoj, sory, šele zdaj videl opomin , ... bomo nekam drugam prešaltal' . Hvala . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 13. september 2012 Prijavi Deli 13. september 2012 Dve hudi blond pohotnici celo grupnega si se šel o ti ubogi revež, kok si trpel Ti neveš kako je to over & out Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarah1224 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Lepo pozdravljeni, se oproščam, ker sem bila tako dolgo odsotna ampak sem bila na dopustu, sicer sem en parkrat pošpegala za nekaj sekund na forum, nisem pa imela časa odgovarjat. Vidim da vas še vedno moti to moje nesprejemanje penisa, saj ni tako hudo kot vi to vidite, nikoli nisem trdila da ga nekoč ne bom sprejela, trenutno se pač težko vživim v to vlogo, sicer sem že večkrat nehote sanjala o vezi in spolnosti z moškim in priznam da mi je ugajalo, morda bodo hormoni spremenili to trenutno ravnotežje v korist penisa, ne vem. Dokler še imam testise le-ti še vedno proizvedejo dovolj moškega hormona testesterona, da do neke mere vpliva na to, šele po operaciji, ko bo ostala zelo mala količina testesterona v telesu bom vedela kaj več. Vendar pa kolikor razberem iz pogovorov ostali operiranih trans oseb ni nujno, da bom spremenila spolno usmeritev, nekateri jo, nekateri ne. Tudi, če je ne bom ne bo neke panike, ker že imam punco, ki me ljubi takšno kot sem in ve vse o meni. by Marsa ----------------- 1. Napisala si zgodbo, kjer pa sem pogrešala kaj globljega, nekako, kaj osebnejšega v tem smislu, da tvoja zgodba ne bi bila na las podobna vsem ostalim, saj gotovo si v življenju še kaj drugega, poleg svojega spola in/ali spolne usmeritve. 2. Zanima me še, kaj pravijio na to tvoji moški prijatelji, znanci itd., če jih imaš.Starši in sorodniki, se pravi najbližji so pravzaprav nekaj drugega. 1. Ja res je, v življenju sem tudi nekaj drugega, ravno zato ne bi rada izdala preveč o sebi, ker si ne želim takšnega cirkusa kot je nastal pri Salome, zato pa je zgodba bolj okrnjena. Ni važno kdo sem, kaj sem, kje delam, kje se zadržujem, kam grem na počitnice, kaj vozim itd ... to so moje osebne stvari, ki jih ne nameravam izpovedati celi Sloveniji. 2. Prvi ki sem mu povedala, kako se počutim in vse je bil moj najboljši prijatelj, seveda nisem vedela kako točno bo odreagiral ampak glede na to kako dolgo se poznava sem bila dokaj prepričana, da bo to sprejel popolnoma normalno. IN ... ni me razočaral ... Seveda je bil radoveden in me je spraševal vsa mogoča vprašanja, nikoli pa me ni obsojal in zato sem mu zelo hvaležna.Nekaj dni kasneje sem povedala svoji 25 letni sosedi in čez nekaj dni mojemu prijatelju pri katerem sem si rezervirala sobo, če bi me starši napodili od doma.Od tu naprej je šlo zlahka, nekaj prijateljev, sosedov je čulo drug od drugega ostalim sem se pa sama zaupala in res do sedaj nisem izgubila niti enega samega prijatelja/ce sem jih pa kar nekaj pridobila. Večina jih sprašuje ista vprašanja kot vi tukaj, nekaj jih ve o tej temi več, ker so to dobili z šolo (doktorji), nekateri preko interneta itd ... by Hakate --------------- Se strinjam, tudi mene ''skrbi'' ta hormonski poseg v telo, prej kot fizičen, ampak verjetno je Sara to že dobro preučila oziroma je njena potreba-želja odtehtala te posledice. Naj te ne skrbi Hekate, hormonski poseg ni tako hud, če prekinem z hormonsko terapijo se vrnem v stanje v kakršnem sem bila pred posegom, fizični poseg je pa trajen in ga ne moreš več spremeniti in ja, lahko si prepričana da sem po 40 letih razmišljanja pripravljena da bolj ne morem biti. Raje umrem na opracijski mizi z zadnjo mislijo v glavi, da sem končno vsaj poskušala narediti nekaj zase kot pa da bi umrla in bila pokopana kot moški.Te misli me je bilo dolgo zelo strah ampak sedaj vsaj vem, da bom pokopana kot ženska, če mi že živeti ne bo usojeno kot ženska. by Marsa ------------------ 1. Očitno. Mislim da je tudi tako, da zdravnik ne podpiše za kaj takšnega kar takole na olako, gre najbrž oseba čez več teh izpraševanj, pregledov, postopkov... 2. ali se ti zdi, da ravno Bojante pa da ne sme imeti in napisati svojega mnenja? 3. v bistvu mi je skoraj žal, da sem se sploh oglasila. 1. Ne skrbi Marsa, skozi moraš dati veliko testov, pregledov (samo zato da sem dobila hormone sem hodila 1 leto in pol v LJ na endokrinologijo vsaki mesec ali na vsaka 2 meseca), veliko izpraševanj, psihiatri te hočejo prepričat da ne greš v to, če res nisi siguren itd ... skratka ne podpišejo diagnoze ''transsexualnost'' tako zlahka. 2. Vsekakor, da ima Bojante vso pravico povedati svoje mnenje kakor tudi vsi ostali, do sedaj me negativna mnenja več ne motijo, moraš biti pripravljen sprejeti tako pozitivno kot negativno mnenje, ljudje smo zelo različni in tako je tudi mnenj zelo veliko in vsekakor raje vidim, da se mi pove v obraz, kot pa za hrbtom. 3. Zakaj Marsa? Meni pa ni žal, ker si se oglasila, kar povej ali vprašaj karkoli želiš jaz ti bom že odgovorila, če bom znala ... by Mayita ------------------ sarah ne vem zakaj če so te drugi sprejeli takšno kakršna si se pa ti nočeš? si punca v moškem telesu in imaš rada punce. in mnogo je punc ki iščejo take punce kot si ti.zaradičesa se ne moreš sprejeti?kaj je tako hudega da te je pripeljalo do treh samomorov?ljudje vidijo tvojo zunanjo podobo in ne tisto kar imaš med nogam. tisto pokažeš samo osebi ki ji zaupaš in verjetno te bo tista oseba sprejela takšno kakršna si.jaz sem v peruju ker so tam namerno spuščali hormone v vodo in so se pol posebno fanki imeli za punčke, mislim isti primer kot ga imaš ti. tudi na ven so bili lepši kot vse punce okoli njih. pa tam jih je na stotine se družijo skupaj in vse. full dobro odbojko igrajo.seveda pa ja tam jih nihče ne sprejme ker so večinoma katoliki torej nikoli se ne smejo sprehajati ponoči sami, ker jim huda prede. Draga Mayita ne skrbi, jaz sem samo sebe sprejela že zdavnaj, ker to je prvi pogoj, če želiš spremeniti spol. Če se ne bi sprejela potem sploh ne bi imela poguma delati to kar delam, ne bi upala stopiti iz hiše, še vedno bi nosila samo hlače itd ... tudi k zdravnikom hodim oblečena kot ženska ,,, ja btw sedaj sem se spomnila da imam napotnico za mamografijo ... enkrat sem že bila in moram priznati, da ste ženske zelo pogumne, kar precej boli, ko ti da prsi med tiste plošče. Pa da ne bi o dlakah na nogah yayyyy ... ko sem šla prvič z Silk-e-pilom po nogah se mi je skoraj zmešalo ... kak je to bolelo. Zdaj grem vsake 4 mesece enkrat skozi pa ne boli več tako kot je v začetku in skoraj jih itak nimam več.Ja trenutno hodim s punco, sex je še vedno možen tak da glede tega ni problemov, kako bo pa naprej bomo pa še videli. O samomorih ... o tem kdaj drugič, morda, upam ... ni prijetno razmišljati o tem kako te je poškropila po obrazu tvoja lastna topla kri, o pekoči bolečini na rokah, kako drsiš v nezavest sorry, morda kdaj drugič, sorry. Hvala vsem za vaše komentarje, želje itd ... Hvala!!! Tudi tebi Bojante!! Kiss, Sarah Michelle W. 1 Citiraj (¯`v´¯)`*.¸.*´¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Zal pa takega poljuba nemorem sprejeti, kajti z......... Je in se o..... , ter s.... , kajti od ... Lahko ga das kakim duhovno bolj neosvescenim ali pa pokvarjenim dusam, meni ga pa na sreco nemores . Lep pozdrav iz sanjskega otoka, caw . Bostjan + Better Brothers + Good Spirits + Angeled Spirits + God's Brothers +++ ... + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Norec ! Taksen poljub bi bil K v e c j e m u za nesreco moje duse , ne pa za sreco !!!!! To je tko : "manj jih vidim, bolj sem srecen" ;-) Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Kaj pa to zdej pomeni ? Brez besed, ali kaj drugega ? Hudo ? Tebi ? Meni ? Vsem ? Vem Zakaj . Pomanjkanje Ljubezni v Clovestvu je Kljucni Problem . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarah1224 25. september 2012 Prijavi Deli 25. september 2012 Bojante, ta poljub je bil namenjen vsem, ne samo tebi, če pa te tako moti pa ga lahko tudi zbrišem. Lp + # Citiraj (¯`v´¯)`*.¸.*´¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.