emanuel 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa tud, res je odgovornost.enkrat nalozim o prteklih lajfih, je rdeca nit in je povezan tud s temle. aja - a 'verjames' v to? V kaj . A da so se talenti razvil v preteklih življenjih? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 no, mislila sem nekaksno rdeco nit slednjih.....ne razvil - govorila sva o DAROVIH, se spomnis, torej o danostih?in kot taki so mi bili dani ze zdavnaj, le da jih nisem izkoristila, pa jih *moram* pac zdaj - vse hkrati skor nekak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, mislila sem nekaksno rdeco nit slednjih.....ne razvil - govorila sva o DAROVIH, se spomnis, torej o danostih?in kot taki so mi bili dani ze zdavnaj, le da jih nisem izkoristila, pa jih *moram* pac zdaj - vse hkrati skor nekak. A misliš, da jih nis iskoristla v prejšnih življenjih, al v mladosti??? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Tole mislim da še nisem nikjer omenil. mislim pa da paše v tole temo.Jaz sem na tem forumu že bil.Tam nekje jeseni 2002.Pa ne dolgo, dva ali tri mesece. Pod drugim nickom.Sem šel gledat, vse kar sem napisal je še gor.Potem so se pač dogajale stvari...In v teh treh letih sem doživel več preizkušenj kot v vsem prejšnjem življenju.AMPAK VSE KAR SEM PISAL BI DANES ENAKO NAPISAL Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 alef AMPAK VSE KAR SEM PISAL BI DANES ENAKO NAPISAL to pomeni stati za svojimi besedami... ..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>alef AMPAK VSE KAR SEM PISAL BI DANES ENAKO NAPISAL to pomeni stati za svojimi besedami... ..... TO x!x Stati za svojimi besedami, ne glede na to KDAJ si jih izrekel, v kakšnem stanju, v kakšnih okoliščinah...KER VSE KAR SEM KDAJKOLI V ŽIVLJENJU IZREKEL, SEM IZREKEL JAZ, IN NI POMEMBNO KDAJ ALI KAKŠEN SEM BIL TAKRAT.To je dejstvo in tega se neda spremeniti Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Stati za svojimi besedami ne pomeni NE spremeniti mišljenja.Pomeni samo priznati vse izrečeno, odgovarjati za to, predvsem pa priznati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stati za svojimi besedami ne pomeni NE spremeniti mišljenja.Pomeni samo priznati vse izrečeno, odgovarjati za to, predvsem pa priznati... sem tud sama ze o cem spremenila mnenje.... na pozitivno in na negativno... tud povedala, v obeh primerih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdaj se mi pa zdi, da že nekoliko pretiravate s tem "stati za besedami". Kot, da niste nikoli spremenili mišljenja ... Sem celo uro razmišljala o mojih besedah in dejanjih v toku mojega življenja.Se globoko zazrla vase in začudeno ugotovila.. NIKOLI V ŽIVLJENJU NISEM SPREMENILA MIŠLJENJA,MOGOČE SEM GA MAL PRILAGODILA OKOLJU,KER PREDNO SEM KAJ REKLA,NAREDILA ALI SE ODLOČALA SEM TEMELJITO PREMISLILA ALI JE PRAV IN KO SEM TO STORILA SEM ZA SVOJIMI BESEDAMI IN DEJANJI VEDNO ODGOVORNO STALA x!x Zato sem tudi v nekem drugem naslovu...mislim da JAZ....napisala,da mi je zelo težko slediti in z menoj živeti.Predvsem zaradi tega....In kar je še večja zanimivost,da imam tak odnos do družbe od otroštva.Mislim,da to sodi k iskrenemu odnosu.SPreminjat mišljenje ali pa neke življenske odločitve je enako kot ,da vseskozi spreminjaš svoj lastni JAZ....Seveda sklepam po sebi in vsi ne moremo biti enaki ali pa enakega mišljenja. Sem kakršna sem...pač taka,mal nenavadna! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Tud jaz sem že spremenil svoje mišljenje.To se mi ne zdi nič slabegaPač pa se mi zdi nespametno trmasto vztrajati na nekem mišljenju...Da bi dokazal...kaj?Neko trdnost...neomajnost...karakter... BedarijaMišljenje je rezultat nekega dojemanja, razumevanja nečesaIn če se pokaže da je napačno, ga pač spremeniš...Svoje mišljenje sem pripravljen spremeniti če se mi dokaže da razmišljam napačno, nikoli pa zato da bi se prilagodil mnenju večine Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Vsakih sedem let se vse celice v telesu zamenjajo ....čist če vam v prometni nesreči iznakazi obraz, da ni več podobn tistemu, ki ga vsako jutro gledate v ogledalu.... če živite med ljudmi, se vas ne dotaknejo in vnesejo novih misli, refleksij, idej... če vmes propadejo ideologije, sistemi..... na vas to nič ne vpliva ...ostanete kljub temu isti jaz....pa kdo sem jaz, moj obraz, moje misli , občutki.... *že bežim , v tisto temo o Piki Nogavički Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Forum je zanimiv zaradi množice zanimivih ljudi na njem. Saj ni pomembno, kdo ima prav in koliko ima prav. Pomembna je izmenjava. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 no, vidim, da se nisem bistveno spremenila v teh treh letih. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ponavadi sebe vidimo drugace kakor drugi... zato je najboljsi kritik druga oseba... najboljse ogledalo tudi... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ponavadi sebe vidimo drugace kakor drugi... zato je najboljsi kritik druga oseba... najboljse ogledalo tudi... itak! samo, glede na temo, kako je bila zastavljena... Za vas imam svojevrsten test, nekaksno "domaco nalogo"...Enkrat si vzemite cas in si malo poglejte po forumu (ali forumih), kaj ste pisali, komentirali...Skusajte se nekoliko oddaljiti od vsega, od sebe, od tega, kako sicer dozivljate (sebe)...Kaj opazite?Kaksna je oseba, ki pise te misli?Kaj bi rekli o sebi, ko preberete nekatere stvari, ki ste jih zapisali sami?Ali ob prebranem po recimo enem letu mislite enako? Povsem drugace? Kaksni so vasi obcutki? Bodite iskreni (do sebe). V nasprotnem primeru nima smisla komentirati, nic hudega pa seveda ne bo, ce se te "vaje" vseeno lotite.Morda boste preseneceni nad osebo, kakrsno boste zdaj spoznavali... Poglejte si vec tem, cimbolj razlicne...Oglejte si tudi polemicne teme, vroce razprave in zolcne debate... Ocenite tudi, ali ste jasno podali svoje mnenje, jasno povedali, kar ste hoteli... Enjoy! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 ... eni smo/ste tle ze nekaj cajta... s svojimi lajfi; leti, mesci, tedni, dnevi. a premoremo kej uvida?samokritike?iskrenosti do sebe? dejmo si mal pogledat, kwa cvekamo... keri vzorci se ponavljajo in vse. a smo tok neiskreni, nesposobni vidt al sam tok butasti??? a vidmo sam posamezna drevesa?al gozd? nash gozd? a je ta gozd eno navadno shawje, grmovje??? in to plevelsko... ker namrec: vecina jih bo/vas bo/nas bo napisala:ja, trdno stojim za svojimi besedami, pa cetudi sem jih izrekel pred x leti.blablabla. bedarija. trdno se hocte se torej valjat v ISTIH faking filmih??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 ... eni smo/ste tle ze nekaj cajta... s svojimi lajfi; leti, mesci, tedni, dnevi. a premoremo kej uvida?samokritike?iskrenosti do sebe? dejmo si mal pogledat, kwa cvekamo... keri vzorci se ponavljajo in vse. a smo tok neiskreni, nesposobni vidt al sam tok butasti??? a vidmo sam posamezna drevesa?al gozd? nash gozd? a je ta gozd eno navadno shawje, grmovje??? in to plevelsko... ker namrec: vecina jih bo/vas bo/nas bo napisala:ja, trdno stojim za svojimi besedami, pa cetudi sem jih izrekel pred x leti.blablabla. bedarija. trdno se hocte se torej valjat v ISTIH faking filmih??? Ja, za nekaterimi sigurno.Ne pa za vsemi.Pa... ...po dveh letih in 7000+ postih bi se bilo mal težko vsga spomnit.Ampak takrat ko sem kaj napisal, sem tudi stal za tem.Lahko sem se motil.Včasih tud spoznal svojo zmoto, včasih ne.Dve leti... Nekdo bo morda rekel da dve leti ni doba v kateri bi se človek kaj zelo spremenil.Nekateri res ne, nekaterim bi bilo tudi dvajset let premalo.Pa je dovolj.Dve leti, dva dneva, dve sekundi če je treba.Zato... ...verjetno bi na nekatere stvari danes drugače reagiral, drugače odgovoril kot sem nekje v toku teh dveh let.Ampak so pa stvari za katerimi stojim in bom stal tudi čez dve leti, dvajset let ali kolikor mi bo pač usojeno živeti.Tako. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 Ja, za nekaterimi sigurno.Ne pa za vsemi.Pa... ...po dveh letih in 7000+ postih bi se bilo mal težko vsga spomnit.Ampak takrat ko sem kaj napisal, sem tudi stal za tem.Lahko sem se motil.Včasih tud spoznal svojo zmoto, včasih ne.Dve leti... Nekdo bo morda rekel da dve leti ni doba v kateri bi se človek kaj zelo spremenil.Nekateri res ne, nekaterim bi bilo tudi dvajset let premalo.Pa je dovolj.Dve leti, dva dneva, dve sekundi če je treba.Zato... ...verjetno bi na nekatere stvari danes drugače reagiral, drugače odgovoril kot sem nekje v toku teh dveh let.Ampak so pa stvari za katerimi stojim in bom stal tudi čez dve leti, dvajset let ali kolikor mi bo pač usojeno živeti.Tako.seveda. in tako je tudi prav, kako pa bi bilo, ce bi se obracali po vetru (sam). ampak ce bi poznali sam poletje in bi blo to to (ce bi torej bili casovno ali kakorkoli drugace omejeni v videnju), bi blo za razumet, da nas zima prestrasi... vznemiri... nam gre na jetra... nas zebe... prekleta zima... in vse to.ko pa (v danem prostoru in casu) postekamo, da za zimo pride pomlad, je pa morda mal nesmiselno, da menimo, da bo zdaj zima do konca nasih dni. "samo umetno cvetje se boji dezja". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Ja. Trmasto vztrajati pri nekem mišljenju, videnju, prepričanju, stališču se meni zdi neumno.Samo zato da bi veljal kot človek načel... Vse se spreminja, tako kot si dala primerjavo, kot letni časi.Lahko sem zdajle, ta trenutek, trdno, sveto, neomajno prepričan v nekaj.Lahko iskreno, z vsem srcem ta trenutek verjamem da imam prav.Ampak življenje mi lahko prinese drugačno spoznanje, drugačno videnje in moj prav gre v nič.Vztrajati še naprej pomeni po moje nehati živeti, na en način.Tako nekako jaz razumem "stati za svojimi besedami".Razlikovati med trmo in prepričanjem. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 Samo zato da bi veljal kot človek načel... ma saj glih to (ti) pravim. jp, vse to, kar si napisal.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Tud jaz sem že spremenil svoje mišljenje.To se mi ne zdi nič slabegaPač pa se mi zdi nespametno trmasto vztrajati na nekem mišljenju...Da bi dokazal...kaj?Neko trdnost...neomajnost...karakter... BedarijaMišljenje je rezultat nekega dojemanja, razumevanja nečesaIn če se pokaže da je napačno, ga pač spremeniš...Svoje mišljenje sem pripravljen spremeniti če se mi dokaže da razmišljam napačno, nikoli pa zato da bi se prilagodil mnenju večine Kako lepo razmišljaš. Res je tako. Veliko ljudi misli (mislimo, nisem izjema), da vztrajati pri nekem mišljenju, pomeni biti neomajen in samozavesten, ampak res je to velika zmota. Čar je prav v spreminjanju na boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Kako lepo razmišljaš. Res je tako. Veliko ljudi misli (mislimo, nisem izjema), da vztrajati pri nekem mišljenju, pomeni biti neomajen in samozavesten, ampak res je to velika zmota. Čar je prav v spreminjanju na boljše. x:Dx Zanimivo... (palec je zate)Ker si šla toliko nazaj iskat nek moj post... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 .... kako bi se opisali z recimo 5 besedami oz. lastnostmi? (npr. ce bi sli na razgovor ali kaj takega, ali bi se od vas kaj takega v kakem testu zelelo vedet)... ((npr.: vztrajen, marljiv, organiziran, gibljiv, trden, cvrst... ... ali: len, nesramen, neiniciativen itd. - saj to slednje se hecam, mislim na dobre lastnosti, ono kar je bistveno, vendar seveda iskreno do sebe)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 redoljubna, analitičnaraztresena (čeprav tudi rada organiziram stvari, a očitno nespešn ), hitro zdolgočasena - ni vse dovolj dobro zameneodločnakomunikativnahiperaktivna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2007 Avtor Prijavi Deli 23. september 2007 haha tipicno Macona! na prvo zhogo! bumfs! OK, sej iskrena si bla do sebe..morda pa mal prevec samokriticna. predstavljaj si, da se mors nekomu cimleps in cimboljs predstavt (vendar da bos morala potem to furat, negovat to njegovo predstavo o seb... upravicit to, takorekoc... zato sem rekla kot za razgovor). brez veze je rect, sem organiziran, ce nisi. sam potem pac izpostavis druge (dobre) lastnosti, ki pa jih imas.recimo nisem organiziran, sem pa iniciativen (=za organizacijo pa skrbijo drugi - vendar tega ni treba naglas rect ) itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.