Skoči na vsebino

Cisto poseben avto-astro test ;>)

Marsa

Recommended Posts

ja, teb jaz ful dvojcka vidim, amis, pa tud vodnarja.... ti si ena taka 'tiha reka' (ne tolk da zdaj tiha glih, ampak mas ene potenciale, ki sem pa tja pronicnejo.... si zlo skrivnostna, tle si pa cist sco).

pa nekega kozla pri teb vidim? xscratchx

Mas kakega saturna kje tko?

al kaj je ze...

O cocci, no evo vidis! :switz: sem se ze ustrasla, da bi slo kar tkole mim... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pišuka vidiš...ta odziv me zmer znova preseneti...tole s skrivnostnostjo. se sploh ne vidim tako. sam mogoče si pa res nisem z dost ljudmi tako blizu....hm....bi blo možno.

ja, čvekalni faktor mi običajno dobro služi. zmer pa tud ne ....u 3d se mi ne glih zmer s tem ubadat. rabim tišino in ilegalo tudi...občasno filanje baterij...pa predelava v sco stilu. vodnarjevskega zmer več....sem se že spraševala, če to z leti pride, da stopa uran zmer bolj v ospredje....rahlo strašljivo na momente....

duh v kozorogu....na vso srečo....tega urana vsaj mal na zemlji drži, preden se mu čist in do konca odpegla....

saturn.... :o|o: :sori: :vragec: x:Dx ...kaj naj rečem...u vodnarju.....6h

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

se pravi, da je treba vidit sonce, luno in še nekaj :eek: . Neveden kozel x:Dx . čeprav sem vedno hotla bit kej druzga, ker o kozlu je vedno napisano, da je mračen, pa zatežen (no včasih, sej priznam;)), pa takooo zemeljski. Grem pogledat une lune in še vse ostalo, se mi zdi, da mene včasih kar preveč zanese od zemlje in zaradi občutljivosti, he, he.... Smeha pa je vedno polna skleda. No ja, kakorkoli, verjetno imamo vsi svoje + in -.

Ajdi, nočko vsem!

Amis, suerte pa je sreča (včasih jo malo rabimo, pa mi je kar padla na misel). Je pa amis tudi srčkano...

aja saj res duh, Amis!!! x!x itak... xyesx

dvojcek ne (sam? x;)x) tolk v cvekavem nekem smislu, bolj v sami druzabnosti.... vidim pa tud tvojo nedruzabno plat, ko hoces met mir, sam to je tko podobno mojim stosem, da je pac to lohk pol sam sco (al pa vodnar)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men se zdis tud ful ribja...

strelca zlo mal pri teb vidim (razen sporta!!! xyesx)

vodnarja, ampak v inteligenci, prakticnosti... ne tolk v odstek smislu al excentricnem al kaj tacga...

Picasso

jh...bo kar držalo tole....poleg tega mi danes mrk seka glih na sco-vod variante in tematiko med temnimi globinami in nič bolšo vesoljsko dimenzijo.... x^x ...marsa, včasih mava podobne štose, ja...

bi pa coccinelle prpisala riba/vodnar kombinacijo....brez problema...ena taka fora nekega tihega štekanja.....

suerte hvala za razlago, k drgač bi frendico vprašala, da mi "prevede".....sam je hec, ker si to dotkrst izgovorim takole čez dan...u mislih....ker tako zveni, kot pesem...prav poseben filing...hvala ti....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hm...Diana, sem ravno si šla naredit ta super izračun na LN pa vidim, da mam ascedent v raku, pa luno u vodnarju... Ne vem jst ni sem preveč umirjena, pa se znam kar hitro razburit, če me preveč za roge držiš;). Verjetno še vse kaj drugega vpliva, je pa res da znamo imet kozorogi tak "zid"-in se kažemo velikokrat čustveno totalno hladne, hja kot za koga, se ve....

Ja, Amis, španščina pa je ena taka moja upam, da kmalu izpolnjena želja, je tako passion , preveva en tak eroticizem huh:)

Ok, moram še malo študirat, čeprav raje tukaj kramljam....

no, zdej si pa zadela x:o)x , maš huuuuuddddooooo prav, pa nagnjenost k pretiravanju, etc. A greva raje na pivo kot pa, da tuki stol žuliva, he he. Sej na koncu smo pa itak vsi kul, sam da ni zahrptnosti in foušije, kajne?

Ajdi, izpiši kar se izpisat še da, jst pa tudi še malo stisnem iz sebe....

Pa, pa

<{POST_SNAPBACK}>

...kakor za koga. :o|o: no,  ta kozorogova previdnost, potreba po zanesljivosti se kriza z mojim sinusoidnim odnosom do vsega  :o|o: xDDx  x:)x

Spoznala v preteklosti 2 Kozoroga. Iz odnosa z njima ( prvi starejši moški , bivši delodajalec in druga je ex kolegica) lahko mirne duše rečem, da moj Škorpijon s smrtonosnim žezlom čaka svojo priliko :vragec: , pa čez 20 let, pa dvajset.

Hudobija, škodoželjnost, 150% preračunjivost,zahrbtnost, izfrustriranost, želja po poniževanju, egoizem, škrtost, koristoljubje, opravljivost, brezčutnost in emocionalna debilnost- tole je bilo na tapeti z omenjenima dvema :bomb:

Upajmo, da gre v tretje rado; spoznala še enega :madpro: , dvojnega Kozoroga :O: . Od začetka sem se spraševala, kaj hudiča.... ampak, če se uspešno dobesedbo pretolčeš skozi nenehne kozorogove mentalne preizkušnje in teste in zdržiš težkost (a jaz sem bolj x:px ) :madpro: :sniky: , doživiš prijetno presenečenje :eek:

No, za vsak primer je želo pripravljeno 25 ur dnevno :fiju: x:Dx

x:Dx x:px Ruby... x:px x;)x

jaz pa dons zjutraj nekak ponovno 'ugotovila', da mam duh v sco in to totalno, skor kot da bi bil merkur. :D

dober duh je tole, vse kristalno jasno... ne neptunovsko, 'krozhno', obarvano, slikovito, pac pa kristalno jasno in cisto. ck. pih! :vtz:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O Primavera!! (saj sem te ze enkrat nekje navduseno pozdravila, pa morda nisi opazila, lohk pa tud jaz ne, ce si kaj komentirala po tem) :palec: x:Xx

Meni se ne zdis zlo Oven, hecno, ob toliksnem Ovnu... xnckrivx

Ja, znas bit odsekana tud in taka, se mi zdis pa zlo stvarna in taka (mas venero mroda v biku? :8):)...

Dvojcek se ti vidi, ampak v duhu nekak bolj.... v dinamiki pisanja, ne pa v cvekavosti recimo...

Marsa, čao! sem videla takrat tvoje pozdrave in pozabila odgovorit.

x:Xx x:)x x:)x :palec:

Sicer pa imam bolj malo časa, retro Mars me ful matra (ukradli so mi denarnico in kartice ter vse dokumente- jasno: vlom v avto!!!!) Dela polno, denarcev še nikjer.

Splošno počutje: tečno (kao, da sem neka devica :xx!: )

aha, saj te tud ni ne vem kolk gor, parkrat sem te opazila, pa te spet ni blo...

a takle mas? :sori: xcrossfingx

shit...

ja, ko smo glih v pravi temi, pravzaprav bi ti prej devico pripopala kot ovna.

kje mas pa kak duh, kaj mas okol sonca, na asc, na mc? :8):

Picasso

huh tole je prov težko, sam je pa vseen zanimiv tkole razmišlat o seb kako se vidš po postih.

Moji posti so mal ribji, mislm da predvsem zarad tega, ker nekak mi je včasih prov bedn kej vprašat, ne da bi na konc napisala, hvala že vnaprej al pa če bi kdo mogoče vedu (mislm sej drgač pa ni treba če se vm ne da x:px ) al pa se za odgovor zahvalm kasnej, hočm da človk ve da mi pomen neki, če napiše odgovor, oz. obrazloži kej (to predvsem kadar "težim" z vprašanji tle v forumu astrologija)

pa tud mal kozoroga je pa mogoče škorpijona :inocent: ne vem, to pravm zarad tega, k se nkol glih čustveno preveč ne razpišm, sam ne vem č je to tud glih škorpijon no....

aja pa k postavlam kak vprašanje ene petkrat pol še preberm ponavad, da vidm če sm dost jasn napisala x:px , bi bla to lastnost tehtnice, device?

sm porajtala d sm večinoma omenla znake k so prevladujoči pr men, tud če bi odmislna moje sončno znamenje, ASC, luno bi enak napisala.... je pa res da k bom šla čez moje poste kdaj se bom sigurn še kej spomlna, no zaenkrat pa tkole mislm x:)x

<{POST_SNAPBACK}>aha, saj te tud ni ne vem kolk gor, parkrat sem te opazila, pa te spet ni blo...

a takle mas? :sori: xcrossfingx

shit...

ja, ko smo glih v pravi temi, pravzaprav bi ti prej devico pripopala kot ovna.

kje mas pa kak duh, kaj mas okol sonca, na asc, na mc? :8):

No pa to še ni vse, da nebi pozabila na retro Mars, se mi je danes še ena budala zaletela v avto :vragec: :vragec: :vragec: :o|o:

le kaj me še čaka tja do 10. decembra? :O:

Drugač pa v devici nimam nič, še celo zelo na živce mi grejo (razen x:Dx :palec: Berna, on je fajn, ker mi včasih kaj pogleda v chart x:Dx )

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...