Skoči na vsebino

Cisto poseben avto-astro test ;>)

Marsa

Recommended Posts

o, pa že dolgo se nisva slišali(pisali) tako direkt x:)x ....mogoče pa iz obeh seva neka taka dvojnost...borbena ranljivost...pa ...uf, kako bi to imenovala...ne, res ne najdem besed, ker je merkur na dopustu x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Amis- vsekakor bi ti jaz pripisala strelko. eno tako fajn, človeško... lahko bi te primerjala z mojo teto.. če bi te primerjala z mojo teto bi opozorila na morebitno preveliko reflektivnost preteklih slabih izkušenj, premalo aktivnega rezanja spon, in mogoče priporočila ----

polletno potovanje okoli sveta- ali pa v zelo oddaljene tople kraje, kjer bi raziskovala in imela action!. x:Dx x:Dx x:Dx

jao, aira in tvojih ust v božja ušesa (in meni v realizacijo) x:Dx

ja, kaj čem...z enimi izkušnjami mam zgleda še vedno mal težav in če mi poveš recept za aktivno rezanje, bom to definitivno sprobala x:Dx pa še z velikim užitkom x:Dx :vragec: x:o)x :inocent:

najbolj mi je všeč tisto o potovanju v tople južne kraje...čas bi se dalo komot še raztegnit na ?x pol leta x8Dx ... že od malega vem, da bi mi to pasalo-potovanje pa klima x:px x:px x:px ...sam mam še probleme z realizacijo :o|o: :sori: x:o)x

ja, kaj čem...z enimi izkušnjami mam zgleda še vedno mal težav in če mi poveš recept za aktivno rezanje, bom to definitivno sprobala  x:Dx  pa še z velikim užitkom  x:Dx  :vragec:  x:o)x  :inocent:

zelo dvomim da eliksir iz akvamarina ali ssol... :)

mislim da sprememba okolja :) ravno omenjeno potovanje ne bi bilo slabo:) ne vem če si "vezana" xcivx ... mogoče naletiš na enakomislečega arabca, indijca, indijanca (strelca!) x:Dx ki bo obvladal umetnost tantre in kamasutre in drugih čiračar... x:Dx ki te bo popeljal v svet novih čutnih užitkov in v drugačno kulturo in mentaliteto... ali pa kakšno indijanko :inocent: kaj veš... ali pa kar oboje.

in se boš potapljala v globine oceana in v tropshi barvah in vonjavah našla svojega Duha x:px x^x xcivx ...

menisežemeša.. :O:

ja, sam tvoj načrt za moje potovanje je pa dober brez primere...

menisežemeša.... x:Dx x:Dx x:Dx ...se mi še reži od tega x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

• 1 year later...
...bolj kokr vse ostalo se zdim samemu seb v svojih izjavah precej uranovski... excentricen ko prasica... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

O samson sem tebe pricakovala tule, sam bolj... obsirno... x;)x xDDx

Ja, tud..... si tud devica pa sco (imas tak smisel za humor), si pa tud dvojcek - piknpongas vcas do nezavesti (s 'primernimi' forumovci, sevedke x;)x x:px)...

xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O samson sem tebe pricakovala tule, sam bolj... obsirno... x;)x xDDx

Ja, tud..... si tud devica pa sco (imas tak smisel za humor), si pa tud dvojcek - piknpongas vcas do nezavesti (s 'primernimi' forumovci, sevedke x;)x x:px)...

xDDx

... vse to kar si napisala je sicer res... sam se mi pa vseen zdi, da so tole sam orodja da se uran nekak ven mece... sam krogle v uranovskem mitraljezu... uran je dirigent tega orkestra... sej men to ni vsec, zlo pogosto opazam, da ob vsaki najmanjsi priliki zacenjam govorit o sebi... sebe ven metat... na tem bo treba delat... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

saj jaz tud... je to res tud to pri meni, sam se nekaj... mam pac tolk za povedat, dozivela tolk, iz sebe govorim, v vsem se vidim al sem pa ze bla tam oz. dozivela... pa zato (tud) jaz jaz... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, pri meni oven v Soncu in Merkurju in ASC še kako tolče ven, Mars v Dvojčkih v 3.hiši pa zadevo iskrivo napihuje. Skrtka strupene , duhovite opazke v mojih postih so točen odraz mojega charta... Nekako je JAZ preveč izražen, sem opazila...Bi se bilo treba malo bremzat. x:Dx

O Primavera!! (saj sem te ze enkrat nekje navduseno pozdravila, pa morda nisi opazila, lohk pa tud jaz ne, ce si kaj komentirala po tem) :palec: x:Xx

Meni se ne zdis zlo Oven, hecno, ob toliksnem Ovnu... xnckrivx

Ja, znas bit odsekana tud in taka, se mi zdis pa zlo stvarna in taka (mas venero mroda v biku? :8):)...

Dvojcek se ti vidi, ampak v duhu nekak bolj.... v dinamiki pisanja, ne pa v cvekavosti recimo...

Picasso

Hm...jaz se malo spoznam na astrologijo..vseeno bom poiskusila:))

ko se menim o sexu sem totalni škorpijon(tega imam v ascendentu)

KO se menim o življenju in o družini pa se počutim kot neki starokopitni kozorog(tega imam v soncu)

ko pa se poglobim v duhovnost pa mislim,da sem bolj podobna kakšnemu biku,ker nikoli ne odstopam od svojih načel in svoje filozofije.Seveda ,pa vedno s primeri in načinom mojega življenja dokazujem svoj prav!!Kje pa bika imam v natalni karti,pa žal vam ne vem povedat.Nekje zagotovo se skriva!!

hm..a sem kej uganila??? x:Dx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Jaz se se našla s soncem v vodnarju in z luno v devici (vsečloveško in z določeno mero analitičnosti in "odnos na razdaljo") xegox

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

No ne vem, zdi se mi da sem kar devičkasto, škorpijonasta. Pa včasih dvojčkasta, se mi zdi oz, vsaj zračna. Ma ne vem, vsega po malem. Ognjena tud!!
Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz se se našla s soncem v vodnarju in z luno v devici (vsečloveško in z določeno mero analitičnosti in "odnos na razdaljo")  xegox

Še ena taka, samo da jaz imam še ASC v devici.

Lp. vsem Myrjam x:)x

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

<{POST_SNAPBACK}>mix ognja, zraka, vode in device.

jaz pri tebi 'vidim' najbolj tehtnico, raka in kozoroga (ceprav se mi zdi, da slednjega clo nimas)...

Pri Izraz najbolj vidim Devico... v zacetku sem kakega Bika tud vidla (po mojem je to zarad meshanice devica/sco - torej zemlja + ta os, tud stalnost), vidim pa pri tebi tud sco, predvsem luno, si zlo tipicna kombinacija device z luno v sco, res pa tud jaz pri teb bi lohk nasla kakega dvojcka. :)

Smajcica, ja, si kar 'uganila'. x:Dx

Jaz pri teb tudi vidim en tak zemeljski mix z mal vode, ne bi ti sicer glih sco pripisala, morda po enem taksnem mal drugacnem razumevanju (drugacnem mislim drugacno od recimo ribjega razumevanja), morda bi ti clo res bika prej kot pa kozla dala, torej tud pri teb dobimo en tak mix stalni ven, da lohk tud bikovsko po9l dleuje.

Ostalih punc pa tolk ne poznam oz. ne spremljam oz. se 'ne srecamo' v temah, pa ne morem imet mnenja. :vio:

Picasso

Jst pa sem bl neki druzga opazla iz vaših izjav. Da je kozorog takooooo nezaželjen, oz. vedno tako resno predstavljen, Hja, hudiča pa kaj čš narest če maš kozoroga tudi tam nekje..ne vem točno, ker se ne najbolj razumem na sonce-luna stvari. Je pa zanimivo sledit tem ugibanjem in vidim da so kar točna. No, pa prosim za obrazložitev tega s kozorogom-hja, mogoče pa zedj moja rogatost veje v te pisarije, a? x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jst pa sem bl neki druzga opazla iz vaših izjav. Da je kozorog takooooo nezaželjen

:xx!: tud pod razno ne, z moje strani ze ne....

se stekam s kozli (pa ceprav so tezki kot cent x;)x x:px)

Picasso

men se tud ne zdi nezaželjen...končno ima cel kup izrednih lastnosti. je pa res, da je ves forum dost vodno obarvan...pa da je predvsem ful sco tle....(je marsa to že lepo povedala v enmu postu, sam k ne vem, kje se nahaja....sori marsa)

haj suerte (se tko fajn izgovarja tvoj nick x:px )

... xscratchx muhasta sem... tega mi mensezdi ni nihce rekel se...

na oba nacina - ribje in vodnarsko. xDDx

Pa se besedico o kozorogih... jaz itak maram kozle, ker mam dost podpore v njih, kozu ma namrec rad ribo praviloma... xyesx

Picasso

točno....v sco je blo...in točno:muhasta si....evo, ti povem.... x:Dx x;)x

sicer sem pa tudi...muhasta al pa spremenljiva...to bo uran pr meni....mi preveč spremenljivosti ne paše-pr vožnji...ko smo že v tejle temi...slabo vpliva na koncentracijo...in ful mrzim, če mi kdaj takrat dvojček vn useka...to je pa čist tu mač....takoj na sco prešaltam, ker je bolš.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...