Skoči na vsebino

Energetsko sporočilo dneva

robertd

Recommended Posts

V tvojem primeru se moraš zavedati, da je ob zapustitvi fizičnega sveta v duhovni še vedno možnost, da stopiš v kontakt z njim s pomočjo misli in da v svoji duši in srcu ohraniš nanj lepe spomine.

Pošlji mu lepe misli, misli ljubezni, miru in odpuščanja, tako da mu lahko olajšaš prehod v duhovni svet.

x:)x Bodi pomirjena Mateja! x:)x

Pošlji mu žarek brezpogojne ljubezni xsrcx

Helena

Deli na socialnih omrežjih

Hoj x:)x

Sporočilo za 31. maj

Takoj začni širiti svojo zavest in videti obilje vsega, kajti samo tako boš zadovoljil svoje potrebe. Vedi, da ti z velikim zadovoljstvom dajem svoje kraljestvo, iz katerega priteka vse. Zato je pomembno, da ga poiščeš, vse drugo mu bo sledilo. Vem za vsako tvojo potrebo in vsako do popolnosti zadovoljujem. Verjami z vsem srcem. Nikoli ne dopusti, da bi najmanjši dvom zasenčil te čudežnosti. Sprejmi mojo besedo, živi po njej in glej čudeže, ki se dogajajo drug za drugim. Časa čudežev gotovo še ni konec. Ko boš zaživel meni posvečeno življenje, boš priča neizrekljivim čudežem. Videl boš, kako nemogoče postaja mogoče. Povsod boš prepoznaval mojo roko. Srce ti bo prekipevalo od ljubezni in hvaležnosti za vse, kar se dogaja.

xsrcx :2src: x:)x

vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo

x:)x Hoj x:)x

Sporočilo za mesec junij

Zagledala sem velika, težka vrata, ki so se s težavo odpirala, kajti tečaji so bili zarjaveli.

Nato sem videla, kako so nanje kanile kapljice olja in vrata so popustila,

dokler jih ni bilo mogoče odpreti že s pritiskom prsta. Zaslišala sem besede:

Uporabljaj olje ljubezni, kajti ljubezen rahlja.

Ljubezen vedno najde pot.

Odpri srce in naj se ljubezen prosto pretaka

xsrcx :2src:

x:)x Hoj

Sporočilo za 1. junij

Zakaj se ne bi navadil približevati življenju v pravem duhu, radostno, pričakujoče, s trdno vero, da je zate samo najboljše? Želim, da ti življenje daje samo najboljše. Nočem, da bi stopal skozi življenje s težkim bremenom na plečih, upognjen pod skrbmi sveta. Potrebujem te svobodnega, tako da lahko delujem v tebi in skozte. Prepusti mi svoje skrbi in bremena. Vedi, da je nebeško kraljestvo v tebi; čaka, da ga prepoznaš. Vedeti moraš to, verjeti vanj in ga nato uresničiti. Nebeško kraljestvo je stanje duha in je na voljo vsakomur, kdor ga išče in najde. Vsaka duša mora hrepeneti po njem, preden ga lahko najde. Želja mora biti tako močna, da ji ne bo moglo nič stopiti na pot.

x:)x Hoj

Sporočilo za 2. junij

Vse lahko storiš, ko veruješ vame, ko mi zaupaš in ne dvomiš, ko se ne bojiš in ne zadržuješ. Ko si pravilno naravnan, ko pravilno gledaš na svet in popolnoma zaupaš v svojo sposobnost, lahko storiš vse, dosežeš vse v tem življenju. V sebi imaš vso moč, vso modrost, inteligenco in razumevanje. Delujem v tebi in skozte in ti omogočam dosegati navidez nemogoče. Nikoli se ne boj segati visoko, nikoli se ne boj pričakovati, da bo nemogoče postalo mogoče. Ne živi znotraj svojih meja; živi onstran sebe in mi ponudi priložnost, da ti dokažem, kako so z menoj vse stvari mogoče. Če mi ne ponudiš priložnosti, ne moreš pričakovati, da boš zvedel, kaj vse je mogoče doseči, ko si v stiku z mano, ko te vodim in usmerjam. Sprosti se, prepusti se mi in glej, kaj se dogaja.

Hojla, Duhovni iskalec, vidim, da pridno pišeš sporočila...

Sama sem jih pisala (oziroma prepisovala) občasno v energetska sporočila dneva, dokler jih nisi začel pisat ti, a jih nisem vsak dan- deloma tudi zato, ker mislim, da ni dobro eno knjigo kar prepisovat na net... Saj veš- avtorske pravice, pa tko....Tako sem prepisovala le tiste, ki so mi bili res najbolj všeč... Ne vem, morda ni problema s tem... ali pa je?

Sicer je knjigica res dobra in koristna, priporočala bi jo, da si jo vsak nabavi in vsaj občasno pokuka vanjo. Jaz grem včasih zvečer pogledat za nazaj- ko se mi kaj zgodi tekom dneva... in vedno najdem smisel v tekstu za tisti dan.....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Hojla, Duhovni iskalec, vidim, da pridno pišeš sporočila...

Sama sem jih pisala (oziroma prepisovala) občasno v energetska sporočila dneva, dokler jih nisi začel pisat ti, a jih nisem vsak dan- deloma tudi zato, ker mislim, da ni dobro eno knjigo kar prepisovat na net... Saj veš- avtorske pravice, pa tko....Tako sem prepisovala le tiste, ki so mi bili res najbolj všeč... Ne vem, morda ni problema s tem... ali pa je?

x:)x hoj Daisy

tudi meni so kakšen dan sporočila bližja oz. bolj všeč kot drugi dan. Za vsakdanjo objavo pa sem se preprosto odločil zato, da omogočimo prebiranje vsem, saj smo obiskovalci, ki smo na forumu, tudi različni in ni rečeno, da tisto, kar ni meni najbolj pri srcu, da ne more komu drugemu pa odpreti novo obzorje in mu tisti dan še posebaj polepšati, ker rabi glih takšno sporočilo.

Kar pa se tiče avtorskih pravic, pa nimam nobenih tozadevnih izkušenj in bi prosil ostale, če lahko komentirajo oz. podajo svoja mnenja in izkušnje.

Pa lep dan vsem skupaj xsrcx :2src: x:)x

Vsi - Daisy ima jasno prav.

Tegale seveda ne gre kar takole v vsem obsegu prepisovati in hvala, Daisy, ker to upostevas. x:)x

Prvic sva sama zelo natancna za avtorske, ker imava ogromno slabih izkusenj, drugic pa je tako prav.

Ceprav seveda navedemo avtorja, zalozbo in vse, ni primerno prepisovati celih knjig ali celih vsebin.

Tudi tu na Forumu bi imela ze skoraj tezave zaradi tega, ker nekateri tega niso upostevali.

Vcasih uletim in opozorim malo, tu pa se mi ni zdelo potrebno, ker sem postekala, da Daisy ne posta vsak dan tega in da ocitno samo te, ki so ji posebej blizu ipd...

Zato tudi nisem navduseno uletela in pohvalila tehle misli, da ne bi to postalo praksa.

Nisem pa hotela takoj s temle uletet, ker... - kaj cem ze takoj zatezit?

Malo pocakam, ne... Morda bo oni postal samo tega enega in bom brez potrebe zagnjavila...

Poleg tega pa gre za res lepe in pozitivne misli, za katere je ze OK, da se sirijo - saj to je bil tudi avtorjev namen...

A te knjige so poceni, pa tako podpiramo ves krogotok - vkljucno z avtorjem, ce knjigo kupimo (*ce smo se po ogledu odlocili, da bi imeli kar vse tele misli).

Nekako pa vedno racunam na vas, da boste to upostevali.

Ni problema, saj je samo Forum in (zdaj ze) vem, da se marsikaj zal tudi prepisuje, celo brez navedbe - tu pa je vse lepo navedeno.

A vseeno...

Ko je Duhovni iskalec nanovo odprl tole temo, sem prestavila post sem, nisem pa imela srca, da se s tem 'zatezim'...

No, ja - hvala za razumevanje...

Sicer pa, Artem in vsi: TUKAJ se da to knjigo tako videti, kot jo tudi narociti. x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, zdej mam pa jaz malo slabo vest, da sem zadevo "zminirala". Sorry, Soncica..

Sploh nisem hotela tega, le ne bi rada, da LN pride v kak prekršek... Na nekaterih forumih sem namreč celo opazila, da ko se včlaniš, moraš potrditi, da ne boš kršil avtorskih pravic in pisal stvari od nekoga drugega ipd....

Tudi sama sem si v začetku predstavljala, da bom vsak dan podala sporočilo in sem ga februarja in marca praktično vsak dan prepisala v post.. Prepisala sem tudi "Drevo ima srce"... ( sedaj razmišljam če ga ni bolje vreči dol- tistih prvih pet postov, da ne bo kaj narobe, saj smo ga že vsi prebrali..) Potem pa sem se zbrihtala, da tole najbrž ni dobro...

Mislim, Duhovni iskalec, da še vedno lahko občasno preneseva semle kako sporočilo, ki bo posebej primerno za vse nas... A ne?

Res pa je, da je to knjiga, ki jo ima človek na nočni omarici.... Lahko jo beremo in se pogovarjamo o kakem posebej lepem sporočilu....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Daisy - saj je kul...

Ne morejo vsi na vse misliti...

Je cisto prav tako...

Imamo tele misli pac, imamo pa tudi lepo vse, kaj in kako.

Kot si rekla - komot jasno se postne sem kaksnega posebnega...

Po drugi strani pa hocem spodbuditi same clane, da bi tole iz sebe podali - kaksnega takega...

Saj ne dvomim, da ima kdo tudi sam kaksno tako misel, ki ga obide, in ki bi pasala, in ki jo lahko deli takole _ da bo se vedno fitalo z naslovom...

Je pa tudi na LNF, Daisy, tole - avtorstvo in vse, ko se vclanis, in tudi na straneh foruma spodaj - ce ne celo na vsaki strani...

Ne, nic ne bomo dol metali - samo da vemo.

Dni je 365, mi pa imamo tule misli najvec 20, bi rekla... To je po mojem kul.... (*osebna presoja, po filingu, po logiki - ne vem, ce je tako zares - toliko tudi sama nisem poucena, v teh stvareh navadno ravnam po obcutku).

Thanx, ker upostevate in boste upostevali to. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nekoč je nekdo rekel: "Delaj, kot da ti denar ni potreben, ljubi, kot da ti nikoli ni nihče povzročil bolečine, pleši, kot da te nihče ne gleda, poj, kot da te nihče ne sliši, živi, kot da je raj na zemlji!"

x:Ix

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

misel za današnji razmislek (avtorja se pa ne spomnim):

če ne moreš srečno živeti v kolibi, kako boš srečno živel v palači, kajti ti ustvarjaš svet okrog sebe, sicer boš v palači trpel, kakor trpiš v kolibi- še toliko bolj, ker je večja. spet bo isti pekel - bolj okrašen, toda pekel niso nebesa. celo če bi te po sili vrgli v nebesa, bi hotel proč od tam, ali pa bi si v njih ustvaril svoj pekel.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...