Mitja 7. julij Prijavi Deli 7. julij Če najdeš kakršnokili napako na forumu (bodisi oblikovno ali jezikovno), potem to objavi spodaj v komentarju. Nemogoče je, da bi sama našla vse možne situacije, kjer gre lahko kaj narobe. Pri objavi bodi natančen/a, pliz.... napiši kje se je to zgodilo (URL), kako je prišlo do tega in če je možno, dodaj tudi ekransko sliko (screenshot). hvala Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 9. september Prijavi Deli 9. september Živijo Mitja, super, da ste prenovili LN forum. Malo sem na hitro pogledala nastavitve in zaenkrat nisem najdla nobene napake. Če jo najdem bom javila. Sicer pa LN forum je postal totalna sahara. Niti @Marsa se ne prijavlja več. Kaj se dogaja? Imam pa 2 pripombe, kot prvo me moti, ker ni opcije, da si lahko skrit kot član foruma in kot drugo me moti, da poleg srčka like je tudi dislike, ker dislike je vedno povzročal same kregarije in čisto nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.