Marsa 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 Danes sem od prijateljice po e-mailu dobila tole zgodbico... Zenska je sanjala, da jo preganja velika, grda in strasna posast. Kamorkoli je zenska zbezala, povsod je sla posast za njo. Bila ji je tik za hrbtom, kjer se je slinila, spuscala posastne glasove in ji dihala za vrat. V brezglavem begu se je zenska pognala v sotesko, ki ni imela izhoda. Bila je ujeta. Z navpicno steno za hrbtom je prestraseno gledala posast, ki ji je prihajala vedno blize. Ko je bila posast tik pred njo, je zenska zakricala: »Kaj hudega mi bos storila?« Posast se je ustavila, se zazrla vanjo in rekla: »Odvisno od tebe. Sanje so tvoje.« Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 :I: soteska naj bo luna v horarnem horoskopu. :I::I: Dream on *)+< news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5</a>http://puck.dhs.org/quaoar/articles/SKOLA-SI.TXThttp://puck.dhs.org /slovenija Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 Ta je dobra.. Zanimivo bi bilo vedeti za kaj se je potem odlocila. Je rekla.. "pozri me!" Ker v laifu se veckrat odlocamo malo cudno. Zelo cudno.. Sicer vedno pocnemo svobodno kar hocemo.. in ni mi jasno zakaj ljudje gledajo grozljivke.. tisti ki jih gledajo. Gres v kino, placas, da gledas grozljivko... Hmmmm... Je zabavno, da te je strah? Pa zakaj placati, da te je strah? Ce ze.. je boljs sanjat posast... Film bi lahko primerjali z zivljenjem.. in edini motiv za gledati film, je ucenje in zabava. Enako je z zivljenjem.. Film je iluzija.. zivljenje je iluzija.. V filmu ima igralec enkrat to vlogo, drugic drugo.. v zivljenju isto. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 POFUKI ME.......? ma vas rad chasa ni...je samo prostor in situacija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 POFUKI ME.......? ma vas rad chasa ni...je samo prostor in situacija Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Zanimivo bi bilo vedeti za kaj se je potem odlocila. Je rekla.. "pozri me!" Ker v laifu se veckrat odlocamo malo cudno. Zelo cudno..Hihi Tjazy, ja, se posebej potem tvoje nadaljevanje je "navihano" in predvsem resnično Ponavadi nas pošasti žrejo in tržejo in ne vem še kaj drugega... Ampak dokler ne RAZUMEŠ, da so to tvoje SANJE, in dokler ti ne kapne, da jih IMAŠ TI MOČ DIRIGIRAT, so vse dobronamerne besede (celo s strani naših pošasti!) zaman. Vsak ob svojem času in vsak na svoj način. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 k se mi zdi da bom sanju,se obvezno zbudim!Tko ,da lahko samobuden sanjam Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.