Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Omar je zmagal samo zaradi njegovega fan cluba, ker so itaq po 200x klical xrolleyesx

Pa to je blo kao darilo za zmago. Sej vsi vemo da bo na koncu še hujše ko karmen stavec xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...hm letošnja EMA.....voditeljici katastrofa :o|o:

....izbrana pesem tudi pomoje premirna in premalo melodična x!x ...

...sam to je pa logično da z vsakim niso vedno vsi zadovoljni.. x;)x

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Men je bla najboljša Alya. Bi pa mogla kak nov imidž met...

Od treh finalistov še sreča, da je zmagal Omar, ker one dve koke sta mi čist mim. Pa da je konc teh ceremonij, ker tem razpravam v zvezi z glasbo ta teden ni blo videt konca, smo se že skor skregal x:Dx

Men je Omar v prvo fin, ker je tak "schpritzer" ...pa mal drugačen od ostalih, se mi ne zdi da bi kj ornk v rit lezu kameri al pa folku da bi si pridobil glasove x:Dx

Drugo pa se mi zdi da jo je lepo izvedel in tut pesmca mi je kul, mal je počasna sicer...v tistem prvem šusu ko sem jo slišala sem si celo rekla - ah dej nehi no tole na Eurovizijo samo potem pa....ko jo slišiš drugič, tretjič...gre v uho. Sploh tut mirni komadi so zmagovali oz. se uvrščali visoko, se spomnite Johnnya Logana pa potem je bila enkrat izbrana ena pesmica "I am the voice" tut čist v easy. No saj bomo vidli, smo imel že tolko neuspehov na Eurosongu da če bo ta na istem bo pač še en gor ali dol ane x8Dx

SmartyM :palec: :palec: :palec:

Rebeka je imela šus komad za na Eurosong poslat pa kaj, če bi ga vsaj eni kakovostni pevki dal, ko tale ženska ima čisto povprečen glas al bi clo rekla čisto nerazpoznaven, kaj takega lahko slišiš v kopalnici ko si soseda nad tabo prepeva pod prho!

Glede same prireditve pa me je motila predvsem tale Saša Gardej in ne vem kje so jo pobral zavraga :xx!: ...poleg tega si je non stop po laseh prčkala neki in mmmm-kala, edini trije stavki ki so ji šli res kot namazano je blo takrat ko je Nudeovca zasliševala o ženi in otrocih *wonder why* in Joksimoviću razlagala o njihovi lokalni kafani x:Dx

Danes sem tudi poslušala intervju z Mojco Mavec, ki pravi da škandalov ni bilo kar je vsekakor en velik PLUS za letošnjo Emo! Mislim, da delno ali iz večine tudi zato, ker je bila organizacijska taktirka pod njeno roko - vsaka čast Mojci, mislim da je ena izmed bolj občudovanja vrednih in razgledanih žensk v slovenskem medijskem prostoru :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Men je Omar v prvo fin, ker je tak "schpritzer" ...pa mal drugačen od ostalih, se mi ne zdi da bi kj ornk v rit lezu kameri al pa folku da bi si pridobil glasove x:Dx

Ja to je blo tud men všeč,ker ne maram ritoliznikov :palec:  :vragec: .

SmartyM :palec:  :palec:  :palec:

Rebeka je imela šus komad za na Eurosong poslat pa kaj, če bi ga vsaj eni kakovostni pevki dal, ko tale ženska ima čisto povprečen glas al bi clo rekla čisto nerazpoznaven, kaj takega lahko slišiš v kopalnici ko si soseda nad tabo prepeva pod prho!

Ja včasih tud joški niso dost za zmago hvalabogu x:Dx  :vragec: .

Glede same prireditve pa me je motila predvsem tale Saša Gardej in ne vem kje so jo pobral zavraga :xx!:

Jah ženska je že dost vn padla iz te voditeljske scence,pa se je poznal,trema pa to...

Danes sem tudi poslušala intervju z Mojco Mavec, ki pravi da škandalov ni bilo kar je vsekakor en velik PLUS za letošnjo Emo! Mislim, da delno ali iz večine tudi zato, ker je bila organizacijska taktirka pod njeno roko - vsaka čast Mojci, mislim da je ena izmed bolj občudovanja vrednih in razgledanih žensk v slovenskem medijskem prostoru :palec:  :palec:  :palec:

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>

drugace pa stokrat raje tamali, ki je zmagal, kot katera od teh vjestic nablescenih...

bah!

:palec: se zelo strinjam

po pravic povedano, je ta ema zame podn..vse ze videno, vse ze slisano..no ja vecina..nobene dobre pesmi..ampak pustimo malenkosti. No, sem se vseeno odlocila, da bom gledala, ker me je zanimal kaj bo ponudil Omar..kaj naj recem..njegova pesmica je mogoce prevec mirna, glede na to, da so zadnje cajte zelo poskocne pesmi zmagovale na eurosongu..lahko pa da se bo uvrstil visoko..bomo vidli..sj drugace je pesmica lepa in gre po nekajkratnem poslusanju kar v uho....ja se strinjam s tabo Diana, morm priznat,da je zlo simpaticen x:Ix

nekako se mi je dozdevalo..in predvidevam, da tud ostalim, da bo zmagal Omar, glede na to, da je bil 100% televoting..resda ni poskakoval od srece..sj kot je sam rekel se ne bi nikoli prijavil na emo..ampak to je prislo v paketu z zmago na bitki talentov..

xsingx

hja, nic..Omar, drzimo pesti.. xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx x;)x

..le krila misli me neso..

Še jest, še jest.....:onfire: :onfire:

Sem se sinoči prav pripravila, da gledam, drugače že par let ne spremljam ali bolje rečeno zelo površno spremljam.

SAŠA LENDERO - splošno - glasba s plesom, back vokalnim kričanjem, nastop in orientalski pridih: men je bil komad všeč, tudi performens teatralni v redu, samo, Saška bi mogla dat več iz sebe; bolj močen vokal.

REBEKA DREMELJ - tipičen evrovizijski komad, tak izpred 20 let, disco, se mi zdi en kup plagiata not, sploh pa tist ua ua iz reklam za kaubojke.... Drugače čist luštkan komad, samo, nekako Rebeke ne prenesem organsko (pa ne vem zakva ne)

OMAR - na koncu me je zmaga presenetila, bila sem prepričana, da bo Lendero zmagala, pol pa Omar, pa sem rekla, ma klinc, nej mu bo mulcu.... sem mu kr privoščila. Balada, mal sem skeptična, kako bo užgala v Ukrajini. Drugače mi je všeč njegov vokal, res bi se ga dalo ponucati še za malo več. Back vokalistka bi bila za moj okus lahko malo bolj ojačana... pa mal je bil prazen komad, jest bi še kakšen instrumentni kontrast not mal ufurala.

JADRANKA JURAS - k mi je drugače všeč, me je tukaj kr razočarala.

REGINA; ko je bila napovedana, sem prav na glas rekla; DEJ POKAŽ ZDEJ!!!

Regina ima super vokal, samo za ta komad, k mi je bila izvedba sicer všeč, je imela premalo agresiven oz. bojevniški nastop.... Komad se mi ni zdel nekako zanjo!

NUŠA DERENDA - jest bi njej dala komad Saše Lendero; sej baje, da je to njen komad in da je z njim baje nastopila na hrvaškem festivalu ali celo izboru (slišala, ne vem točno).

Vse ostalo ni omembe vredno.

SAŠKI voditeljici; meni osebno je bolj všeč improvizacija, kot umetno vodenje. Všeč sta mi bili, al pa so mi ostali še vtisi iz Titanika.

Da omenim še Ruslano - deklič je resnično izvor energije

Pa še Željka - ja nekej za dušo, a ne Boris?

Eto, to je moje mnenje!

Omarju pa želim vsaj dobre vtise v Ukrajini, če že ne kaj drugega!

Nataša

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

To tud gledate? No, kak je zmagovalni štikl? Tud za žile rezat, kot večina ostalih? :vragec: x:Dx Slišal le en delček štikla, pa sm že žiletke iskal.... x:o)x

Nek mu je sa srečom..... :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>To tud gledate? No, kak je zmagovalni štikl? Tud za žile rezat, kot večina ostalih?  :vragec:  x:Dx Slišal le en delček štikla, pa sm že žiletke iskal.... x:o)x

Nek mu je sa srečom..... :palec:

HAHAHAHHAHAA x:Dx x:Dx x:Dx

To mi je pa od nekje tkoooooooo znano. Mam enga tacga doma, k je za sekundo skočil iz fuzbala na EMO, k sem mu rekla, dej poslušaj zmagovalca, pol je pa samo reku: "Tega more pa fejst nekej bolet, da tko jamra!" x:Dx x:Dx

Je eden tistih, k se zvesto držijo Rockerske veje in niti ne poiskuša se mal sprehoditi po drugih vejah drevesa glasbe. xsuperx xmusicx xscratchx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Omar - on je rocker po duši, tak da, pubec jih bo že vse porihtal (ne mislim Eurosong), ker se mi zdi, da bo hitro prešaltal na hude solaže po kitari sam, da se malo afirmira. Lepa balada, za kakšno luštkano mladenko, ki še ne ve al bi poslušala Bepop ali Predina, še vedno pa so ji zelo všeč Backstreetboys. Pesem se mi ne zdi bogvekaj - vendar v primerjavi z lansko, ki je bila pa čisti podn, ne bi izgubljal besed, je ta masterpiece.

Saška Lendero je imela kul pesmico sam, vokalno je Saška toliko šibka, da pesem ni bila interpretirana na način, kot bi morala biti. Malo bo morala masirati še tud glas, ne samo joške. Drugač pa mi je ona taka luškana punčka.

Rebeka Dremelj - nimam pojma kako je lahko prišla med prvih desed. Res me zanima, kako zelo slabe pesmi so morale biti šele tiste, ki se niso uvrstile na EMO. Njena pesem je bila podoben šit kot lanska zmagovalka. Se vidi, da se Rebeka preveč vrti na po NET TV-ju, kjer je izvirnost, kreativnost in dober okus toliko doma, kot je štrikan pulover v pralnem stroju pod puno centrifugo.

Nuša - pesem mi je bila celo boljša od njene Energy, ampak, Energy pa mi glih ni sedla najbolj (kot mnoge naše zmagovalke)

Jadranka - meni je bila najbolj kul, izvirno, nevsakdanje, zanimivo. Ne vem, če ravno za Evrosong (mislim pa za to, ker je bila netipična). Super pesem.

Regina tud ni bila švoh, vendar mi je njena lanska pesem bila sploh zelo dobra.

No, to je moje nestrokovno mnenje, pa EMAn.

It's better be dead and cool than alive and uncool

lanski predstavnik iz Nemčije je imel podobno pot kot Omar, izbran na nekem šovu, ne spomnim se kateri zloglasni voditelj ima ta šov, spremljal ga je med kitaristi - nato na izboru v Nemčiji dobil več kot 90% glasov, odpel balado in mislim, da se ni uvrstil slabo... me pa zanima kako da se je lani Nuša D. prijavila na Doro, škoda, da kateri Hrvat ne poizkuša na Emi :vragec:, ni prišla v njihov izbor... to bi bila fora, Nuša D.zmagala na Evroviziji, stroške naslenje prireditve nosi Hrvaška :) ja in imela je isto pesem kot Saša letos...

Od Omarja pesem hit? Ma ka ste nori? Meni se ne zdi ker ni melodična in poskočna. Za eurovizijo mora bit kar poskočna, meni se je do zdaj najbolj svidžala alya pa newt lak ka se napiše, druge pa nobene.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hehe, EMO smo pa letos tudi mi gledali...nacin preganjanja macka, I guess :D

Torej....

Zmagovalni komad? Ma zakaj pa ne x:o)x xDDx Boljsi kot Sestre, boljsi kot Karmen in 10000000000krat boljsi kot Platin, kar je pa meni prakticno itak vsak x:Ix

Meni so bili vsec Nude. Fajn so se transformirali iz obupnih komadov kot so "jaz te dam na balon" v take fajn soft rockerje. Mi je sel komadic v uhek :)

Alya - njo bi morali lani poslat na eurosong, mi je bla tudi letos med boljsimi, ker je pac drugacna, tud malo bolj rock to mi ugaja :D

Regina - Nighwish wannabe? Ni ji uspelo xrolleyesx

Od Nuse sem pricakovala vec, mogoce bi boljse izpadlo, ce bi ona zapela Saskin komad. Btw, Sasa ima men totalno antipaticen civkajoc glas, tako da je zame odpadla ze, ko je odprla usta :D

Evo, Jadranke se se spomnim....men je ona nasplosno ena super oseba, samo ta komad me ni preprical. vsekakor pa ni evrovizijski.

Anika se je pa zredila??? Ornk? vsaj men se zdi x:Ix

Omar...upam, da ga bodo se malo "izpopolnili", da ne bo tak dolgcas na odru, ce pa komad ene dvakrat slisis, ti gre pa u uho, tako da, tudi jaz mislim, da bo pri nas uspesnica. Vsekakor pa drzim pesti, naj se odreze cimbolj...!!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Omar - on je rocker po duši, tak da, pubec jih bo že vse porihtal (ne mislim Eurosong), ker se mi zdi, da bo hitro prešaltal na hude solaže po kitari sam, da se malo afirmira. Lepa balada, za kakšno luštkano mladenko, ki še ne ve al bi poslušala  Bepop ali Predina, še vedno pa so ji zelo všeč Backstreetboys. Pesem se mi ne zdi bogvekaj - vendar v primerjavi z lansko, ki je bila pa čisti podn, ne bi izgubljal besed, je ta masterpiece. .

x;)x No ja, ampak se mi zdi, da si jo ne bodo preveč zapomnili...

Saška Lendero je imela kul pesmico sam, vokalno je Saška toliko šibka, da pesem ni bila interpretirana na način, kot bi morala biti. Malo bo morala masirati še tud glas, ne samo joške. Drugač pa mi je ona taka luškana punčka..

x;)x Tisto z vokalom se strinjam, tisto glede luškane punčke pa :eek:

Rebeka Dremelj - nimam pojma kako je lahko prišla med prvih desed. Res me zanima, kako zelo slabe pesmi so morale biti šele tiste, ki se niso uvrstile na EMO. Njena pesem je bila podoben šit kot lanska zmagovalka. Se vidi, da se Rebeka preveč vrti na po NET TV-ju, kjer je izvirnost, kreativnost in dober okus toliko doma, kot je štrikan pulover v pralnem stroju pod puno centrifugo..

x;)x Pesem je bila čist evrovizijska, ok, glasovno ravno nima velkega razpona, drgač je pa kr ok.

Nuša - pesem mi je bila celo boljša od njene Energy, ampak, Energy pa mi glih ni sedla najbolj (kot mnoge naše zmagovalke).

x;)x Nušika je bla bolj mirna letos...

Jadranka - meni je bila najbolj kul, izvirno, nevsakdanje, zanimivo. Ne vem, če ravno za Evrosong (mislim pa za to, ker je bila netipična). Super pesem..

x;)x Zelo mi je bila všeč. Se mi zdi, da se že tok preveč trudi, sam kaj ko ni tolk popularna med mladimi, da bi dobla dost glasov.

Regina tud ni bila švoh, vendar mi je njena lanska pesem bila sploh zelo dobra. .

x;)x Zelo všečen stilski izziv... Kake okice je mela... :eek:

CITAT (Milf @ 8. Feb 2005 ob 12:52)

Regina tud ni bila švoh, vendar mi je njena lanska pesem bila sploh zelo dobra. .

x;)x  Zelo všečen stilski izziv... Kake okice je mela... :eek:

Regina je itaq ena zelo prijetna oseba. Imela je dobro ekipo za styling. Sami mački! Povem naprej, da so pohvaljeni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oh tole pa prec naprej povem frizerki x:Dx je gospa, ki res obvlada svoj posel do potankosti.

Barva je bila rdeča, čeprav je na Tv zgledalo malce viola.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ravno iščem njegovo besedilo xsrcx

Večni otrok /L.Oblak/B.Zulljan

....

In sprašuješ, kdo sem v resnici,

me rotiš, naj povem po pravici,

po pravici?

Jaz sem smeh in sem jok, sem tišina

in zvok, sem kot ti,

le da sem večni otrok, ki riše svoje

poti,

jaz sem ogenj in led, sem grenivka

in med, sem kot ti,

a ne ustavljaj moj svet, ki se hitreje

vrti, se vrti

....

<{POST_SNAPBACK}>Meni slovenčina sploh ni lep jezik, kaj šele slo pesmi ...to se skor ne da poslušat xrolleyesx x:Dx

Če bo pel v slo...good luck x:)x :palec: ...

Pa dej no, ful je lep jezik, baje ga pa tujci pravijo, da že v osnovi naš jezik teče tako, kot da je pesem. Sicer naj bi bil pa smisel evrovizije to, da smo si različni, tud jezikovno. Med zadnjimi smo pa vedno, ohranmo vsaj tolk dostojanstva, da pojemo v domačem jeziku!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Očitno nisem nič zamudila,ko nisem gledala Eme! Sicer pa je sama organizacija iz leta v leto slabša! :xx!: :o|o:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...