Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hm. Če bi hoteli predstaviti svetu slovensko kulturo bi poslali na evrovizijo Atomik Harmonik x:Dx , tako pa smo izbrali Omarja Naberja- Kareema, ki ne le da je po videzu tipičen slovenski fant, je tudi po imenu, da korenin ne omenjamo. Toliko o dostojanstvu in okusu ter naši zmagovalni mentaliteti- "itak smo vedno med zadnjimi". Potem pa še kritiziramo optimizem gospe Ande Jagodič, ki pravi "zadnji bodo prvi" x:Dx

Ne le to- vedno imamo kup pripomb na Eminega izbranca- kaj s tem pokazemo? Da smo v vsej svoji veličini in dostojanstvu tudi izjemno enotni in vedno držimo skupaj. ;) :palec:

To kakšne narodnosti je nima nobene veze...je pa pesem slovenska in je prav, da jo poje slovensko!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kaj ko bi poskusu pet v Surinamščini?

To bo najboljše! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Rebeka letos super, Omar mi je pa sicer všeč, ampak tale komad je pa tak podn, da me je kr sram. Sej ni problema, naj bo komad počasn, ampak naj bo tudi dobr, tale njegov komad je pa čist brez melodije, jaz temu pravim kar slovenski melos, me je čist spomnu na Avtomobile.

Saša Lendero je imela zelo dobr komad, če ga bo dobil v roke kakšen dober dj v predelavo, lahko rata vrhunski evropski klubski štiklc. Verjetno je malo premalo prišel komad do izraza zaradi direktnega prenosa ko je zvok vedno precej slabši, čisto drugače pa je ko ga slišiš na radiju.

Sicer sem pa včeraj imela cel dan radio Antena in so se vsuli sms-i za Rebeko, precej tudi za Sašo, Omarja pa so pravzaprav vsi popluvali.

Sama sem navijala za Sašo Lendero, sem zihr, da bi se na Eurosongu najbolje odrezala.

evo še jst mal..

Noben komad mi ni glih padu v ušesa. Drgač sem upala da bo Jadranka kej al pa Nuša, totaln bedna komada. Za taka vokala bi lahk vrhunski hit nrdil, če bi se pr besedilu pa muski še potrudli. Noe noe.... življenje tvoje... ko kaka jugoslovanska bojna pesem, madona..

pa Jadrankina turška himna..

ne vem no.. KDO TO MUSKO PIŠE.. ja, sej sem vidla kdo, sam malo več bi pa lahk od sebe dal..

no in pol se mi je zdel da je od Rebeke bil ok komad, sicer ua ua (naky) ja, kavbojke x:)x , sam vseen.

Naber tud ni švoh varianta, se mi pa zdi da bi zapalil v nulo če bi bil v francoščini potem, bi pasalo, bi babe klicale ko nore... pa besedilo kr neki..

Lenderno, pa give me a break.. :xx!:

Mushi

Kaj pa....špukalnik? :vragec: x:px

Dans sem ga nekje slišal, zmagovalca.........mah, sem slišal na naši sceni že velik hujšega, tak da......se ne čudim, da je zmagal na "špukalniku" x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma dej. Zdej je kar je. Dost pluvanja, treba je drzat pesti ( ce vam to pac kej pomen) in upat na najboljse. Pa izpopolnit njegov nastop pa bo. Ne pa jodlanje v nedogled xrolleyesx
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem se hotla zadržat komentarja ampak x:px težko mi gre x:Dx .

Mene najbolj moti, da vsa vesoljna Slovenija, VSAKO leto udriha po Emi in Eurosongu. Vedno je vse narobe, nastopajoči krulijo, noben ne zadane note, backvokali fušajo, plesalke imajo predebela stegna, pevke kažejo preglobok dekotle, vedno so neizvirni in kopija nekoč nekje že videnega. S tem, da vsako leto Emo spljuvajo tudi vsi tisti, ki je niso gledali, da je brezveze in organizacijsko čist v podnu itd.....

Ja od kje pa te informacije? Če niste gledali ne bili zraven? Vsako leto je Miša Molk kasirala, še in še kritik, opravičene ali neopravičene, letos ko je ni bilo poleg, se je pa malce sesulo na Saški.

Pač moramo razumeti, da je Eurosong in s tem tudi Ema, sebi namenska prireditev, ki ima svoj krog privržencev, ki očitno sploh ni tako mali.

Če poslušaš ZZ top ali pa Balanescu kvartet v svojem vsakdanu, se ti zdi, da naša Ema odstopa od nekega kvalitetnega povprečja.

Na Eurosong, se ne prijavljajo Tina Turner, Stonesi, Madona...itd.... Mi pa pričakujemo nekaj v tem stilu, vse bp.

V bistvu se pa vtikamo nekam, kjer nam ni mesto. Kdorkoli se je uvrstil na finalni večer si zasluži čestitke, za trud in pogum.

Letošnja oddaja se mi je zdela kar posrečena v duhu obletnice in nostalgije. x:Dx sem se, ko sem videla po tolikih letih reklamo za Yassa drese itd...**Mustrove risanke**

Skratka, čestitke Mojci za njeno prvo Emo in pa go on Omar!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cist strinjam! v vseh jezikih obstajajo 'lepe' pesmi ali pesmi, ki so pete z doloceno energijo, obcutkom, magijo, ipd... ali necem, kar jih naredi poslusane.

hkrati pa se tako morda ohranja tudi kulturo narodov, torej skozi jezik.

anglescino pa bi morda bilo primerno forsirati drugje.

---------

Men je to tako brezveze, da vsi v angleščini pojejo. V čem je pol čar evrovizije, če vse

države pojejo v angleščini, ko bi bilo men osebno boljš, če bi vsaka v svojem jeziku. :o|o:

ja, seveda je to odvisno kaako kdo razume pomen besede slovenec.

katerikoli 'slovenski' izvajalec bo vedno predstavljal le del izbire ali okusa 'slovenskega' obcinstva. prav zato ne moremo inaciti okus slovencev ali prebivalcev slovenije z izvajalcem. najprej zato, ker je veliko izvajalcev forisiranih iz strani medijev.

Celotna zadeva kot je EMA in podobne zadeve pa so morda predvsem zaradi denarja.

Tko, da je po eni strani cist brezveze zgubljat energijo za take zadeve, torej lahko noc x:o)x

----------

Hm. Če bi hoteli predstaviti svetu slovensko kulturo bi poslali na evrovizijo Atomik Harmonik x:Dx , tako pa smo izbrali Omarja Naberja- Kareema, ki ne le da je po videzu tipičen slovenski fant, je tudi po imenu, da korenin ne omenjamo. Toliko o dostojanstvu in okusu ter naši zmagovalni mentaliteti- "itak smo vedno med zadnjimi". Potem pa še kritiziramo optimizem gospe Ande Jagodič, ki pravi "zadnji bodo prvi" x:Dx

Ne le to- vedno imamo kup pripomb na Eminega izbranca- kaj s tem pokazemo? Da smo v vsej svoji veličini in dostojanstvu tudi izjemno enotni in vedno držimo skupaj. ;) :palec:

Sem uspela gledat letošnjo EMO točno dve minuti. Na smolo tisti, ko je nastopala Saška Lendero s tropom ukrajinsko banlkanskih plesalk s podobnim melosom kot lanska zmagovalka ...me je kar odneslo.

Dejmo poslat eno štiriletnico s srce parajočim songom o kužkih in muckih, in zmaga je naša! :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Men je Alya itak zakon. Bila mi je nekak naj, sam Omar je pa tud zakon, njegov komad mi je ful dober, res ful ful dober. :palec: :palec: :palec: Tud njegov še en komad Vse kar si želiš je ful dober. Pohvalil so ga pa vsi glasbeniki, medtem ko je Saša všeč sam mojmu tipu (sam on itak ni glasbenik, tak da njegovo mnenje se šteje za laično x:Dx )

Saša Lendero, sploh, no coment... Tako pesem, kot njen imidž, njen glas, obnašanje, ni mi všeč niti ena stvar na njej, edin umetni lasje in joški... Še lepa mi ni. Pa OK, vsak ima svoj način, da preživi... Če njej paše služit s tem, ko si dela reklamo z masažo jošk, tud v redu.

Rebeka mi je sicer čist kul oseba, pa tud njen glas mi je všeč, sam njen komad na emi je bil, kot da bi ga v petih minutah napisal, ker so nekje neki podobnga slišal.

Alya je bla čist EXTRA :palec: :palec: :palec:

Mi je full všeč ker ima toooooooolk energije!!!!! Samo je pa res da ima komade več ali manj vse na isto vižo ampak ok...

Omar pa...upam da bo pel v slovenščini, meni je bla recimo od Nuše Derende tista Energy tut boljša v slovenščini pa so nakonc le angleško peli. Ne vem...sem za slovensko izvedbo :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Danes sem jo v roku 10 min. dvakrat slišala(...zdaj reci mi stop...ko v oči gledam te....nanana).. x;)x

Eme nisem gledala- raje film, tako da nimam pojma kaj sem zamudila - očitno nič.

Upam, da bo odpel v slovenščini. Ker ta svoj jezik prepoceni prodajamo.

Če smem samo spomniti - Tanja Ribič - carica je Zbudi se - odpela v slovenščini..in se nič kaj slabše odrezala od Nuše Derenda.

Me zanima kdo je tisti, ki odloča na koncu v katerem jeziku bo pesem odpeta x?x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ja - noslanje je hudir - moja nečakinja tudi tako poje :vragec: Ni dobro(pa nekako nimam dovolj jajc, da bi ji tole rekla..) Edina ki ji je uspelo s petjem na nos je bila Kim Wilde..

A da pevec izbira??

Hmm...potem upam, da bo pel v slovenščini(grozno je slišati anglo popačenko..itak..kakšno besedilo bi pa tole bilo...pocukrano do amena)

Glas je močan, pljuča krepka..telešček menda mlad...kaj hočete še več x:Dx x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...