Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hehe, EMO smo pa letos tudi mi gledali...nacin preganjanja macka, I guess :D

Torej....

Zmagovalni komad? Ma zakaj pa ne  x:o)x  xDDx Boljsi kot Sestre, boljsi kot Karmen in 10000000000krat boljsi kot Platin, kar je pa meni prakticno itak vsak  x:Ix

Meni so bili vsec Nude. Fajn so se transformirali iz obupnih komadov kot so "jaz te dam na balon" v take fajn soft rockerje. Mi je sel komadic v uhek :)

Alya - njo bi morali lani poslat na eurosong, mi je bla tudi letos med boljsimi, ker je pac drugacna, tud malo bolj rock to mi ugaja :D

Regina - Nighwish wannabe? Ni ji uspelo  xrolleyesx

Od Nuse sem pricakovala vec, mogoce bi boljse izpadlo, ce bi ona zapela Saskin komad. Btw, Sasa ima men totalno antipaticen civkajoc glas, tako da je zame odpadla ze, ko je odprla usta :D

Evo, Jadranke se se spomnim....men je ona nasplosno ena super oseba, samo ta komad me ni preprical. vsekakor pa ni evrovizijski.

Anika se je pa zredila??? Ornk? vsaj men se zdi  x:Ix

Omar...upam, da ga bodo se malo "izpopolnili", da ne bo tak dolgcas na odru, ce pa komad ene dvakrat slisis, ti gre pa u uho, tako da, tudi jaz mislim, da bo pri nas uspesnica. Vsekakor pa drzim pesti, naj se odreze cimbolj...!!

Michelle, sva nekje na isti valovni dolžini :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Sem se hotla zadržat komentarja ampak  x:px  težko mi gre  x:Dx .

Mene najbolj moti, da vsa vesoljna Slovenija, VSAKO leto udriha po Emi in Eurosongu. Vedno je vse narobe, nastopajoči krulijo, noben ne zadane note, backvokali fušajo, plesalke imajo predebela stegna, pevke kažejo preglobok dekotle, vedno so neizvirni in kopija nekoč nekje že videnega. S tem, da vsako leto Emo spljuvajo tudi vsi tisti, ki je niso gledali, da je brezveze in organizacijsko čist v podnu itd.....

Ja od kje pa te informacije? Če niste gledali ne bili zraven? Vsako leto je Miša Molk kasirala, še in še kritik, opravičene ali neopravičene, letos ko je ni bilo poleg, se je pa malce sesulo na Saški.

Pač moramo razumeti, da je Eurosong in s tem tudi Ema, sebi namenska prireditev, ki ima svoj krog privržencev, ki očitno sploh ni tako mali.

Če poslušaš ZZ top ali pa Balanescu kvartet v svojem vsakdanu, se ti zdi, da naša Ema odstopa od nekega kvalitetnega povprečja.

Na Eurosong, se ne prijavljajo Tina Turner, Stonesi, Madona...itd.... Mi pa pričakujemo nekaj v tem stilu, vse bp.

V bistvu se pa vtikamo nekam, kjer nam ni mesto. Kdorkoli se je uvrstil na finalni večer si zasluži čestitke, za trud in pogum.

Letošnja oddaja se mi je zdela kar posrečena v duhu obletnice in nostalgije.  x:Dx  sem se, ko sem videla po tolikih letih reklamo za Yassa drese itd...**Mustrove risanke**

Skratka, čestitke Mojci za njeno prvo Emo in pa go on Omar!

Cosma xokkx xokkx xokkx x^x :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Meni pa tale zmagovalka sploh ni všeč.

saj ima glas, pa posluh, pa mlad je in oh in sploh. Ampak tale pesem je za moj okus "podn" :8):

metuljček. pa saška...hm dobiš sladkorno :8):

rebeka ..hm ja kar uredu ..se ti mal pleše x;)x

Alya..uf energija kot vedno...dobr komad. xDDx

Nude ..so mi pa itak všeč, tko da ne bom nič rekla. Jadranka pa itak vedno zažge...tko mal "odbito" ampak zeeelo uredu xDDx

Sicer pa..želim mu srečo na terkmovanju x;)x

pozdravček xsrcx

Joj ja, Alya je huda samo noslanje je pa še mene sprva motilo! Sicer sploh ne vem, kaj je to prirojeno ali je pač namenoma?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 4 weeks later...
  • 11 months later...

+15°C

Ljudi u Spaniji oblace zimska odela i rukavie. Finci se suncaju, hvataju boju.

+10°C

Francuzi pokusavaju da ukljuce centralno grejanje. Finci sade cvece u basti.

+5°C

Italijanski automobili nece da upale. Finci se vozikaju kabrioletima.

0°C

Destilisana voda se smrzava. Voda u reci Vantaa postaje tek malo gusca.

-5°C

LJudi u Kaliforniji se smrzavaju na smrt. Finci prave svoj poslednji rostilj pre zime.

-10°C

Britanci pocinju da greju svoje kuce. Finci oblace dugacke pantalone.

-20°C

Finci zavrsavaju svoj Midsummer festival. Jesen je stigla.

-30°C

Grci umiru od hladnoce i nestaju sa lica zemlje. Finci pocinju da suse ves unutra.

-40°C

Pariz pocinje da se lomi od hladnoce. Finci stoje u redu za hotdog.

-50°C

Beli medvedi se evakuisu sa severnog pola. Finska vojska pocinje pripreme za zimsko prezivljavanje cekajuci pravi zimu.

-60°C

Korvatunturi (dom Deda Mraza)je smrznut. Finci iznajmljuju filmove i gledaju ih u kuci.

-70°C

Deda Mraz se seli na jug. Finci su frustrirani jer ne mogu ostaviti napolju svoju Kossu (Koskenkorovaq vodka) Finska vojska odlazi na zimsko prezivljavanje.

-183°C

mikrobi u hrani ne mogu preziveti. Finske krave konstatuju kako farmeri imaju hladne ruke.

-273°C

Sve, pa i atomi, prestaje da se krece. Finci kazu:"Prokletstvo, bas je hladno danas napolju"

-300°C

I pakao je smrznut. Finska pobedjuje na Pesmi Evrovizije.

:eek: xcivx

.....

- 183 - Finske krave konstatuju kako farmeri imaju hladne ruke.

:D :D :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: x:Dx

saj, vse je hudo, sam da ne citiram celih jeterck, sem pa sam tole... jih je pa ful ful hudih. x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ix x:Ix xDDx

Moram rečt da sem v svoji nerazgledanosti prevčerajšnjim prvič slišal skladbo ki nas bo zastopala na Evrosongu... :eek: x:Dx :vragec:

In včeraj prvič VIDEL kdo nas bo zastopal...

Jao....beda :xx!: :xx!: :xx!:

Za slišat, za videt pa še bolj :xx!: :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

jaz je se nisem. x:px

po mojem mi bo se preveckrat v usesa vsiljivo, brez da bi hotla, butala. ;)

Picasso

vsaka komercialna uspešnica je boljša, kot pa skladbe, ki zmagujejo na evroviziji. Avtorji komadov naj se mal zamislijo, kaj pišejo za "najelitnejši" festival :vragec: x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

vsaka komercialna uspešnica je boljša, kot pa skladbe, ki zmagujejo na evroviziji. Avtorji komadov naj se mal zamislijo, kaj pišejo za "najelitnejši" festival :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx :vragec:

Men se pa zdi da se trudjo da ne bi SLUČAJNO zmagal... x:Dx x:Dx

Organizacija EUROSONGA je draga...

Treba je šparat... x:Dx x:o)x x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest ashanti

http://www.eurosong.nl/DeelnemersUK.aspx?s_Jaartal=2006

na tem naslovu so letošne pesmi (maja enkat bo 2006)

na podlagi tega kar sm slišala, je naša še kr dobra, sicer so mi pa dobre še: vb, nam, grč, sčg, por, šve,izr, švi aja pa sevede slo (krajšala sm mal, k se mi neda s celim besedam pisat, če za kero newest me kr prašte)

cao

p.s. upam d povezava dela

Heh, na hrvaškem pa je zmagala Severina x;)x x:o)x Štikl pa total brezvezn, še naš je boljš.... x8Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Samo Severina je vsaj za pogledat v redu... x:px x:Xx

Anžej pa vse prej kot to... :eek: :xx!: :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...