Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Heh, na hrvaškem pa je zmagala Severina x;)x x:o)x Štikl pa total brezvezn, še naš je boljš.... x8Dx

včeri sem ga prvič slišal...nisem mogel verjet, da je Severina sploh upala nastopat s takim komadom :eek: in da je povrh tega še zmagala??? xrolleyesx :o|o: očitno so imeli na Hrvaškem še slabši izbor komadov, kot pri nas :inocent:

kaj naj rečem za Anžeja...kaj je v zadnjih 2 letih naredil iz sebe, vsa čast mu. Svoje talente je razvil toliko, da prikrijejo njegove slabosti. Z lahkoto bi ostal samo en povprečnež, vendar je z vztrajnostjo in močno voljo dosegel res veliko. Glede tega mu lahko izrečem samo čestitke.... xcivx :palec: Glede vseh natolcevanj in nasprotovanj pa lahko rečem samo: nihče ne brca mrtvega psa x:Dx xcivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma ja, glede na to kaj mi vse pošiljamo na Eurosong se mi sploh ne zdi tolk slab, pa naj majo mladi pubeci priložnost, ne :palec: Severina pa je njamsi x:px , sam štikl je :xx!: :o|o: Nisn pop ljubitelj, sam Sestre so ble kar ok, pa lanski tud ni bil glih mim, pa Alenka Godec lani al predlani al celo predpredlani, ne vem točn, bila je druga, aja, takrat k je zmagala ona "zapel mi je lalalala" :xx!: ...je pa bila res dobra......drgač pa....Ema k Ema, Eurosong k Eurosong......nič men zanimivga. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest ashanti
Finci so najboljši. x:px :vragec: x:Dx

sj finska sploh še ni zbrala pesmi za eurosong, al pa je js še nism slišala

Kdaj je bil normalen? Pred 20 in več leti, zdaj pa že dolgo ne več.

:eek: :vragec: x:Dx

V primerjavi z Emo in ostalimi našimi festivali je več kot NORMALEN!!! :xx!: :vragec:

Kaj vse se pri nas dere po festivalskih odrih... :wOOt: :wOOt: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest ashanti
:eek: :vragec: x:Dx

V primerjavi z Emo in ostalimi našimi festivali je več kot NORMALEN!!! :xx!: :vragec:

Kaj vse se pri nas dere po festivalskih odrih... :wOOt: :wOOt: x:o)x

se strinjam

• 10 months later...

x:Dx x:Dx :xx!: :vragec: xrolleyesx :wOOt: :wOOt:

A kdo gleda EMO? :vragec:

Jaz ravno nekje na sredi prišel s šihta... :eek:

Me je prijelo da bi šel nazaj delat... :vragec: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx

Men sta bla še kr všeč Sebastijan, pa una Steffy and the Donald Trumpet, pa ta z bitke talentov tud ni bla švoh, pa Don Corleone...ostalo bl tko. :o|o:

Mah, klinc...spet bo neki tipičnga zbrano. xrolleyesx

Ja, kvaliteta bo zmagala, kot vedno... x:Dx x:Dx :vragec: :xx!:

:o|o: A pol bomo opero zganjal tm? Eeeeeeeeeeeh. xrolleyesx x:Dx

Totalno beden komad. Nič novega. Ja okej, je operna pevka, to čisto spoštujem. Ampak spet gremo lepo v polfinalu domov x:o)x

Neumnost.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Men je pa kul komad zmagu x^x :palec:

:eek: x?x :wOOt: :wOOt: :cry:

A ti to resno... :vragec: x:Dx x?x

ma tle ie spet politka zravn...mi smo hotl glasvat za evo..in ie eno minuto pa pou pisa napaka...pol je en glas sprejel pol pa spet napaka...k če bi blo preveč obremenjen bi napisal da je zasedn ne pa napaka tko da so pomoje izklopl

:o|o: A pol bomo opero zganjal tm? Eeeeeeeeeeeh. xrolleyesx x:Dx

glede na to kaj vse se zganja tam, je zame kr ok... imela sem pa itak mnenje da se večino izvajalcev dela norce... letos modern recept, naredi komedijo na odru - in zame ravno ne uspešno... neizdelani nastopi, ponavljajoče se fore...

Upala sem da bo od teh dveh zmagala ta, men je tud komad všečen.

Tamala pa navijala za Zablujeno ;)

če so pa izklopl se bo pa itak več folka pritožilo ne...

Ja men je tut všeč zmagovalka.Mam rad te kumade "epskih" razsežnosti x:Dx x:Dx x:Dx .Uvod se mi zdi ful hud pol pa un operni alt mal tko no xrolleyesx pa tehno ritem udzad.Ja no kr dobr za poslušat prod drugmu crapu.Vsaj za moje pojme x:Dx .

Nism pa gledov Eme ker ne zdržim.Ker se ne znamo tega it in kr mal živčn ratam.Sm raj Čudoviti um gledov že v eno deseto x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...