cashy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Heh, na hrvaškem pa je zmagala Severina Štikl pa total brezvezn, še naš je boljš.... včeri sem ga prvič slišal...nisem mogel verjet, da je Severina sploh upala nastopat s takim komadom in da je povrh tega še zmagala??? očitno so imeli na Hrvaškem še slabši izbor komadov, kot pri nas kaj naj rečem za Anžeja...kaj je v zadnjih 2 letih naredil iz sebe, vsa čast mu. Svoje talente je razvil toliko, da prikrijejo njegove slabosti. Z lahkoto bi ostal samo en povprečnež, vendar je z vztrajnostjo in močno voljo dosegel res veliko. Glede tega mu lahko izrečem samo čestitke.... Glede vseh natolcevanj in nasprotovanj pa lahko rečem samo: nihče ne brca mrtvega psa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ma ja, glede na to kaj mi vse pošiljamo na Eurosong se mi sploh ne zdi tolk slab, pa naj majo mladi pubeci priložnost, ne Severina pa je njamsi , sam štikl je :xx!: Nisn pop ljubitelj, sam Sestre so ble kar ok, pa lanski tud ni bil glih mim, pa Alenka Godec lani al predlani al celo predpredlani, ne vem točn, bila je druga, aja, takrat k je zmagala ona "zapel mi je lalalala" :xx!: ...je pa bila res dobra......drgač pa....Ema k Ema, Eurosong k Eurosong......nič men zanimivga. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Z lahkoto bi ostal samo en povprečnež Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Finci so najboljši. sj finska sploh še ni zbrala pesmi za eurosong, al pa je js še nism slišala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 O ja pa jo je:) FINSKAhttp://www2.shrani.si/files/lordi351166.jpg aha hwala za novo inf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejch 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Oooooo...gadno kasn majo... :xx!: Ucasih je biu Evrosong se dost normaln, kar pa je zdej is tega ratal....N mors d vrjams.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kdaj je bil normalen? Pred 20 in več leti, zdaj pa že dolgo ne več. V primerjavi z Emo in ostalimi našimi festivali je več kot NORMALEN!!! :xx!: Kaj vse se pri nas dere po festivalskih odrih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 V primerjavi z Emo in ostalimi našimi festivali je več kot NORMALEN!!! :xx!: Kaj vse se pri nas dere po festivalskih odrih... se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 :xx!: A kdo gleda EMO? Jaz ravno nekje na sredi prišel s šihta... Me je prijelo da bi šel nazaj delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men sta bla še kr všeč Sebastijan, pa una Steffy and the Donald Trumpet, pa ta z bitke talentov tud ni bla švoh, pa Don Corleone...ostalo bl tko. Mah, klinc...spet bo neki tipičnga zbrano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men sta bla še kr všeč Sebastijan, pa una Steffy and the Donald Trumpet, pa ta z bitke talentov tud ni bla švoh, pa Don Corleone...ostalo bl tko. Mah, klinc...spet bo neki tipičnga zbrano. Ja, kvaliteta bo zmagala, kot vedno... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Itak od Maria...mladi up bomo vidli kmalu...upam no da se motim Itak od Maria...mladi up bomo vidli kmalu...upam no da se motim Motim se ...hvala bogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 A pol bomo opero zganjal tm? Eeeeeeeeeeeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 A pol bomo opero zganjal tm? Eeeeeeeeeeeh. Totalno beden komad. Nič novega. Ja okej, je operna pevka, to čisto spoštujem. Ampak spet gremo lepo v polfinalu domov Neumnost. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Taku nekaku bi jst napisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men je pa kul komad zmagu A ti to resno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pelcha 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ma tle ie spet politka zravn...mi smo hotl glasvat za evo..in ie eno minuto pa pou pisa napaka...pol je en glas sprejel pol pa spet napaka...k če bi blo preveč obremenjen bi napisal da je zasedn ne pa napaka tko da so pomoje izklopl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Men je pa komad čist super Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 če že finalistki pogledam , zmagala je boljša bejba po mojem okusu , pa fajn glas ima Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A pol bomo opero zganjal tm? Eeeeeeeeeeeh. glede na to kaj vse se zganja tam, je zame kr ok... imela sem pa itak mnenje da se večino izvajalcev dela norce... letos modern recept, naredi komedijo na odru - in zame ravno ne uspešno... neizdelani nastopi, ponavljajoče se fore... Upala sem da bo od teh dveh zmagala ta, men je tud komad všečen. Tamala pa navijala za Zablujeno če so pa izklopl se bo pa itak več folka pritožilo ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Mi je všeč zmagovalka.... sem jo danes še enkrat slišala...je OK. Upam no da bo boljše kot je bilo na zadnjih nastopih na Evrosongu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Boljši bi bil Corleone, ampak opereta tudi ni švoh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 A Corleone ...ja pa res..... Ma stil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ja men je tut všeč zmagovalka.Mam rad te kumade "epskih" razsežnosti .Uvod se mi zdi ful hud pol pa un operni alt mal tko no pa tehno ritem udzad.Ja no kr dobr za poslušat prod drugmu crapu.Vsaj za moje pojme . Nism pa gledov Eme ker ne zdržim.Ker se ne znamo tega it in kr mal živčn ratam.Sm raj Čudoviti um gledov že v eno deseto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Hm saj...jaz sem tud tako gledala...tale ZBLUJENA Generacija je naredila vtis name ...kar tko....odpileno. Drugače pa ja imet moraš res živček da zdržiš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.