Mihaelos 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Stari..bomo vidli,kdo se bo nazadnje smejal..jz ali ti.... Za njo res ni upanja..Dj bod mal bolj relističen.. Njen izgled še ni dovolj za uvrstitev v finale.. HM....a veš da me sploh ni pritegnil njen videz! , bol sem užival v skladbi, ki je čudovita!! pa tko je ne more kar vsak zapet, pa tud dolgočasna ni, no morda je malce težka, ampak .... ma vredu je no, men se dopade. Sicer pa smo jo letost izbral samo gledalci, nič komisije, kar mislim, da je to tudi nek REALISTIČEN pokazatelj, da je večini sedla v uho !!! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Tudi jaz bi pohvalila izbiro Prepričana sem....da bo pesem vzbudila določen vtis Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Tudi jaz bi pohvalila izbiro Prepričana sem....da bo pesem vzbudila določen vtis Lahko tudi zmaga, če so se Evropejci že naveličali cigu migu variant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Tale Alenka Gotar je prava faca. Meni so full všeč te kombinacije klasike z moderno glasbo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 In čez nekaj par minutk bo nastopila...... Me prav zanima, če tokrat rata prit v finale......če sn prav slišal se jih od 28 se mi zdi uvrsti v finalni del le 10..... Pa jaz bi roknroleurosong Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ....no, grem zdej to slišat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Vreji je, sn zadovoln.......vreji obleka tud, pa ona finta z lučkami na roki.......pa da vidmo......gre za 13 nastop slovenije na eurosongu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ....no, grem zdej to slišat....Super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Samo še politika mora povedati svoje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ....v finalu pod št. 7 Pa kolk sn vidu par sekund mi je bla gruzija ok in je tud not. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Bravo Alenka.Fenomenaln nastop,koreografija.Špica si Sam tale Mojca Mavec :xx!: Sem zdi da je že cajt za novga voditelja.Tko hladno spremla vse, k da sploh ne bi bli notr. GO GO SLOVENIA :vio: http://www.telekomunikacije-strojan.si/slovenia_zastava.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 fajn, moram rečt, da mi je tale naša pesem odkar smo jo izbrali šla blazno na živce, bil je nek klinčev mix popa in na koncu (z)operni zaključek, ki razbija kozarce :xx!: ampak! včerajšnja verzija in celosten nastop, luči, obleka, vse je bilo SUPER,všeč mi je bilo, da so spotencirali njeno opreno petje in zreducirali pop vrezijo na minimum sedaj je a se je srbska Molitva uvrstila naprej?mi je bila ko sem poslušala dekliča sem imela kar kurjo kožo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 no, potem pa v soboto gledam,ker, če bi bili samo tisti posnemovalci lanskih Lordov je boljše, da se ga grem ven zatolčt uff, sem se spomnila na včerajšnjega Dj Bobota :xx!: KATASTROFAvzorčen primer pevcev, ki jih v studiu spedenajo, ko je treba pa v živo pa pogrnejo na celi črti,upam, da ni šel naprej, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 jaz sem pa lani za Lorde navijala hehehehe. Do you hate me? ne, ne, mislim na letošnji izbor posnemovalcev,kar naenkrat vsi mislijo, da slabi rock pali 100 na uro, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Tudi jaz sem ful vesela. Moram reči, da mi je bil od začetka komad totalno beden, ampak mi je sčasoma postal všeč Mogoče tudi zato, ker je tale Alenka neverjetno simpatična Res. Za razliko od precej kokoši na sceni. Včeraj gledala od začetka do konca. Pokazali so komade, ki so že od prej v finalu in mi na hitrco prav nobeden ni bil všeč.Od tistih včeraj, mi je bil pa všeč srbski komad, najbolj pa Madžarski - Unsubstantial Blues, je bil tak, moja zvrst Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Meni pa, priznam, simpatična še zdaleč ni. Komad mi je pa všeč. In seveda navijam zanjo. Letos nimam kakšnih drugih favoritov. Sej men tut ne.Obnaša se k da se cev svet vrti okol nje....hja pa čeprov se res, sam lepo prosm no Performans je bil pa gut in Alenka navijam zate :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Meni se pa zdi ravno obratno, torej meni se zdi skromna in nič "zvezdniška". Najbrž gledam in berem čisto druge zadeve kot vidva. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Nisem gledala...Pa morem zdjle mal po netu pobrskat,če se je v finale uvrstila SRBIJA...Srbska pesem mi je pa v nulo všeč... Molitva... Vglavnem navijam za Srbijo(če je v finalu)... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Mal višje gor sem glih napisala, da se je uvrstila. super.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Meni se pa zdi ravno obratno, torej meni se zdi skromna in nič "zvezdniška". Najbrž gledam in berem čisto druge zadeve kot vidva. Berem??? Sam tri besede izgovori pa mi je vse jasn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Jaz tudi lani za Lorde navijala Letos pa sta bili moji favoritinji v predizboru Srbija in Madžarska, ter kot popolni lokal patriot seveda naša..Sem se prav narežala pred nastopom Srbkinje - napove Mavčeva, da ima izvajalka turške korenine..moj gospodič si že mane roke -ha..muslimanka poje za Srbijo..se zravna in ga že vidim, kako čaka..da bo prišla ena dolgonoga, lasata, joškata in migajoča kakšna...potem pa pride tale Marija..mala, z očali,črnolasa in nič takšna kot bi naj bila...hmm nič ala Ceca..se prikloni in začne peti...Pa sem jo kar posvojila Gospodič pa z odprtimi usti.. Mavčevo je očitno uvrstitev v finale presenetila - kar slišalo se ji je. In danes logično, da želim Alenki čim boljšo uvrstitev.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Jaz tud lani za Lorde navijal .......sn mel dva psa....Lorda Men tud bl tko deluje k Mich.......kakorkoli, upam, da ji vreji izvedba in sedmica prineseta čimvišjo uvrstitev ......zmago, bi blo še nejboljš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 EMA| je chist fejst pichka zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.