Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Ja. Tudi seštevek št. 25 je dal 7. In pod 7 zaporedno številko nastopa...

Verjetno je št. 7 njeno št..finta..

Ne vem, če si Slovenija lahko privošči zmago na Eurosongu x8Dx

Mah mene je takole črno uštimana spomnila na eno osebo..(nič kaj prijetnega spomina) tako da sem tule mogoče malo pristranska. Delovala mi je kot kakšna veštica...glavno, da je dobro odpela no..

Ja..glede Dj Boba - tudi jaz sem doma tole rekla - vsak ga lahko po studiu se afna, ko pa je treba v lajf odpeti nekaj pa že problem nastane..pa nič potem skakanje po odru preveč ne pomaga..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men tut ne.Prejšen let če gledam je bil ful hud povprečje.Ta let mogoče srbska,bosanska, makedonska, ostalo :xx!:

A hrvaška ti pa ni bila všeč :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

eh, saj že ne vedo več, kaj bi skomponirali..... :vio:

Ma ni to.K da bi kvaliteta mal padla.Kva pa vem.

A hrvaška ti pa ni bila všeč :inocent:

Ja tut je uredu ja.Pozabu napisat.Sam te z bivše juge so mi tradicjonalno nekak gut zarad etno vloškov ostalo pa "dlih tolk da je".

Indy pa kaj je s teboj človek, sej so moji predniki tut z juga, pa zato ne morem vsako njihovo turkiš sproducirano sranje jemat s presežniki

Ah res rabjo bit predniki z juga da ti je to kul x:Dx .Pač je kva češ.Dotakne se me not...tm tm noot..mi večni romantiki xvrtcx .Makedoniš je najboljši od vseh od bivše juge,pol je srbska, pa bosanska una klasična v epskih razsežnostih pa na konc mal cigu migu :vio: , hrvaška je pa bol tko,tko.Bol če neb tip pev zravn pa še anglešk poj :xx!: k ful ne sede.Aja pa montenegro je čist mim.

Pozabu oment Gruzijo k je tut ful luštn kumad pa Irska mij všeč ker je njihova pristna :vio: .

Drgač pa okvirno, nemc pa anglež ni spravu že 20 let enga prebavljivga kumada, izraelc poje po francosk, francos po anlešk.....vse skp sam :sick: :sick: :sick: :sick:

Tud dns :palec: :palec:

Men srpska ni všeč.....

Rusinje pa so ble zlo dobre :palec: .....nevarne, že lani so bli drugi, če se prav spomnm...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Eh, mi je muzka prebliz in preveč je poznam, da bi se mi dal o tem s tabo debatirat...... x;)x Teb sam simpa tipe postavjo gor pa si že muzičko blažena.....

Nisn vsega vidu.....torej.....naša seveda, gruzija, rusija, bolgarija, finska ......je blo kr za prenest x^x Imam filing, da bo zmagala Rusija x;)x

K. Čapek

Eh, mi je muzka prebliz in preveč je poznam, da bi se mi dal o tem s tabo debatirat...... x;)x Teb sam simpa tipe postavjo gor pa si že muzičko blažena.....

Nisn vsega vidu.....torej.....naša seveda, gruzija, rusija, bolgarija, finska ......je blo kr za prenest x^x Imam filing, da bo zmagala Rusija x;)x

ma dej ssem zdajle pogledala tale hiter prerez vseh pesmi...nevem sicer kaj naj rečem...ampak...naša mi je bila še najboljš...ampak mam filing da bodo Turki visok...

no da vidiva Mick...kdo bo boljš zadel...

Rusinje ne bodo :vio: :sori:

..no tudi Finska... x:o)x

Sn se že tko preveč ponižal, da sploh mjuzo na eurosongu komentiram..... xcivx x:o)x

Turki so vedn visok.......k poleg njih še vsi njihovi gasterbajtarji po nemčiji in še kje glasujejo, teh je pa velik.....

Belorusi tud ne....vsekakor bodo rusi pred belimi rusi x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...