Guest sstane 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 No ja, naša je bila boljša, Srbom pa tudi privoščim zmago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Srbska :xx!: pa kaj ste navalili na to srbsko, Evo that s why Uglavnem kratka analiza.Nč posebnega z enimi povrečnimi kumadi.Je blo že bolš.Fasada je nažalost sam pol uspeha ....ja kje so časi balad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Haahaa....še dober da je eurovizija sinomim za kvalitetno muzko Zame so eurocari še vedno Lordi Srbom pa prvoščim......haha....zanje so glasovali tako slovenci kot makedonci, hrvati in bošnjaki.......lepo po svoje ...aja pa črnogorce sn pozabu......Jugoslavija je spet skupaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Srbom pa prvoščim......haha....zanje so glasovali tako slovenci kot makedonci, hrvati in bošnjaki.......lepo po svoje ...aja pa črnogorce sn pozabu......Jogoslavija je spet skupajSe prav, za srbe so glasoval tako srbi v sloveniji, kot tudi srbi v makedoniji, srbi na hrvaškem ter srbi v BIH.Aja, pa da na srbe v črni gori ne pozabm Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Hehehe, pa še srbi po vsej evropi......evo, pa je blo dost za zmago ....ergo....slovenci ne bomo nkol zmagal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Premal nas je po evrop Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Kaj pa vem....men je bil naš štikl boljši, zame je tud to nekaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Sm šla zdej zmagovalko poslušat. Še kr. Sam, mi je smešn, k sta bla Lane moje in pa Lejla, v prejšnjih letih, much, much better, pa mravljinci so ti šli gor... Ostalih pa nism slišala, tko da...težko komentiram. Mi je pa smešn, kok se pol vedno vsako leto folk buni in kokodaka. Mislm, dejte se no zresnt. NIKOL ne bomo zmagal, ker smo premejhni kot država in predvsem premalo pomembni. In to je to. Pa mamo lohk ubitačn komad, pa bo vseen. Tko, da se ne splača živcirat za to. Šov je šov in šov mast gou. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Sem zdaj poslušala (in gledala) komad. Kaj naj rečem? Seveda bo prevladalo splošno prepričanje, da baba vsekakor ni zmagala zaradi svojega videza. (S čemer se kot strejt oseba absolutno strinjam.) Se pa seveda govori, da Evrovizijo v veliki meri spremlja gejevska populacija in to ženšče je njim po vsej verjetnosti blazno appealing. Tako da ni 2x za rečt, da na račun tega, da je možača, ni dobila en konkreten štikl glasov. Seveda pa nisem slišala niti enega drugega komada (niti našega), tako da dopuščam idejo, da je ta celo res bil med ta boljšimi. KAr pa še ne pomeni, da ne bom prešaltala radijske postaje, ko ga bodo vrteli Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Maaaa :xx!: kok brez veze zmagovalni komad Predvidljivo za pop.....100x boljš bi blo, če bi Ukrajinci zmagal - men so bli zakon Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jaz pa sem za Madžare glasovala. Mi je bila ful všeč.Pa saj mi je bila Srbska tudi všeč, dokler ni prinorela z zastavo. Potem pa se je nehalo.tudi Gruzija mi bila dobra. babnica je izvrstna vokalistka. Pa Finska tudi. Naša pa .....tako tako..vemo, pač da opere ne bomo več pošiljali na Evrosong. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jaz pa sem za Madžare glasovala. Mi je bila ful všeč.Pa saj mi je bila Srbska tudi všeč, dokler ni prinorela z zastavo. Potem pa se je nehalo.tudi Gruzija mi bila dobra. babnica je izvrstna vokalistka. Pa Finska tudi. Naša pa .....tako tako..vemo, pač da opere ne bomo več pošiljali na Evrosong. Gruzija Sej mi jih je blo neakaj zanimivih - prav všeč, niti ne Glede naše opere pa ; mi ni bila že od začetka, ampak roko na srce , je pa edina prišla do finala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Sm šla zdej zmagovalko poslušat. Še kr. Sam, mi je smešn, k sta bla Lane moje in pa Lejla, v prejšnjih letih, much, much better, pa mravljinci so ti šli gor... Ostalih pa nism slišala, tko da...težko komentiram. Mi je pa smešn, kok se pol vedno vsako leto folk buni in kokodaka. Mislm, dejte se no zresnt. NIKOL ne bomo zmagal, ker smo premejhni kot država in predvsem premalo pomembni. In to je to. Pa mamo lohk ubitačn komad, pa bo vseen. Tko, da se ne splača živcirat za to. Šov je šov in šov mast gou. Sej pravm daj kvalitete padla :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Eto meni je bila pa tele všeč gruzijaMy story Gruzija je bla men tut všeč.Edina razn našga balkana.Uvod je ful dobr, sam se kumad mal zgubi v sredini t tistem tuc,tuc.Uglavnem loh bi ga bol sfural, brez tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Eto meni je bila pa tele všeč gruzijaMy story Meni tudi...no pa Belorus tudi ni bil slab Balkan...nam je še vedno blizu...je bi ga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Jaz ugotavljam, da če bi spoznal fuil d'best bejbo tako za žent in bi mela molitvo na mobiju za zvonjenje al pa Lane moje teleće da bi to bil že razlog, da je nikol več ne kontaktiram.Joga nas dela nestrpne :xx!: Kera izjava. Pa ti po mojem še resnično zaljubljen nisi bil,da take pišeš... Sad but true Fajn,da je Srbija zmagala. xrosex Kako se je pa naša uvrstila??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Hja, gledala nisem, sem pa nazaj grede po radio poslušala glasovanje in ravno prišla domov na zmagovalno pesem. Meni je čisto okej, čeprav najbolj mi je bila pa všeč Madžarska Ostalih niti ne vem. Kako so se pa finci odrezali? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Sem ujela samo zaključek....vendar...kakorkoli..mala Srbkinja je zapela lepo Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 od vardara pa do triglava-od dzerdapa pa do jadrana-bit che mesa-shaljite salate-na ewrosongu zeznut chemo brate,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cecilia 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 kaj pa EME 2008 pa nič ne boste komentirali sploh zdaj, ko so predstavili že polovico pesmi??v prvi polovici mi je najbolj všeč tale skladbahttp://www.youtube.com/watch?v=yjV9UycuvuY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 EMA 2008 Prvi polfinale Halgato Band - NomadiTiana - PovejMale Malice - Spam4play - DJEva Černe - DovoljRebeka Dremelj - Vrag naj vzameNeža Trobec - Prav tiStereotipi - Naravnost v srceSkupina zaka' pa ne - Eo EoIris - Peti Element Drugi polfinale Skupina Langa - Za svobodo divjega srcaAndraž Hribar - CorpomortoYlenia - Našel si meEvromišn - Kako je ne bi imelDennis - Ni me sramManca Špik - Še vedno nekaj čutimMirna Reynolds - Lepi fantjeJohnny Bravo - Butn......ButnTurbo Angels - ZabavaPetra - Extrem Tukaj lahko poslušate dele pesmi: http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search Jaz sem Dennisa (groza), Petra (a se hecajo?), Mirna (wtf) in Ylenia (še najbolj solidno, čeprav...) Ah ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Ja, komentiraj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Niti sanja se ti ne, koliko zamujaš Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Hribar ... tipična njegova pesem, ok, saj ni slaba, ampak mogoče mal dolgočasna. Ylenia ... pristranska sem, malo rockovskega pridiha ima in mi je je že bolj všeč. Sploh pa mi ima pevka dober glas. men tud tadva.. če se že moram odločit.. hribar ma pa posebno mesto pri meni čeprav tole bo še zanimivo... Romi http://www.youtube.com/watch?v=SzAKji8qV7w Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 moja moja... Tvoja je rdeča ), ognjeno ognjena, in modra z rumeno je bolj zelena. Kaj mi delaš Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.