Indy 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 ...za svobodo za svobodo divjega srca....in za našo strpnost Ja zanimiv a ne.Tut jest sm tko nekak čutu pesem-pustite nam svobodo našega nemirnega srca Slovenčki Hudo :palec: MIslim da bi nas komot predstavljal sej so Slovenci.Zakva more bit zmer en popredalčkan "slovenček" Je pa ta Ema vsak let bolj v kurcu.Skos več se daje na fasado in skos manja na temelje-to je pesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Una lepa pesem iz 1993 od Moretija je na Evroviziji bila med zadnjimi, torej od zmage unih idiotskih hevičev in četniške pevaljke od Mumtaze Sherifijeve lani pa mi je postalo jasno, da dobri komadi sploh nimajo šans za vidno uvrstitev.Američani imajo bojda Evrovizijske popevke v humorističnih oddajah tipa Saj ni res pa je... Sicer pa se niti fv preteklosti tja niso uvrščali omembe vredni bendi pustmo stat Abbo, pa Katrino and the waves, a ni mal čudno da Angleži nič ne uspejo sčarat, če pomislimo da je 80% glasbene scene ki kej velja v sodobni glasbi njihove. Rebeka je pa meni džekica totalna Pa tut če bi zapela Ne grem na kolenapo riti bom tepena ne bom ga vzelanaj piči me čebela btw. Celine Dion... ni omembe vredno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 super, 2 glasova ze imamo! enega izraelca in enega turka p.s.a se ni rebeka nekaj hvalila, da bo pela v slovenscini?in kaj je z irko majo slatinsek?kako je sploh s tem, da lahko kar kdorkoli poje za katero drugo drzavo, tega nisem vedela... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 kako je sploh s tem, da lahko kar kdorkoli poje za katero drugo drzavo, tega nisem vedela...toj že skos tko. celine dion je tut za švico zmagala. pela je pa po francosk. razn, če se zdej ne zajebawam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 za spremembo se ne lačn sm pa žejn. pa spet se ne zajebavam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Maja Slatinšek za Irsko Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 pozor na vrane...! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 sploh ni slaba pesemca, balada mi pa neko dremeljco, ehhhh sicer pa, vrag naj (jo) vzame ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 ma..tudi kaj posebnega ni, no...zdaj pa vsi v zrak, ker je pri nas niso hoteli, irci pa ja... eh...meni ni bistveno boljši komad od dremeljce, samo v drugem rangu pač...govorim o komadu, ne o petju, predno se kdo razjezi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 Vrane so pa bolše kt pa dremlca, to je pa tud resx:o)x Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 butl Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ej folk ... ma glejte TO!!!!!!!!!! xsmx WTF?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Skoraj kot, da gledam Verko Serducko Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Ej folk ... ma glejte TO!!!!!!!!!! xsmx WTF?? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Ej folk ... ma glejte TO!!!!!!!!!! xsmx WTF?? Buahaha hihi!! :D Ampak strmeli bi pa dobesedno vsi odprtih ust, ko bi tile bili na odru! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 ja bomo gledali inu bodo pole kometnarji patali Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 mene pa nič razen death metala in techna. pa tega na evroviziji nebo, če pa bo, pa bo tko, da bo sprejemljivo za vse, kar pomeni, da ne bo to to.madonca, pišem že ko unis, s slovnico odi edga....grem raje malo čitat nazaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 :OO!: :OO!: aj kvit aj kvit sem zadnja svoja dva posta tu, zatipkana, pustila prav zate sem vedela, da boš znala cenit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 pa to ni res... kere hude mas! .... Dejansko, če primerjam Rebeko s tem irskim Čiknom in unimi finskimi hevi kreteni, je tko ko da bi slavčka primerjal z vrano ki dnevno pokadi tri niške drine in se nato poroči z galebom, evo njun zarod bi bil primeren tem hevimetalskim debilom in irskemu tepcu. Ma sramota. rebeka mora zmagat definitivno, tista goveda pa niti vrag ne bi vzel. Pismu koji debili debilni, na tekmovanje ki ga resno jemljejo samo pedri in gluhonemi pošiljajo neke razdrapance hevimetalske. ma kdo še sploh posluša tole deplasirano glasbo,ki je že v osemdesetih bila glasba samo za olupke. Sem jaz rekel, da je Nokia edino kar se je Fincem posrečilo, najbolj pa se jim je ponesrečil jezik. kaj je to, parodija? pa tut zelo slaba. nism vidla drugih, sam jst bi kr tole. vsaj smešni so. ker - a kdo to resno jemlje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 aja, sorry, sm pomotopa izpustil povezavo na video: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 bi slavčka primerjal z vrano ki dnevno pokadi tri niške drine in se nato poroči z galebom, evo njun zarod bi bil primeren tem hevimetalskim debilom in irskemu tepcu. TRoppo forte! Evo, sem cisto slucajno v Beogradu , prisla samo podpisat ene papirje in imela sem krut sestanek. Pismo, mesto je prepravljeno s turisti vseh barv in jezikov. Ne dobis taksija...ma bala.Na koncu se dotolcem do hotela in fliknem na posteljo. In med odgovarjanjem na maile- prizgem tv in nabasem na drugi najbolj debilno glasbeni dogodek na svetu- emo (prvi je Sanremo). Najprej Rebeka- klasicen slo drek , kot pomavadi, trenutno pa me je finski metallaro ubil v pojem! :xx!: sTRASNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Najprej Rebeka- klasicen slo drek , kot pomavadi, trenutno pa me je finski metallaro ubil v pojem! :xx!: sTRASNO! Tud jst sm zdele neki delu, zraven sem meu pa TV prižgan. Naš komad je neverjetno zanič, pa nasploh so komadi v glavnem narjeni nekak tko, kot da si to že slišal. A Sanremo še obstaja? Svašta. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 BZVZ :xx!: Mojcaps: ne bom vec gledala Evrosonga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 ... vcer sem med shaltanjem slucajno naletela glih na ta del, k so vse komade na kratko (se sreca ) zarolal (in sem tko tud za par sekund vidla Rebeko oz. slisala 'nas' komad). K so zacel predvajat to, sem pa mislila, da je kaksna zajebancija. Saj ni res - pa je, varianta. V glavnem, sej to ni mogoce....30 let ze isti prezveceni akordi, 'stili'..... ubogo, da to folk 'kupuje' in neokusno, da si kdo upa ne sam tak spackart, pac pa se na mednarodni nivo to dajat. Skratka, nemogoce je mogoce. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Se pridružujem.Jaz pa se celo Housu odpovedala včeraj na račun Evrosonga... Niti ena pesemi od teh finalistov ne bi dala v finale. Pa saj tudi sicer nekaj ni bilo.Mojemu se ziher dopadla(valjda babnica) Armenka - sploh ko z joški zmigala Ja - v primerjavi s tem, kar šlo v finale bila Rebeka čisto ok. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.