butl 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 ...Missä miehet… Hah! Huh! Hah!Missä miehet… Hah! Huh! Hah! Miša meša… Hah! Huh! Hah!Miša meša… Hah! Huh! Hah! mmm, naaajs Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Meni je pa Švicarček luškan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Na hitro,evo, od svojega n-leta gledam eurosong in sama dajem tocke, komentiram pa tako. -krajse je, slabse je ok armenija izjema.ukrajina, svedska pa nekak ...no ni to to.kdo sploh poslusa refren, ko je vse "svi goli pa ko sta voli"...glasba pa cez pade... in ce bo ceska v finalu bom dala svojo fotko gor! od odzadi!-moski so za en drek, ne glede na obleko ali ne... :xx!: v nadaljevanju poslusala, gledala pa ne...da ne bi kaj norela nad prekratko ali prenago sliko na tv... x!x , ker to je ze moj standard, btw, mtv-ja vcasih prizgat nisem mogla zaradi tega, ko sem bila tok jezna, ...sam tam ni vedno kratko-slabo.-ce se drzijo svojega melosa je bolje, kot pa da mixajo stile prejsnjih stoletij, zato pa je eurosong, saj naj bi bil, da se predstavi drzava. x!x -tri cetrt smo jih ze slisal nekje,... -bemu. -rebeka fejst punca, pesem pa tko bom rekla...there is a reson beyond our smallness... , da nismo v finalu-obzalovanje: laibache, njete bi moral dat gor, ko smo meli priloznost... ob tem se sprasujem, kaj je "slovenski melos"? menda ja ni to sam polka vsec pa mi je danes ciper, portugalska pa zato ker mi je jezik res senzualen.malto uporabim za naslednjo sezono aerobike,irsko tut. kaj pravite na hrvasko? men je zanimiva.vec si pa ne upam rec.da me ne bo kdo ustrelu. aja se to obvezno dodam...par let bosna res dobra, se spomnite une "in the disco"?http://www.youtube.com/watch?v=FjNGXVupL4E sploh 2004 eurosong boljsi. papa Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Sem samo hotla rečt, da mi je Portugalska všeč, pa še ena(ker pa z eno oko večino gledala..nimam več pojma katera je bila) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 tale finski komad je pa dobr, to morte priznat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Ok, drugi del je za nami... UKRAJINA mi je bla všeč, pa ne samo zaradi dobre bejbe.... Mogoče vpliv prijateljskih odnosov, pa mi je ta država nekako bolj blizu kot katere druge. Je pa res da je glede na ponudbo res težko izbrat kaj naj bi bilo še dobro. Švicarček ( Paolo Meneguzzi) je imel kr dober komad, samo mi je vseeno malo preveč pocukran kot tip.Besedilo komada mi je pa všeč Era stupendo (IT / ANG). Me pa čudi MADŽARSKA, že drugo leto mi je bil komad ful dober, pa kar ne dobi dovolj glasov. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 mi smo 3je gledali in smo skupno spustili skozi samo ukrajino in portugalsko pa še eno, ki se je ne spomnim....z 2/3 glasovi pa 6 držav. se nam je zdelo malo slabši polčas še kot prvi madžarska: vse odlično, samo izjemno dolgočasno...morda zato. vsi tile fantki: luštni, samo vse že zelo slišano in brez energije...pa še včeraj so vsi blazno fušali nekaj... ukrajina je imela energijo pravo, pa malo več domišljije kar se odra tiče, ne glede na bejbo...ki je bila pa tudi ok portugalski komad je malo prezahteven za eurovizijo, nekako nisi našel refrena noter, ampak zelo dober fado komad... hrvati med tangom in cigoti, so vsaj nekak se znašli tam, bili malo melodični...bilo je pa še par držav, ki so imele probleme z refrenioz. nekim bolj zapomljivim delom. zapomnila sem si tudi gruzijo, me je edino malo motil mad-max styling, ker je bilo malo morbidno za moje pojme, ampak je bilo pa vsaj malo z jajci.ne vem, kaj je bilo z menda malto ali kom, ki so neko vodko opevali, pa tko ful resno...za crknit...če že pišeš komad o vodki, naj bo vsaj žur bulgari so mi bili ful zanimivi...škoda, ker niso šli dalje...luštni radijski ska-break-beat poletni komadek. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Da, dosedaj najboljša, sem in bom glasovala zanjo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Ta bosanska res ni slaba. Ima nekaj globine.Kar nekajkrat sem si pa odprla link, kjer je finska skladba.Ta je pa zakon. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 ja, sam ce bi se se pet naucil, pa malo manj afnali, ker zgledajo butasto! :xx!: na sceni je komik ne pa pevec. sam skoda ker ni se smesen.muska pa se kr no... men je srbska boljsa, ceprou sele ko sem jo poslusu drugic. pa tut prevec dramatizirajo neki... mal preprostiti bi dal not (ala slovenska pevka rebeka), pa manj dramatiziranja, pa bi slo. Ta bosanska res ni slaba. Ima nekaj globine.Kar nekajkrat sem si pa odprla link, kjer je finska skladba.Ta je pa zakon. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Začenja se... finale. S čim drugim kot s ... Molitva Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Ma samo ta Izraelc ima res hard glas... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Men sta tako Molitva, kot Marija, bedni. Všeč mi je bil Francoz!!!!!Tako, da Francija in Bosna... ostalo mi ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Jst pa navijam za Ukrajino in Izrael... *** Molitva pa mi itak NI všeč. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Navijam za Bosno, Izrael in Španijo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Moj okus je očitno kar precej drugačen od tistih, ki glasujejo. Ne razumem, kaj je dobrega na pesmi od Grčije? :xx!: Zlajnan komad in baba brez glasu. No, Rusi so zmagal. Prav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Sicer Evropopevke ze leta ne spremljam nezanimiv instant kič Je pa jasno da, glede na sistem glasovanja, vedno pridejo v ospredje države z večjim številom zdomcev, ki iz svojih držav gostiteljic glasujejo za svojo domovino patriotska nostalgija, ki nima nobene veze s kvaliteto pesmiEdino Lordi so nekaj let nazaj, verjetno zaradi ekstravagance, ker dvomim, da so Evropejci kar naenkrat postali ljubitelji trdega kitarskega zvoka , bili presenečenje (vsaj za mene ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Moj okus je očitno kar precej drugačen od tistih, ki glasujejo. Ne razumem, kaj je dobrega na pesmi od Grčije? :xx!: Zlajnan komad in baba brez glasu. No, Rusi so zmagal. Prav JA... TOTALNO RAZOČARANJE!!! Ma vsaj Ukrajina da bi zmagala! Ma ne Rusija!!! :xx!: Sem si pa želela da bi Izrael. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Vem, si povedala ene 3-4krat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Vem, si povedala ene 3-4krat... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Jest sm glasovala za Fince - mislm zakaj niso od nas dobili niti ene točke? :xx!: Drugač so bli pa še bosanci dost uredu pa hrvati. Sem pa vesela da ni zmagala grčija ( :xx!: ) ampak rusi ker so bli še kr uredu (scena z violino mi je bla dost ušeč) - AMPAK ČEZ FINCE JIH PA NI - zame so oni pravi zmagovalci Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Navijam za fince.vse ostalo se mi zdi kič.Slovenci naj bi dali na kup Darjo švajger, Nušo Derenda, Oto pestner, Alenka Dodec, Patrik Grebolo......To bi se kr kresalo, kakš komad bi jim ratov. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 podn od podna tale EMA korkol... :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 a tko, Rusi so pol zmagal?sploh ne vem kaksno pesem majo. Vcer sem spet shaltala in slucajno naletela glih na grski komad (grozno, ampak ko sem ga vidla, sem bla skor ziher, da bi lohk kej tacga zmagal ).... No in pol ne gledam dalje (vmes vidim sam se Bosno in neko Armenijo al kaj - grozljivo fusanje ene babe), pa se vrnem mal kasnej, ko pa je ze glasovanje in vidim, da je res grcija cist v spici po tockah.... tko da sem tule izvedela da je Rusija zmagovalka. Eh ja. sem zasledila da ste ful hvalili bosanski komad. Men ni bil vsec, niti se mi ne zdi da bi pasal na tak festival (no morda je zanj pac predober, ker je mal drugacen - a men vseen ni bil vsec) aja se enga sem vidla.... (azerbajzdan?)v glavnem, dva sta pela, en v obleki nekaksnega angela z grozljivo fascinantnim (sicer fantasticnim) glasom!No to me je pa cist presenetilo! Kaksen vokal! Nikol ne bi rekla da tip poje, cist operno, s 5x vecjim razponom in mocjo glasu kot Freddy mercury....Tumach! Komad pa odstekan, nekak... *rokerski*.. sploh nisem vedla, kaj naj si mislim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Ja, meni osebno sta bila Azerbajdžanca najboljša. In Bosna... Škoda, da je vse skupaj ratal tak šmorn - pa več, ko do vzhodnoevropskih držav sodelovalo, večkrat bodo zmagovali Rusi Komad daleč najslabši - pomojem so zanj glasovali zato, da se tip nekaj let ne bo več prijavil in bo mir! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.