Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

.

.

.

Missä miehet… Hah! Huh! Hah!

Missä miehet… Hah! Huh! Hah!

Miša meša… Hah! Huh! Hah!

Miša meša… Hah! Huh! Hah!

mmm, naaajs

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na hitro,

evo, od svojega n-leta gledam eurosong in sama dajem tocke, komentiram pa tako.

-krajse je, slabse je :sori: ok armenija izjema.ukrajina, svedska pa nekak ...no ni to to.kdo sploh poslusa refren, ko je vse "svi goli pa ko sta voli"...glasba pa cez pade... :o|o: :vragec: in ce bo ceska v finalu bom dala svojo fotko gor! od odzadi!

-moski so za en drek, ne glede na obleko ali ne... :xx!:

v nadaljevanju poslusala, gledala pa ne...da ne bi kaj norela nad prekratko ali prenago sliko na tv... :eek: x!x

, ker to je ze moj standard, btw, mtv-ja vcasih prizgat nisem mogla zaradi tega, ko sem bila tok jezna, ...sam tam ni vedno kratko-slabo.

-ce se drzijo svojega melosa je bolje, kot pa da mixajo stile prejsnjih stoletij, zato pa je eurosong, saj naj bi bil, da se predstavi drzava. x!x

-tri cetrt smo jih ze slisal nekje,...

-bemu. :eek: :O:

-rebeka fejst punca, pesem pa tko bom rekla...there is a reson beyond our smallness... x;)x , da nismo v finalu

-obzalovanje: laibache, njete bi moral dat gor, ko smo meli priloznost... :sori:

ob tem se sprasujem, kaj je "slovenski melos"? menda ja ni to sam polka :O:

vsec pa mi je danes ciper, portugalska pa zato ker mi je jezik res senzualen.

malto uporabim za naslednjo sezono aerobike,irsko tut. :palec:

kaj pravite na hrvasko? men je zanimiva.vec si pa ne upam rec.da me ne bo kdo ustrelu. :inocent:

aja se to obvezno dodam...par let bosna res dobra, se spomnite une "in the disco"?

http://www.youtube.com/watch?v=FjNGXVupL4E x:px

sploh 2004 eurosong boljsi. :palec:

papa

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Sem samo hotla rečt, da mi je Portugalska všeč, pa še ena(ker pa z eno oko večino gledala..nimam več pojma katera je bila)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ok, drugi del je za nami...

UKRAJINA mi je bla všeč, pa ne samo zaradi dobre bejbe.... xDDx

Mogoče vpliv prijateljskih odnosov, pa mi je ta država nekako bolj blizu kot katere druge.

Je pa res da je glede na ponudbo res težko izbrat kaj naj bi bilo še dobro.

Švicarček ( Paolo Meneguzzi) je imel kr dober komad, samo mi je vseeno malo preveč pocukran kot tip.

Besedilo komada mi je pa všeč Era stupendo (IT / ANG).

Me pa čudi MADŽARSKA, že drugo leto mi je bil komad ful dober, pa kar ne dobi dovolj glasov. xnckrivx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

mi smo 3je gledali in smo skupno spustili skozi samo ukrajino in portugalsko pa še eno, ki se je ne spomnim....

z 2/3 glasovi pa 6 držav. se nam je zdelo malo slabši polčas še kot prvi :o|o:

madžarska: vse odlično, samo izjemno dolgočasno...morda zato.

vsi tile fantki: luštni, samo vse že zelo slišano in brez energije...pa še včeraj so vsi blazno fušali nekaj...

ukrajina je imela energijo pravo, pa malo več domišljije kar se odra tiče, ne glede na bejbo...ki je bila pa tudi ok x;)x

portugalski komad je malo prezahteven za eurovizijo, nekako nisi našel refrena noter, ampak zelo dober fado komad...

hrvati med tangom in cigoti, so vsaj nekak se znašli tam, bili malo melodični...bilo je pa še par držav, ki so imele probleme z refreni

oz. nekim bolj zapomljivim delom.

zapomnila sem si tudi gruzijo, me je edino malo motil mad-max styling, ker je bilo malo morbidno za moje pojme, ampak je bilo pa vsaj malo z jajci.

ne vem, kaj je bilo z menda malto ali kom, ki so neko vodko opevali, pa tko ful resno...za crknit...če že pišeš komad o vodki, naj bo vsaj žur :vragec: :o|o:

bulgari so mi bili ful zanimivi...škoda, ker niso šli dalje...luštni radijski ska-break-beat poletni komadek.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ta bosanska res ni slaba. Ima nekaj globine.

Kar nekajkrat sem si pa odprla link, kjer je finska skladba.

Ta je pa zakon.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ja, sam ce bi se se pet naucil, pa malo manj afnali, ker zgledajo butasto! :xx!: na sceni je komik ne pa pevec. sam skoda ker ni se smesen.

muska pa se kr no...

men je srbska boljsa, ceprou sele ko sem jo poslusu drugic. x:o)x

pa tut prevec dramatizirajo neki... xrolleyesx

mal preprostiti bi dal not (ala slovenska pevka rebeka), pa manj dramatiziranja, pa bi slo.

Ta bosanska res ni slaba. Ima nekaj globine.

Kar nekajkrat sem si pa odprla link, kjer je finska skladba.

Ta je pa zakon.

Moj okus je očitno kar precej drugačen od tistih, ki glasujejo.

Ne razumem, kaj je dobrega na pesmi od Grčije? :xx!: Zlajnan komad in baba brez glasu.

No, Rusi so zmagal. Prav xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sicer Evropopevke ze leta ne spremljam :inocent: nezanimiv instant kič xnckrivx

Je pa jasno da, glede na sistem glasovanja, vedno pridejo v ospredje države z večjim številom zdomcev, ki iz svojih držav gostiteljic glasujejo za svojo domovino xrolleyesx patriotska nostalgija, ki nima nobene veze s kvaliteto pesmi

Edino Lordi so nekaj let nazaj, verjetno zaradi ekstravagance, ker dvomim, da so Evropejci kar naenkrat postali ljubitelji trdega kitarskega zvoka :o|o: , bili presenečenje (vsaj za mene :inocent: )

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Moj okus je očitno kar precej drugačen od tistih, ki glasujejo.

Ne razumem, kaj je dobrega na pesmi od Grčije? :xx!: Zlajnan komad in baba brez glasu.

No, Rusi so zmagal. Prav xrolleyesx

JA... TOTALNO RAZOČARANJE!!! xrolleyesx

Ma vsaj Ukrajina da bi zmagala! Ma ne Rusija!!! :xx!:

Sem si pa želela da bi Izrael. :sori:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Jest sm glasovala za Fince - mislm zakaj niso od nas dobili niti ene točke? :xx!:

Drugač so bli pa še bosanci dost uredu pa hrvati. Sem pa vesela da ni zmagala grčija ( :xx!: :sick: ) ampak rusi ker so bli še kr uredu (scena z violino mi je bla dost ušeč) - AMPAK ČEZ FINCE JIH PA NI - zame so oni pravi zmagovalci :2src:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Navijam za fince.

vse ostalo se mi zdi kič.

Slovenci naj bi dali na kup Darjo švajger, Nušo Derenda, Oto pestner, Alenka Dodec, Patrik Grebolo......

To bi se kr kresalo, kakš komad bi jim ratov.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

a tko, Rusi so pol zmagal?

sploh ne vem kaksno pesem majo.

Vcer sem spet shaltala in slucajno naletela glih na grski komad (grozno, ampak ko sem ga vidla, sem bla skor ziher, da bi lohk kej tacga zmagal x:o)x)....

No in pol ne gledam dalje (vmes vidim sam se Bosno in neko Armenijo al kaj x:Dx - grozljivo fusanje ene babe), pa se vrnem mal kasnej, ko pa je ze glasovanje in vidim, da je res grcija cist v spici po tockah.... tko da sem tule izvedela da je Rusija zmagovalka.

Eh ja. :o|o: x:o)x

sem zasledila da ste ful hvalili bosanski komad. Men ni bil vsec, niti se mi ne zdi da bi pasal na tak festival (no morda je zanj pac predober, ker je mal drugacen - a men vseen ni bil vsec)

aja se enga sem vidla.... (azerbajzdan?)

v glavnem, dva sta pela, en v obleki nekaksnega angela z grozljivo fascinantnim (sicer fantasticnim) glasom!

No to me je pa cist presenetilo! Kaksen vokal! Nikol ne bi rekla da tip poje, cist operno, s 5x vecjim razponom in mocjo glasu kot Freddy mercury....

Tumach! Komad pa odstekan, nekak... *rokerski*.. sploh nisem vedla, kaj naj si mislim. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, meni osebno sta bila Azerbajdžanca najboljša. In Bosna...

Škoda, da je vse skupaj ratal tak šmorn - pa več, ko do vzhodnoevropskih držav sodelovalo, večkrat bodo zmagovali Rusi :mad2: Komad daleč najslabši - pomojem so zanj glasovali zato, da se tip nekaj let ne bo več prijavil in bo mir!

sleepwalking past hope

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...