Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja to je to..

Tumach kaksen vokal!!!!! :eek: x^x

Kako so se pa uvrstil?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Na žalost šele osmi :(

:)

01 Russia

02 Ukraine

03 Greece

04 Armenia

05 Norway

06 Serbia

07 Turkey

08 Azerbaijan

09 Israel

10 Bosnia & Herzegovina

sleepwalking past hope

Sej folk samo čaka, da se bo podobnost ponovila, ker ne želijo naprej, ampak preizkušeno robo
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Nobena mi ni bila kaj preveč všeč.

Španija - se mi ne zdi tak hudo slaba. Ampak naša mlajša navira - Armenko - ona je glih zmigala z joški..tak, da tole kar fejst poslušamo doma.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

špela Grošelj je dobro izjavo dala.

Dejmo evrovizijo na radijo, potem se bo pa pokazalo, kje smo in kdo je dober.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

mi je žal, da ni ukrajina zmagala, če smo že bili na teh top treh...ker je imela bejba dobro energijo in ni bila tako poceni, kot ostale ritojoške z glasom...je mela POWER, pa bolj zanimiv nastop.

ruski komad mi je totalno vzel sapo, ker je bil takorekoč edini, za katerega sem bila prepričana, da ne bo zmagal, seveda sem pozabila na politiko...pa še violinist na koncu:

it is because of us, pardon...you, that we won! xDDx

zaključek:

še vedno sem vesela, da so bosanci naredili dober komad in opažam, da se eurosong intenzivno seli na vzhod! x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

špela Grošelj je dobro izjavo dala.

Dejmo evrovizijo na radijo, potem se bo pa pokazalo, kje smo in kdo je dober.

Mogoče, mogoče ne.

No, jaz sem to prireditev gledala, pa si kljub temu nisem zapomnila vseh komadov. Ko je prišlo do ocenjevanja, sem približno napovedala tam od 90% do 95% vseh točk. Malo pogledaš, kere države so si blizu, kje je največ priseljencev in 10ka je zagotovljena x:o)x

Ene 3 države so me z točkami malce presenetile, ostalo je bilo pa tako predvidljivo, da smo se ob gledanju kar smejali.

Ne vem no....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

kako lahko rečete da je kakšen komad slab? v vsako delo je vložena energija, strast... sem gleda ja, poleg tega da spremljala melodijo, povezanost držav, me je presenetilo tudi sporočilnost skladb... to ste spregledali ane?

men je bil všeč pevec iz

http://www.youtube.com/watch?v=FxO-CSOUhZg...feature=related, pa še mogoče Švica, Romunija... v bistvu sem pa cenila vsak komad... sem čudna ane?

ampak seveda, pozabljam da v svojo presojo vključujete čustva... ja tud Rusija mi je bila všeč, pa angel in hudič ;) zanimivo koliko zadevic sem v zadnjih dnevih prejela na to temo... svetloba in tema... a se lahko potrudite in v določenih stvareh viditr pozitivno stran, vam bo zelo pomagala v življenju?

to je show, men je vseeno kdo zmaga, kdo je poražen, vzamem tisto kar mi prija in to je to... tu tekmovanje za pesem, tam pogreb, spet nekje drugje potres, tajfuni... življenje

Men so bli (vokalno) všeč Francozi, Hrvati, Švedi, Srbi.

Niso mi ble (vokalno) všeč ritomige, Ukrajinka (sicer meni vizuelno zelo atraktivna, sexy) se je sicer atraktivno plazila in vse, vendar me je žal asociirala na njiihov izvozni artikel - plesalko ob štangi.

Grčija mi je bla polom.

Hevymetal, azerbahdžan ipd. mi ni bilo všeč.

Je pa hecno, da na EUROsongu sodeluje večina, ki NI iz Evrope. (Rusija, Gruzija, Azerbajdžan, Armenija...a se zdej kej drgač učijo pr zemljepisu :inocent: )

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kako lahko rečete da je kakšen komad slab?

preprosto:

ker mi ni všeč!!!! :8):

In še najslabše je pel ravno dečko, ki je bil tebi všeč...pač, neizmerno je fušal.... xnckrivx

Sporočilnost ni bila spregledana.

(predvsem jošk, vodke, miru in ljubezni je bilo veliko :vragec: )

... in vse to nima veze s tem, da so se seveda vsi potrudili in da je to treba cenit.

Mislim...še dobro, da v tvoji oštevajoči reakciji ni bilo čustev... x;)x

... ker naše kritike niti slabo mišljene niso bile,

kaj šele resnično negativne. Gledamo, ne?

Kar pomeni, da nam je mar.

Kdo lahko spremeni svet?

Saj načeloma se ne gre za slabe in dobre komade - gre se za slabe in dobre izvajalce. Glasba je univerzalna - itak. Je najstarejši medij sporočanja, jaz jo LJUBIM vso!

Vsak komad (tudi letošnji estonci x:o)x ) je poseben, ker je umetnost in je narejen z ljubeznijo.

Ampak izvajalci - to je druga pesem. Na žalost na evrosongu že od (skoraj) samega začetka najpomembnejšo vlogo igra politika in prilizovanje velikim državam, kar smo med drugim videli letos.

Meni se gabi, kako nekateri delajo glasbo preko trupel, mislim... Da grejo komad prodat za violino in svetovnega drsalca?! Kje je še večji cirkus? Mislim, da tudi Finci Lordi pred dvema letoma niso naredili večjega cirkusa kot ga je letos Rus. Prodaja glasbe - sem mislila, da je v smislu prodaje in nakupa cedejev, ne pa ljudi in instrumentov. Ta taktika mi je nagravžna - komada nisem niti "slišala", ker sem gledala tistega tipa, kako se je "skrehval" na odru, sem si potiho želela, da bi mu drsalec peljal čez nogo :vragec:

Najbolje bi res bilo, da bi bilo tekmovanje "anonimno" - peli bi v angleščini, namesto oznake držav pa bi imeli številke. Kdor bi poznal izvajalca - iz katere države je - bi pač glasoval, ampak to ne bi bilo množično glasovanje. Ne bi bilo politično prilizovanje (v smislu letošnje Polesove izjave - ali pa je bilo jeba... v glavo?!) ampak glasbeno tekmovanje - kar pa naj bi evrosong bil konec koncev, mar ne?

Hevymetal, azerbahdžan ipd. mi ni bilo všeč.

Prosim, poglej si pojem heavymetal... Ne Finci, ne Azerbajdžanci, ne Turki in mogoče še kdo NISO heavymetalci... Joooooooj xrolleyesx xrolleyesx

sleepwalking past hope

Najbolje bi res bilo, da bi bilo tekmovanje "anonimno" - peli bi v angleščini, namesto oznake držav pa bi imeli številke.

Se ne strinjam. Saj ni angleščina EDINI jezik na svetu!!! :vragec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Okej, potem pa v ostalih svetovnih jezikih. Naj pojejo v latinščini zaradi mene, samo da je nekaj univerzalnega!

Evo pokušina "heavymetala":

sleepwalking past hope

kako lahko rečete da je kakšen komad slab? v vsako delo je vložena energija, strast...

Glasba je energija, vibracija... in nekatere vibracije, frekvence prijetno vplivajo na naše počutje, čute, čustva, nekatere pa ne...

Če pa še izvajalec zapoje pesem tako da ne veš al res ne zna al je tako nesposoben... potem ga pač uvrstiš med tiste ki ti niso všeč.

Okej, potem pa v ostalih svetovnih jezikih. Naj pojejo v latinščini zaradi mene, samo da je nekaj univerzalnega!

Zakaj pa? xrolleyesx

Meni je bila raznolikost jezikov od vedno všeč.

x:o)x a veste da mi je čisto vseeno ;) da ne napišem kaj drugega...upam, da vam ni ogle in razmišljanje o tej zadevi pobralo preveč energije :vragec:

uživate v življenju? le dajte!

papa, bilo mi je lepo v vaši družbi :palec:

Je pa hecno, da na EUROsongu sodeluje večina, ki NI iz Evrope. (Rusija, Gruzija, Azerbajdžan, Armenija...a se zdej kej drgač učijo pr zemljepisu :inocent: )

Ja, imaš prav. :inocent:

Najbolje da se preimenuje v EARTHSONG. x;)x x:px

Bistvo tekmovanja je (oz. je zelo dolgo bilo) ravno prikazati različno glasbo, kulture in jezike...mene niti slučajno ne zanima poslušanje petorazredne angleščine iz horukistana, ali pa iz Ljubljane. Veliko raje slišim nov jezik, ki ga ne poznam.

Nisem za globalizem nikjer, še najmanj pa v glasbi :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

xDDx ja zna bit, da je z mojim zvokom na TV kaj narobe...pesem ni bila slaba, samo bil je stalno izven tona.

Kot tudi pol ljudi v drugem polfinalu. V prvem je bilo boljše. Ali se niso slišali ali kaj..nekaj je bilo narobe pač.

Glede na to, da sem leta igrala instrument, da sem XY let pela, poleg tega večino soliranja, si upam trdit, da dobro slišim in pri meni doma je pač fušal! :vragec:

ne vem pa, kako je bilo pri vas. x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

...Prosim, poglej si pojem heavymetal... Ne Finci, ne Azerbajdžanci, ne Turki in mogoče še kdo NISO heavymetalci... Joooooooj xrolleyesx xrolleyesx

mi ni treba. Vsakršno "žaganje motork" je zame heavymetal.Tko kt je vsakršno vrtanje zoba zame trance&Co. z dudami.

NIsm pa v tem kontekstu mislila, da so azerbajdžan ali turki heavy. Turki so zame prej rock kt heavy, azerbajdžan pa...kt bi papigi pulil perje z repa - evo, tak glasbeni stil majo :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xDDx ja zna bit, da je z mojim zvokom na TV kaj narobe...pesem ni bila slaba, samo bil je stalno izven tona.

Kot tudi pol ljudi v drugem polfinalu. V prvem je bilo boljše. Ali se niso slišali ali kaj..nekaj je bilo narobe pač.

Glede na to, da sem leta igrala instrument, da sem XY let pela, poleg tega večino soliranja, si upam trdit, da dobro slišim in pri meni doma je pač fušal! :vragec:

ne vem pa, kako je bilo pri vas. x:)x

hehe, za moje pojme je večina fušala :vragec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...