Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Po pravici povedano, sem Polesa totalno naveličana :o|o: Itak, da ni slab voditelj, ampak izčrpale so se njegove fore, kretnje, kakorkoli že. Smešno mi ni bilo, voditeljica mi ni bila nič posebnega... Ta "ženska zavist oz. ljubosumje" mi pač ni smešna.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a res, men se je zdel pa on se edini prebavljiv.

To Majo M.M. sem prvic vidla nastopat (kje sm prej kej rpebrala, jo vidla, fotko) in po vceraj videnem sodec ne bom njenih predstav nic pogresala. x;)x

Meni je bla prisiljena, tud neokusna, clo do take mere mi je bla neprijetna na trenutke, da sm divje shaltnila, ko je kej 'modrovala'. Prisiljeno, neduhovito, grozno, za moj okus. Sm bla totalno neprijetno presenecena (ker pac vem, da je kao "mlada sveza perspektivna igralka", bojda so tud une predstave ful uspesne). Lustna je, cedna in postavna, samo to se ne pomen, da jo je prijetno gledat IN poslusat.

Ja, Peter poles, dost dolgcajt, ampak pac ni nic v negativnem izstopal.

aja in da ne govorim o oni ponesreceni Maruski al kaj!

me je blo kr sram zanje, skratka.

tam mamo temo slovenceljni.

no men je tole pravi cistokrvni slovenceljski show (z vsemi kuhnami in podobnim, neke cudne izbire oz. nacini izbiranja, eni se morjo kao grebst, ene se povabi, morda đanije r. :D)

ehh ja. x:o)x :o|o: :sick:

aja, Nuske Drascek pravzaprav nisem se slisala pet, ker te/taksne nase muzke ne poslusam/ne gledam, pa sem namenoma jo 'lovila' (je blo tezko, k nisem mogla vsega gledat, ker mi je blo preabotno, pol sm pa kej zamudila), in kot sprmeljam tkole kej, naj bi bla super pevka itd.

No vcer totalno razocaranje: pesem zanic, zlajnana, izvedba v bistvu slaba.

ne vem a je ozvocenje vedno tok nikakvo, da vedno tok fusajo.

skratka, prireditev, ki je nikakor ne mors si cele pogledat, in taksna, ob kateri te je sram, da se slovenci tko brukamo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi smo s prijatelji in družino gledali cel show x:Dx Zraven sem se napila šampanjca x:Ix Tako se lažje skozi pride x;)x

Pa sej ne da bi mi bil poles antipatičen, ampak enostavno sem ga naveličana.

Recimo nastopajoči... prvi, ki so bili, so mi bili še kar všeč. Brigite, Karmen, Petre Slapar in podobnih....take glasbe jaz enostavno ne maram.

Ali pa Bjonde (al karkoli že so). To je pa mene sram.

Najbolje mi je bilo poslušat Darjo Švajger (kapo dol glasu) in Gotarco.

Nuška je za mene kr najboljša naša pevka. Pač sodim po njenih dosedanjih pesmih oziroma predvsem po Perpetuum Jazzile in pa po njenem izrednem glasu. Zna pač pet,.tako naravno se sliši, čeprav je zapeto čist po reglcih in bi ji vsak učitelj petja po moje dal 10-tko x:)x . Včerajšnje pesmi pa nisem poslušal niti cele, ker me ni pritegnila.

Mene tudi ne.

Me prav zanima, kaj bo danes. Zanima me predvsem Alyin komad...

Po včerajšnih odlomkih, ostajam pri "godalistih" Quartissimo – Love Symphony... ampak bomo videli.

Ali pa Bjonde (al karkoli že so). To je pa mene sram.

heh, x:o)x x:Dx

sm nekje na konc uletela oz. sam en mejhen del jih vidla, pa mi ni blo nc jasno. a je to mozno, cist nekaj halo?!, ali je pravzaprav morda lahko pa tud odbito...

Ne vem, mroala bi cel komad vidt.... al kaj.

izvirnega in posebnega jasno nic, tud v enem takem smislu odstekano ne, sam tok... nekak trapast, al kaj, da me prav zanima, v bistvu. x:o)x x:Dx

Najbolje mi je bilo poslušat Darjo Švajger (kapo dol glasu) in Gotarco.

men je blo pa EDINO za poslusat quartissimo (godala - do vokala. xyesx)

tud zamisel za show/sceno so mel dobro, zal ni izpadl gud... una tam zadaj, namest da bi izpadl misteriozno in mamljivo itd., je izpadl storasto in okorno (sploh glede na to, da je potem neka lustna sloka punca se izkazala da je, tam iz unga pa ni blo tko za sklepat).

skratka, na nek nacin groteskno, bizarno, ves ta "show". x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdaj prek interneta mal poslušam tole EMO. Ojej.....to je pa muska da dol padeš x:Dx :vragec:

Voditelja imata pa tudi enkratne komentarje.... x:o)x

Zdej ne vem a mislijo da smo Slovenci kt petletni otroci... xrolleyesx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Quartissimo - Love Symphony (Eurovision 2009 Slovenia)

http://www.youtube.com/results?search_type...mphony&aq=f

"V Moskvo pošiljamo godalni kvartet Quartissimo

Avtor skladbe ''Love Symphony'' in pevka Martina sta iz Hrvaške

Skladbo ''Love Symphony'' je napisal Andrej Babić, ki sicer prihaja iz Reke. Prav tako je podpisan pod zmagovalno skladbo Eme 2007 ''Cvet z juga'', ki jo je pela Alenka Gotar. Med drugim pa je napisal tudi dve skladbi za Sašo Lendero, in sicer ''Metulj'' in ''Mandoline''. Skrivnostna pevka v kvartetu Quartissimo pa je Martina Majerle iz Opatije. Dekle je zelo aktivno na hrvaški glasbeni sceni, predvsem kot spremljevalna vokalistka. Pela je že na Porinih, Dori, Evroviziji z Gotarjevo, precej časa pa je bila članica glasbene ekipe hrvaškega pevca Massima Savića."

Komentar bralca - finance.si bil takle

"RTV ciganija, nehajmo plačevati naročnino!

Tukaj je obrazec za odjavo:

http://www.rtvslo.si/files/RTV_prispevek/05/v2/odjava_fo.pdf"

http://www.finance.si/236595/Quartissimo_zmagovalec_Eme

Hvala bogi za strokovno žirijo. Sicer bi nas Langa zastopala :eek:

Meni so všeč, no - nam doma so vsem všeč. :palec: Držimo pesti, da bodo še komu drugemu.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

uh, jst gledala predizbor xcivx

ne vem, kva je s tem ozvočenjem, sam instumental je FUL prevladoval nad vokalom :xx!: praktično sm morala z ušesi lovit vokale, k so inštrumenti bli ful preglasni...

voditelja x:o)x Poles se je izpel, se strinjam, sam una baba od voditeljce je pa cel BRUUUUUUUUUUUH - predvsem njeno obnašanje in debilni komentarji :xx!: podcenjujoče do gledalcev :o|o:

muzka kt muzka, sam roko na srce, dejmo se mi distancirat od vseh teh Eurosongov, k tole je bil bl izbor za kako vaško veselico, ne pa Emo.

Quartissimo - glasba je poslušljiva, na trenutke prevzemajoča, sam vokal je pa čisto razočaranje; kt skisana smetana na jutranji kavici (da ti pokvari dober začetek dneva).

Debilizmov ala Đani, Sirk & Co. ne bom komentirala, ker niso vredni niti graje - mislm kdo jih je sploh spustu na EMO - tega bi mogl takoj poslat na preverjanje (po)sluha, IQ pa še kaj xrolleyesx

Čuki ostajajo zvesti svoji tradici - so pač čuki x:)x prav tako Brigitka xDDx

Alya, Rudi te je zablokiral :o|o:

Ivančič...pa kaj je to zaeno s.r.a.j.e.?

Nuška, krasen vokal, še boljši backvokali (go Suzi x:px ), sam obleka je bla pa :O: sej je bla ko štrukelj :V:

Langa in Manca - bohvet kdo se je na komu šlepal :inocent:

Karmen pač ni za na EMO-nevertheless!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

muzka kt muzka, sam roko na srce, dejmo se mi distancirat od vseh teh Eurosongov, k tole je bil bl izbor za kako vaško veselico, ne pa Emo.

Pa kaj lahko pričakuješ od EME kot to?

Saj tisti ki res nekaj pomenjo in znajo naredit dobro muzko na EMO že zdavnaj več ne pridejo.

To ti je vse skupaj še za en nivo niže kot tisto Bitka talentov al kaj je že bilo pri Mariu... :xx!: :vragec:

Sicer naj pa EMA kar ostane, se imamo vsaj čemu režat... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ma naj prebolijo, res.

Langa NISO imeli dobrega komada. Meni so bili zanič. Pa mi je popolnoma vseeno kaj so, iz kje so, v kaj verjamejo in podobno.

Če je bila letos kuhinja....jah, za moje pojme so dobro "skuhali" oz "nakuhali"...

Pevka ima 4 mesece časa, da natrenira. Po moje ima potencial.

Razen Omarja, po moje noben komad na letosnji EMI ne bi imel šanse, da se uvrsti v Eurosong finale.

RTV Slo = itak shit/štala za razpustit. -)

Sem iz radovednosti šel poslušat Omarja in Lango:

Omar - če bi še kdo zraven njega pel, bi bil to Boy group ala ,.hah, kak so že oni,..Backstreet boys al pa podobno, tak je pač solo. x:Dx Malo pocukrano, ampak sem vseeno še kr pozitivno presenečen. Po moje je kljub temu, da ni zmagal, razveselil svoje fane.

Langa - Razumem, kak so morali bit razočarani, po še enem porazu,.in to kljub temu, da so dobili toliko glasov poslušalcev. Samo pesem mi pa ni všeč. Zdaj jim ostanejo veselice.

Eeee, mislm, uni k se spoznate na, kva že, energije pa tko. A bi kej pomagal, če bi, glede na to da je to vseen komad ki smo ga izbral, da nas zastopa, a bi kej pomagal, če jih pospremimo v finale al kam že, z dobrimi željami in z navijanjem, namest s šimfanjem in pljuvanjem, kolk da so zanič? A bi mel to kakšno težo mrbit?

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Tale izbor je iz leta v leto večji drekec pekec. -)

Kot Delove - Šrotove ankete javnega mnenja. -)

Eeee, mislm, uni k se spoznate na, kva že, energije pa tko. A bi kej pomagal, če bi, glede na to da je to vseen komad ki smo ga izbral, da nas zastopa, a bi kej pomagal, če jih pospremimo v finale al kam že, z dobrimi željami in z navijanjem, namest s šimfanjem in pljuvanjem, kolk da so zanič? A bi mel to kakšno težo mrbit?

x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif

Moj dragi Butl, saj menda nisi tak butl da ti ne bi bilo jasno kao tukaj vse dobre želje ne pomagajo nič.

Namesto za to namenimo dobre želje(pa ša za kakšno mašo bi bilo dobro dat) za to da odgovorne že enkrat pamet sreča in se nehajo slilt s to EMO in Eurosongom.

Škoda edino ker bi bilo potem treba tudi tole temo zapret... :vio:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sloveniju na Eurosongu predstavlja Hrvatica

http://www.jutarnji.hr/spektakli/estrada/c...,2,2,,150730.jl

Afera zaradi žirije in Hrvatov na Emi

http://www.indirekt.si/scena/druzabna_kron...v_na_emi/122454

Eni si pa res vzamejo čas. -)

Men je vse bullshit (Dora, Split mi je velik bolj všečna). Enim tujcem je pa zgleda všeč.

Slovenija je mizerija, kar se Eurosonga tiče. Rezultatov nobenih.

Lani bila katastrofa. Denarja se zagoni kar nekaj za slabe rezultate.

Organizacija/zdajšnji kadri NE štimajo. -)

Tut v pr., da letos je kak rezultat, bo to uspeh Hrvatske, NE Slovenije

[hrvaškega skladatelja Andreja Babića, hrvaške pevke s slovenskim dedkom - Opatijke Martine Majerle].

Potemtakem je bil Tito bolj Slovenec s slovensko materjo ... -)

Ampak se ga je imelo za Hrvata, tudi v Sloveniji.

Prevladujejo vedno nekoga interesi, ... nad nacionalnimi - promotivnimi.

Hrvatje Eurosong, Doro, Split, ... jemljejo profesionalno.

Za njih je to promocija države, promocija hrvaške turistične, ... ponudbe...

Skladatelju Andreju Babiću bo to 5. Eurosong dozdaj

[“Više nisam tvoja” Klaudije Beni 2003 za Hrvatsko.

Dve leti kasneje je bil kot autor na Eurosongu s pesmijo skupine Femminem za BiH.

Njegova pesem v izvedbi Alenke Gotar je predstavljala Slovenijo 2007.

Lani je v Beogradu bil s pesmijo “Gospa od mora” katero je odpela Vanija Fernandes za Portugalsko].

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...