Robida 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 V Evropi ni to nič posebnega, da kdo poje za drugo državo. Sicer se ne spomnim, samo je bilo že kar nekaj primerov leta nazaj.Mogoče pa tudi sedaj, ne sledim eurosong. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 lani je Maja Slatinšek nastopala v izboru Irske popevke Točno ja. Pa če me ne vara spomin je bila na 4.mestu. hm...... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Na Dori se na Eurosong prebijejo izključno Hrvati. Ker se cenijo - imajo dovolj lastnih kvalitetnih skladateljev pevcev/pevk, ...Profesionalen pristop. So po okusu hrvaških poslušalcev.Imajo neko nacionalno zavest.NISO "dunajski konjušarji", da jim DORO krojijo druge nacionalnosti ... -)Italijani imajo pa itak svoj San Remo. Na Eurosongu jih NI. NE "J." -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 V Evropi ni to nič posebnega, da kdo poje za drugo državo. Sicer se ne spomnim, samo je bilo že kar nekaj primerov leta nazaj.Mogoče pa tudi sedaj, ne sledim eurosong.Pa Celine Dion za Francijo (al je bla Švica?) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Celine Dion je leta 1988 na Eurosongu zastopala Švico.http://www.eurosong.hr/eurosong/celine-dio...-i-poslije-film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Ja, Švica. Tega komada se pa še dobro spomnim Sicer sem pa prebrala več pohval, kot kritik tega komada.Jaz sem še vedno vesela, da ni šla Langa. Tisti izpad je pa kar nekaj. Kolikokrat v zivljenju se vsi soočamo s porazi (ki tudi niso fer, naprimer: nekdo drug napreduje v službi, ker ima veze....) pa ne delamo v javnosti kretena iz sebe, kot je on. Razumem jezo, drugače...saj ni robot... Hrvatica, dedek Slovenec... ma pa kaj A slovenski izvajalci so pa vsi "čisti"? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Celine Dion - Ne partez pas sans moi (live, Eurovision 1988)http://www.mojvideo.com/video-celine-dion-...ee53b3ea5c79453Celine Dion je leta 1988 na Eurosongu zastopala Švico.http://www.eurosong.hr/eurosong/celine-dio...-i-poslije-film Hrvatje pošiljajo na Eurosong Hrvatske državljane. V gl. Hrvate.Imajo nacionalno zavest.Srbi pošiljajo na Eurosong Srbe ... Slovenci smo pa itak "bečki konjušari". -)Hrvatica, dedek Slovenec... ma pa kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Ti maš pa komplekse.No jaz teh nimam, pa sem "čista Slovenka".A Omar Naber bi bil boljši? Kakor vem, je mama slovenka, OČE PA NE! O SHIT! KAJ PA ZDAJ? Al je drugače, ker živijo v Sloveniji? Joj, joj, joj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Ti si Zares/Zahec. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 xrolleyesx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Fenčica G.G. - Zaheca/LDSa. -) Če je izbor slovenske skladbe za na Eurosong, naj Slovenijo zastopa slovenski skladatelj, pevec/pevka.A smo tolk u qurcu, da ni nobenega ? -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 kak dobr, da ne spremljam eme....evrosong pa še manj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Celine Dion - Ne partez pas sans moi (live, Eurovision 1988)http://www.mojvideo.com/video-celine-dion-...ee53b3ea5c79453 Hrvatje pošiljajo na Eurosong Hrvatske državljane. V gl. Hrvate.Imajo nacionalno zavest.Srbi pošiljajo na Eurosong Srbe ... Slovenci smo pa itak "bečki konjušari". -)No, sej sm vedla, da je CD pela v francoščini sicer pa tantra, ti kar BODI bečki konjušar, jaz se TAKO ne počutim; kakor komu drago Ti maš pa komplekse.No jaz teh nimam, pa sem "čista Slovenka".A Omar Naber bi bil boljši? Kakor vem, je mama slovenka, OČE PA NE! O SHIT! KAJ PA ZDAJ? Al je drugače, ker živijo v Sloveniji? Joj, joj, joj.Naber ima očeta arabca (menda je Egipčan al kako?); sicer pa, a je NACIONALNOST res pomembna? Sm mislila, da je pomembna GLASBA, ne pa narodnost izvajalca.Očitno se motim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Repeat:Če je izbor slovenske skladbe za na Eurosong, naj Slovenijo zastopa slovenski skladatelj, pevec/pevka.A smo tolk u qurcu, da ni nobenega ? -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Hrvatje pošiljajo na Eurosong Hrvatske državljane. V gl. Hrvate.Imajo nacionalno zavest.Srbi pošiljajo na Eurosong Srbe ... Slovenci smo pa itak "bečki konjušari". -) A dej. A ni za Srbe ene dve let nazaj nastopala in clo zmagala ena Muslimanka al nekej tacga? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Prebivalka Srbije. Se pravi Srbkinja, muslimanskih korenin.Ni pa to bila tuja državljanka, se mi zdi. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Repeat:Če je izbor slovenske skladbe za na Eurosong, naj Slovenijo zastopa slovenski skladatelj, pevec/pevka.A smo tolk u qurcu, da ni nobenega ? -)za tantrika in neko kaoduhovno osebo si precej ozkogleden Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Država je že pred osamosvojitvijo bila "prodana" vatikanskim interesom.Eurosong "diktirajo" neslovenski interesi, Lj fura Srb ...Večni "bečki konjušari". -)Mal hrvaške nacionalne zavesti, nam bi bilo v korist. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 za tantrika in neko kaoduhovno osebo si precej ozkogleden Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 LDS, Zahec, katere fenica si. Je naredil slovenskim interesom itak že dovolj škode.Pa še jo bo, da bo pridobil nekaj volilnih glasov izbrisanih, ... Tajkunčki pripadajo večinoma tvojima ljubljenima strankama. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 LDS, Zahec, katere fenica si. Je naredil slovenskim interesom itak že dovolj škode.Pa še jo bo, da bo pridobil nekaj volilnih glasov izbrisanih, ... -)pa še slab poznavalec čoveške psihe (projekcij nisi dobro osvojil) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Izbor skladbe za Eurosong naj bo slovenski, kar se skladatelja, izvajalcev tiče.NE glede na nacionalne korenine udeleženih. Izbrisane bodo neselektivno "rehabilitiral" LDS, Zahec, ... , katerih fenica si.Nekateri od njih so v 90. deloval AKTIVNO proti osamosvojitvi SI. In grozil s prelivanjem/klanjem slovenske krvi (kakšen primer je tut na netu).V arhivih SOVE pa kj več. Znana so tudi nekatera imena in priimki/konkretni.LDS, Zahec vodstva beda, za nekj volilnih glasov. -)Ti maš pa komplekse.No jaz teh nimam, pa sem "čista Slovenka".A Omar Naber bi bil boljši? Kakor vem, je mama slovenka, OČE PA NE! O SHIT! KAJ PA ZDAJ? Al je drugače, ker živijo v Sloveniji? Joj, joj, joj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 ma meni je bilo tole evrovizijsko vse brez izjeme :xx!: . miceno simpatije sem začutila do bjond, samo je bil pa refren :xx!: kar se pa narodnosti izvajalcev zmagovitega komada tiče... ima pevka več kot dovolj časa, da se nauči slovensko do maja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Tu se pa jes tut strinjam s Tantro. Ne gre za ozkoglednost, ampak za to, da je Eurosong tekmovanje (vsaj včasih je bil) med evropskimi državami, tako da je vsaka država imela svojega predstavnika (Slovenija slovenca, Italija italjana), ki jo je zastopal s pesmijo, ki je izvirala iz te države (peli so v svojem jeziku). Ne vem no, jes sem mislu, da je to smisel Eurosonga. Saj, ko sem že omenil italjane, oni so se itak odpovedali nastopanju, kolikor vem ravno zaradi te komercializacije. Ko sem bil še mali, sem z zanimanjem pogledal s kakšno pesmijo bo kakšna država nastopila,.zdaj je to že popolnoma vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Repeat:Če je izbor slovenske skladbe za na Eurosong, naj Slovenijo zastopa slovenski skladatelj, pevec/pevka.A smo tolk u qurcu, da ni nobenega ? -) Nismo, samo tisti ki res znajo nekaj naredit se EME in Eurosonga izogibajo ko hudič križa... Me pa zanima koga jebejo in zakaj s tem glasovanjem poslušalcev?Ko potem ena žirija odloči nekaj drugega? Mi pa prav zdajle z radia jokajo Rebelde... :xx!: :xx!: Se lahko vsaj z nečim tolažim - da obstajajo še slabši od tistih z EME... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.