Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Sploh ne razumem, zakaj moras zdaj LDS in Zares tukaj mešat xrolleyesx xrolleyesx

Sicer pa nisem fanica nobene politične stranke in znam biti (in sem) kritična do nekaterih potez obeh vlad.

Res, kar neki.

Tvoj značaj ni kompatibilen s tvojim nickom.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ti si LDS/Zahec "kokokodak, kokokodak, kokokodak". -)

Slovenijo naj zastopajo na Eurosongu državljani Slovenije,

NE glede na njihovo nacionalnost. VSI so Slovenci po državljanstvu.

NE pa uvažat tujce, iz bog si ga vedi, katerih individualnih interesov.

Drugač pa klobuk dol pred Doro, Splitskim Festivalom, Srbsko, Bosansko sceno, ...

Meni všečna tudi. -)

A ni tud ena Slovenka nastopala v izboru za evrovizijsko popevko pred par leti na Hrvaškem?

x:o)x

/nacionalna zavest&co./

Še enkrat: ne vem zakaj mešate v to nacionalno zavest. Gre enostavno za vrsto tekmovanja. Ok, če jaz tekmovanje narobe razumem, potem pa naj za Grčijo poje nemka in za Francijo anglež. V bistvu nepomembno. Ampak ta čar Eurosonga se je že izgubil.

Eurosong je u qurcu že dolgo.

Italijani imajo svoj San Remo. Je všečen.

Abba, še kdo so pa itak legende. -)

Japajade.

EMA je najboljša, Eurosong je najboljši, naša režija je najboljša, naš televoting je najboljši.

Ostale scene so pa, kako že ti praviš, u qurcu.

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Eurosong vs San Remo = 0:1

Eurovision - Sweden, ABBA

Abba wins for first time for Sweden in Eurovision Song Contest, year 1974

http://www.youtube.com/watch?v=0oMimCa6Hd0&fmt=18

RTV Slo "bando" = za razhajkat pa ukint naročnino/čista kraja denarja. -)

Dej zrihtej. En kup nas je ki podpišemo, da nehamo plačevat RTV naročnino.

Sam zažirajo nas, pa nč ni od njih.

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Pahorju napiši pisemce naj kaj naredi v zvezi s tem [utopija z optimizmom nerealnim]. -)

Ali odjavi sprejemnik

http://www.rtvslo.si/files/RTV_prispevek/05/v2/odjava_fo.pdf

Oz. preštudiraj referendumsko zakonodajo, ... -)

Pred časom, kakšnim letom, sem si vzela čas, pa res preštudirala zakon, komentarje, forume, izkušnje. Na konc nisem nikamor pršla. Še zmeraj moram plačevat :xx!:

Zakonodaja je tako zvita za ta primer, da vedno prideš do zaključka, da ni izhoda. To, da odjaviš sprejemnike ni dovolj. V zakonu je tudi varianta, če imaš internet in računalnik, moraš tudi plačevati. x:o)x

No ja, mogoče je pa kaj, za kar ne vem....hm....

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

... EMA ma pa slabo karmo. x:o)x x;)x

vsakic je nek skandal in pizdarija. x:px

Se moje mnenje ("zal" :D nisem vidla 2. vecera, ko sem pa slucajno shaltnila, 1x, sm pa vidla Heleno Blagne in pomislila, da so *smetanco* sparal za 2. vecer):

Kljub temu, da nisem vidla 3/4 izvajalcev (in tud ne Lange ne Omarja niti drugih favoritov), mi je mimo, da so dal folku za glasovat - a potem tega niso 0 uposteval. To se mi zdi svinjsko in nategashko, saj je moral vsak odsteti za glas mensezdi okol 80c, celo mal vec, 86 al kolk...

se pravi to ni stelo NIC. Cist mim. Ce bi folk vedel, ne bi glasoval sploh.

"cigani, hrvati" - cist mim, ogabn da se spet in vedno s tem obkladamo.

Naceloma nimam nic proti, ce back vocal izvaja pevec druge narodnosti (kot vidmo, je to kar praxa), vseeno pa se mi zdi mal... hm, presenetljivo in malo mimo, ker imamo ravno zdaj tako delikatno situacijo s hrvasko in se s tem na nek nacin brukamo - kot da nimamo kake slo pevke, ki bi to prav tko lohk (ali clo bolje) odkrichala.

Poleg tega pa namest da bi Slovenci sami pac bli dostojanstveni, pomagamo k temu, da se nas bo brukal, ker se tok razburjamo okol tega in na kozlanje mi grejo naslovi novic "krvati bodo zastopal slovenijo na emi". xrolleyesx

Mi SAMI pljujemo v lastno skledo.

Kdo pa bo za nas - ce ne bomo sami? :o|o:

Kot receno, se mi pa vseen zdi mal podcenjevalno in tud ponizevalno do nasih pevcev, da "noben ni bil dober", tko nekak.... hm, mal "izdajalsko". Onstran meja iskat pevko za TAK pevski vlozek.

Proti 'Ciganom' nimam nic, ponavad so to plus tocke za muzko, a tokrat pravi velik folka, da pesem Lange ni nic posebnega.

(je ze na you tube-u? bi jo rada slisala, ce ze gobcam)

Skratka, mi - se preden se sploh kaj zacne, ze poskrbimo za "show" in pizdarijo in se, kot pogosto, spet skregamo in brukamo rped svem svetom (al vsaj evropo).

Zdej tle besni komentarji, za Lango, proti Landi, za Quartissimo, proti Qu..... cist mim.

Zakaj pa folk pol glasuje, ce se itak ve, da je godlja?

Bojkotirat bi blo treba glasovanje, pa naj se pod nosom obrisejo za 0.86€ krat n. x;)x

se o voditeljih oz. scenariju. Presenecena, ko nekje prebrala, da je Desa napisala scenarij. Ne morem verjet, sej Desa zna pa ja pisat! :eek:

Me pa zanima, kaj bi se zgodil, ce bi slucajno zmagali (po mojem ni za bat, ker ni nic novega - in mi znamo vedno sam skopirat, kar je blo videno na prejsnjih evrosongih)?!

Bi bil nenadoma dober komad - unim k jim ni?

Jih nenadoma ne bi motl hrvatstvo?

In kaj bi rekl Hrvatom, k bi nas ti zezal, hehe, sej ste z naso pomocjo zmagal (s cimer jim gremo mi sami na roko, ko ze v naslovih izzivamo z nacionalisticnimi forami)?

Skratka, pljuvanje ne pomaga.

Mormo pac navijat za svoje, ce cmo, al pa smo lohk tih.

S takimi reakcijami in izpadi se smesimo in blatimo in Slovenijo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

RTV Slo je najboljši.

Miša Molk je najlepša. / a sem tole mal preteral?/

:vio:

http://animacije.site90.net/ljudje70.gif

Vsekakor, če kj uspeš pogruntat gajba piva. -)

Imam pa idejo: kontaktiraj odvetnika Matoz Francija, rad bom prispeval zanj prispevek.

http://www.ius-software.si/seznami/scripts...idc?ESifra=1267

Ta rad toži državo. Tut kj dobi na ustavnem rangu kdaj.

Pred časom, kakšnim letom, sem si vzela čas, pa res preštudirala zakon, komentarje, forume, izkušnje. Na konc nisem nikamor pršla. Še zmeraj moram plačevat :xx!:

Zakonodaja je tako zvita za ta primer, da vedno prideš do zaključka, da ni izhoda. To, da odjaviš sprejemnike ni dovolj. V zakonu je tudi varianta, če imaš internet in računalnik, moraš tudi plačevati. x:o)x

No ja, mogoče je pa kaj, za kar ne vem....hm....

Sam je pa žalostno, da povsod začnemo eni in drugi Slo/Hr z nacionalizmom. xrolleyesx

Vsekakor, če kj uspeš pogruntat gajba piva. -)

Imam pa idejo: kontaktiraj odvetnika Matoz Francija, rad bom prispeval zanj prispevek.

http://www.ius-software.si/seznami/scripts...idc?ESifra=1267

Ta rad toži državo. Tut kj dobi na ustavnem rangu kdaj.

Zaenkrat sem ugotovila, da je škoda časa, čeprav ga imam 24/7/28-31/12 :-))) x:o)x

Nisem nacionalist ekstremist.

Družim se z vsemi: Srbi, Muslimani, Hrvati, ...

So udeleženci privat partyjev ...

Navijam pa za Slovenijo.

Interese slovenske promocije slovenskih avtorjev.

Doro, Split, Bosansko, Srbsko, ... glasbo poslušam rad. -)

Na Eurosong naj gre skladba SI skladatelja, izvajalca/izvajalke ... -)

Gre za predstavnika Slovenije, NE Hrvatske.

Za to je hrvaška DORA. Hrvaški izbor hrvaške skladbe za Eurosong.

Naj Slovenijo zastopa slovenski državljan.

A smo res tak gnoj, da se ne znamo cenit, promovirat kot se gre? -)

Hrvatje so nam z DORO lahko za vzor.

Matoz = ok poba. Odlična promocija zanj, če zagrabi.

Brez muje se čevelj ne obuje. -)

Zaenkrat sem ugotovila, da je škoda časa, čeprav ga imam 24/7/28-31/12 :-))) x:o)x

Naceloma nimam nic proti, ce back vocal izvaja pevec druge narodnosti (kot vidmo, je to kar praxa), vseeno pa se mi zdi mal... hm, presenetljivo in malo mimo, ker imamo ravno zdaj tako delikatno situacijo s hrvasko in se s tem na nek nacin brukamo - kot da nimamo kake slo pevke, ki bi to prav tko lohk (ali clo bolje) odkrichala.

točno to.

nekje sem zasledila, da ko je bil izbran je pač povabil svojo prijateljico iz rjeke ali opatije, sem malo pozabila.

pa da ne omenim, da sem si ga fino ogledala, tega babiča, in me nekaj zelo mot na njem. sicer še nisem zgruntala kaj točno... to je še dodatna ovira, da bi mi bilo kaj od vsega tega všeč.

ko je bilo konec finalnega večera se mi je tako zdelo, kot da nisem ničesar sploh gledala. prireditev ni imela vrhunca ama nobenega.

se o voditeljih oz. scenariju. Presenecena, ko nekje prebrala, da je Desa napisala scenarij. Ne morem verjet, sej Desa zna pa ja pisat! :eek:

jaz sem bila prav malo žalostna, ko mi je prijetalj povedal, da je scenarij napisala desa.

ma ima ema res slabo karmo, očitno. xcivx

Ja komentarji so bli prov otročji.....

pa še en članek

http://www.delo.si/clanek/75406

RTV Slo je najboljši.

Miša Molk je najlepša. / a sem tole mal preteral?/

:vio:

ja :o|o:

In MM sploh ne dela več na RTVSLO; so mel en cigumigu nategancijo (v MM škodo). Je MM povedala v enem pisnem intervjuju.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

točno to.

nekje sem zasledila, da ko je bil izbran je pač povabil svojo prijateljico iz rjeke ali opatije, sem malo pozabila.

pa da ne omenim, da sem si ga fino ogledala, tega babiča, in me nekaj zelo mot na njem. sicer še nisem zgruntala kaj točno... to je še dodatna ovira, da bi mi bilo kaj od vsega tega všeč.

ko je bilo konec finalnega večera se mi je tako zdelo, kot da nisem ničesar sploh gledala. prireditev ni imela vrhunca ama nobenega.

jaz sem bila prav malo žalostna, ko mi je prijetalj povedal, da je scenarij napisala desa.

ma ima ema res slabo karmo, očitno. xcivx

no men je komad bil cist vsec (pac nic novega, itak, kdaj pa je oz. sej ni za pricakovat, plus gre za evrovizijo in nismo edini, ki se brukamo, ker kar tam vidis, je pa tud... khm. x:o)x x;)x), ampak DO vokala (to sm rekla ze preden zvedla, da je Hrvatica pevka).

ampak komad mora bit speven, mora it v uho, se pravi mora bit tak, da si ga lohk povprecen folk jodla pr seb, poje refren itd., tle bo pa to mal tezko (sam cakam soseda, da bo jodlal tole ;)).

Meni je mimo, da ce folk nima nobene besede, zakaj se mu jo pol daje??

ne stekam xnckrivx

Vidla un izpad Lange oz. unga tipa, po 1 strani jih stekam, saj je res godlja EMA, ampak saj so si -ob ze vedenju tega- sami izbral nastopanje (menda so bli ze lani nategnjeni) in ce je prav da pizdijo cez RTVjevce in organizacijo EME, pa ni prav, ker to leti tud na vse ostale nastopajoce, ki so prav tko pac prisli tekmovat --> zmagat (ce se da).

Tko no, taki izpadi niso nikomur v korsit, sam slabo luc na vse mecejo pa slab okus pustijo pa se kost damo vsem, da se bodo norca delal iz nas.

Odlocno pa obsojam nacionalizem, zmerjanje in zalitve romov in hrvatov, se mi zdi totalno pod.

se da kritike tud drugac povedat in ceprav ma vsakdo lohk mnenje, je sovrazni govor v bistvu kazniv (poleg tega da je off).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni je mimo, da ce folk nima nobene besede, zakaj se mu jo pol daje??

ne stekam xnckrivx

Sej pa je folk mel svojo besedo, ki je veljala 50% skupne ocene,.od njihovih glasov je Langa dobila 12 točk! Tako so bili 5. namesto zadnji. x:Dx x:Dx

Tak sistem točkovanja so si pač zastavili,.ne vem zakaj se folk buni. Se pač naj sprejme drugačen sistem..

rezultati

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...