vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Kaj jih ni 21 nastopajočih, ali misliš, da imamo tako dobro pesem ? :o|o: LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 HUDO :xx!: Ko slisim SLO pesmi za Evrovizijo, mi rata (ob vecini ) slabo. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Pol pa zmaga ena z VELIKIMI MODRIMI OCMI pa s ful posluha (za to, kaksno jodl muziko najraje vrtijo radijski uredniki)? :xx!: :xx!: :xx!: Od vseh nasih dosedaj (zadnjih 10 let) je bil se najboljsi pred leti Tih dezeven dan.. Ogorcena :\: :\: MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Tko kot je blo še skor vsako leto - bomo veseli, če ne bomo zadnji. :xx!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...f=22&t=1783&hl= Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 Lunin chat ob komentarjih Evrovizije, 2003 - Ob 20h na Luninem chatu ?? pravjo, da je Karmen S. zmagala˝ na generalki......... poulični komentarji v Ljubljani; preveč ponavlja nanananana in da nanaan pomeni v grški frazi ; povabilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 vprasala 2 frenda cista Grka en iz aten en iz pireusa -vem da je to blizu- ce nananana res to pomeni...sta oba rekla da ne. To je nekdo rekel mal za foro Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 O.K.E.Y.HVALA......NO JA, NEKO POVABILO KAO ZA SPREJEM ,ANE.......dobr ,de poveš...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 ehja, kaki konec :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 Zmagovalna pesem mi je ful dobra, in že med nastopom sem sumila, da bodo zmagali oz. bili vsaj zelo pri vrhu. Čudi pa me t.A.T.u. na 3. mestu, pesem ni niti za 27. mesto, kaj šele za tretje. <_< Naša Karmen je dobro oddelala svoje, žal je bila konkurenca res močna. Očitno so se več ali manj vsi odločili za živahnejše ritme in nismo imeli dosti šans. Tudi bosanska pesem mi je bila všeč, pa avstrijska je bila zanimiva, mislim pa, da je angleška zasluženo na zadnjem mestu. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 eurosong... :xx!: Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 eurosong... :xx!:eurosong... :xx!: :xx!: eurosong... eurosong... eurosong... eurosong... eurosong... :o|o: :o|o: eurosong... eurosituacija, eurowaste-of-energy-and-money, eurozanikanje, eurobruh... euroignoriranje and world hunger! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Meni je bila všeč belgijska pesem. Mnogo bolj kot zmagovalka.Mislim, da se bo še kar vrtela..Karmen pa....no comment. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Men je bila všeč norveška pa estonska. Karmen.. tko švoh se mi spet ni zdela da je tolk mal dobila točk, čeprav men ni, pa mogoč še bolj ne zato ko je še karakter težek pa polna same sebe. Hja, kdor visoko leta, nizko pade.. Tko da je s svojo kvaliteto tud zvisela, ko je tolk mela za druge povedat. Hja avstrijska mi je bla totalno zanič, pa kolk pik so dobil?Tale Turčija... men se zdi to mal politično obarvano. Da mal uboge Muslimane gor dvignejo, pesem mi ni nč posebnega. Al je zarad Muslimanov al pa zarad eksotike in orientalskega plesa. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Jaz sem zaspala, ko se je glasovalo etc.Karmen ni bila tako slaba (pac, komad je itak brezvezen - a sama scena in nastop in vse je bilo cisto OK - ogromno jih je npr. nemarno fushalo, Karmen pa ni, izvedla je vse skupaj kar profesonalno).Pac - padlo je skozi..... Ne gre v uho pa tudi glasu nima za takele komade - mora malo bolj izzveneti vse skupaj, malo vec polnosti vokala.Image so imele cisto OK.Mislim, da nas je v bistvu cisto solidno zastopala.Turcija? Hecno... Mushi ima najbrz prav (pa to smo tudi ze ugotavljali)... velika verjetnost je, da je tole precej politicno.Pac - Eurosong kot eurosong...Brez veze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Zaspala takoj po turški .. hehe, kot bi vedela.. V nedeljo zjutraj slišim komentarje po radiu. Pravi en možakar:".. vsaj z ritko bi lahko malo bolj pomigala,.. kakšne koreografije so imele druge, naši pa nič...to ni za današnje čase,.." Se delno strinjam. za komade, ki naj bi bili "hitri, živahni.." je pač potrebna primerna spremljevalna skupina. Vse ti je pač en show. Naših sicer nisem gledala, sem pa slišala.. ne vem. A je Karmen res mislila, da lahko s tako plehko skladbico zasede dobro mesto ?? uf, kako se naši visoko cenijo . Sem pa z zanimanjem gledala tako Tatu .. In to naj bi bila senzacija ?? Žalostno, da se je Evrovizija izrodila. Vsi pojejo samo še (90%) v angleškem jeziku. Sramota!! Sistem glasovanja .. neustrezen.. Bo treba najti še kakšno drugo "strokovno" varianto.. Le kje so ABBA ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Trubica sej ABBA so bili! Njihov podmladek, zlo so jim bli slični. Pač kopija. Men se pa zdi še dober da naša ni migala. Da bi pol ko kaka Shakira bla al kaj? Al pa ona britanska Kyle, ko je celo rit kazala... Naj pesmi predstavljajo, ne pa kok aerobiko obvladajo. Brezveze.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Če že ni blo za poslušat,sem vsaj kakšno ritko pogledal,pa je komad še prehitro končal,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 . ....... hja izjavla je, da so jih preprosto ignorirali ... .. . tut naše sosede........nastop je že bil uspešen .......kot vedno je ozadje zihr........turčija, eh :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 V Turčiji bo pa pestro; najprej miss, spotem pa še evrosong Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Trubica sej ABBA so bili! Njihov podmladek, zlo so jim bli slični. Pač kopija. A B B A ... Ga ni junaka, ki bil bi jim kos... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Meni je bila všeč belgijska pesem. Mnogo bolj kot zmagovalka.Mislim, da se bo še kar vrtela..Karmen pa....no comment.Sem slišala v predizboru samo belgijsko, pa prižgala Tv na sam izbor, pa spet jo slišim, je res zelo dobra.....čisto drugačna... Končno ena. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 lepo, spet je nekaj lepih novih pesmic želim le, da se bodo pete še iskrile ob lepih ritmih in da si bomo še požvižgavali kakšno veselo... pa eurovizija gor ali dol... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 t.a.t.u. so zakon Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Lahko bi Euro song organizirali v več skupin. Skandinavia song, Greece song, Ex-Jugo song, Western song, Turko song, Die Deutche song, pol bi pa zmagovalce teh skupin dali v ožji izbor in šele potem bi mogoče, resnično mogoče prišli do pravičnih rezultatov, tako pa še zmeraj vidim v Eurosongu eno samo kuhinjo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 t.a.t.u. sucks! :xx!: mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.