Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

Hellow!

Pa naj še jaz dodam nekaj komentarjev. Eurosong je čisto politična fora,na žalost smo premajhna in premalo zanimiva država,da bi imeli kake možnosti za višjo uvrstitev. Kot ste lahko opazili,tudi televoting ne daje dosti drugačnih izzidov,kot pa če bi glasovale žirije,jaz sem kar naprej vedela komu bo kdo dal pike,pač sosedski odnosi. Pesem mi prav nobena ni bila kaj posebaj všeč. Za zmagovalno lahko le rečem,da je začetna melodija zelo spominjala na Tarkanovo Kiss Kiss,tisto "kao" repanje vmes pa je bilo čisto zgrešeno. Pomoje je bila izbrana zaradi svetovnih dogodkov (vojne proti islamu). Belgijski komad je bil še kar,ampak mu je manjkala neka eksplozija,v pesmi samo čakaš kdaj se bo čist razvila,pa ostaja melodija žal konstantno enaka. Najbolj zgrožena sem bila nad duo T.A.T.U :/ Zdaj sta dokazali,v živo,da pravzaprav sploh ne znata pet,da sploh nimata nekih posebnih glasov,groza tisto čivkanje,pa še vsi komadi so enaki. Zakaj sta prilezli tako daleč? Ker sta znani in je mladina ful za njiju glasovala. Švedi so poslali zopet eno kopijo Abbe,ne vem kar ne morejo se otresti tega Abbinega prizvoka. Francozi še kar gonijo svoje šansone,ni mi jasno zakaj vedno dobijo več točk kot mi,pa tako so dolgočasni :xx!: Avstrijci, :OO!: ampak so se visoko uvrstili,ker je bila pesem pač drugačna. Angleži,pesem zanič,prav tako izvajalca (spet kopije svetovno znanih glasbenikov),ampak bi pomoje še dobili kako točko,pa so preveč povezani s svetovnim vojnim dogajanjem in to jim cela Evropa zameri. Pri tem Eurosongu me zelo moti,da večina izvajalcev prepeva v angleščini. A ni poanta tega tekmovanja- "Eurosong",torej vsi Evropski jeziki???? Vse skupaj je za lase privlečeno in pomoje je za vse skupaj škoda denarja.

Bodite v cvetju!

Chandra

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jest pa nism gledala Eurosonga. Mislm, da je to prvič po dolgih letih rednega spremljanja. x:)x Sem pa vidla ene par predstavitvenih videospotov in Turčija se mi je zdela ok, Avstrija pa čist podn, Hrvaška luštna punca z dobrim glasom in precej tipičnim hravškim komadom,... Te tri sm si zapomnla več pa ne. xrolleyesx

Kar se pa naše tiče, mi ni bla pretirano všeč in vsi vemo, da je letos Karmen na EMI zmagala, zato ker je prej dvakrat grdo zvisela. :xx!:

A je kdo gledu k je bla Karmen še pred Eurosongom na Videospotnicah? xcivx Je izjavla, da so ful prpravleni in da je komad tak, da si ga bo vsak butl zapomnu. :eek: Pol ji je pa voditelj spustu, če je mnenja, da Eurosong spremljajo butli. x:o)x Pa je bla kr mal v zadregi in je rekla da ne.

TOREJ ČE SI NJEN KOMAD LAHKO ZAPOMNE VSAK BUTL (Na na na na na), GLEDALCI EUROSONGA PA NISO BUTLI, ZAKAJ SE POTEM ČUDIMO, DA JE DOBILA TAKO MALO TOČK? x?x x:Dx x^x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

• 8 months later...
Guest sanjalica

Bobnar a si ti zakompleksan zaradi svoje mladosti ali pa te motijo (motimo) ljudje, ki jih štejemo nekaj deset let več kot ti???

Vedno je tako Bobnar - eni so za tabo, eni so vštric s tabo, drugi pred tabo...in vsi smo samo človečki... tudi Molkova (Miša, ne kura - če zaradi svoje mladosti ne veš njenega imena x:Dx x^x x^x :xx!: )

O?

Aja, saj res, ja, pac, nekateri ne marajo Mise Molk, ker je ze dolgo na sceni...

Meni pa je vsec ona. Zdi se mi sposobna, skoda ker je Slovenija pretesna zanjo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole, starost, ma ni res, Sanjalica, saj sva isti letnik, pa z Bobnarjem cisto kul komunicirava...

Pa sem prav tako 'starina'..

A si videla v eni temi, ko so me 'zmerjali' s tecnobo staro! x!x

x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
A si videla v eni temi, ko so me 'zmerjali' s tecnobo staro!  x!x

x:o)x  x:Dx  x:px

Videla...tečka x;)x x;)x x;)x

Samo videla sem tudi da Micka /najino generacijo/ opluval zaradi let... in ko 2x v enem večeru preberem kaj takega...; potem pač sklepam da je nestrpen do starin x;)x tudi če so to "tečnobne starine" (ti imaš pač privilegij Marisyka x;)x x:Xx )

A si videla v eni temi, ko so me 'zmerjali' s tecnobo staro!  x!x

x:o)x  x:Dx  x:px

Videla...tečka x;)x x;)x x;)x

Samo videla sem tudi da Micka /najino generacijo/ opluval zaradi let... in ko 2x v enem večeru preberem kaj takega...; potem pač sklepam da je nestrpen do starin x;)x tudi če so to "tečnobne starine" (ti imaš pač privilegij Marisyka x;)x x:Xx )

Dej no Sanjalica

Bo moral tudi dotični imeti srečo, če bo hotel postati "star, gubav, slinast dedec"!

Morda pa bo prej spoznal, da so leta - kvaliteta - lahko celo in predvsem tudi tedaj, ko jih je več na vagi.

Lep večer, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

:vragec:

kwa....misha je stara k zemla....zdej je itaq lohk nardila zadnji lifting (pr naslednjem bo mela zhe brado, tolk je nategnjena)

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bobnar Micka namenoma dr**, ker pali Mick na vsako finto.

Pa mu pac navrze...

Sam se obesis na nekaj... kar ti recimo vrzejo... starina? :eek: x?x

To zame pac ne velja. x8Dx x;)x x:Xx x:px

Picasso

.In ko kdo Marsi kaj navrže.....vedno reagiraš x;)x .......torej.....pališ na vsako finto x;)x. ..

To je pac res, kaj naj recem... Ceprav -hehe- sem le urednica, se na katere zadeve moram odzvati, samo da ne bom z nizkimi, res je... sem pac asc sco... reagiram, se odzovem..

...Samo sebe pač ne vidiš tako......le da takrat tistega, ki tebi kakšno podtalno spusti ....vedno vidiš.......ko pa komu drugemu..... pa je sam neumen, ker naseda na provokacije.......ok....dvojna merila.....ne prvič x;)x ...

To mi je zal, morda je res, kot pravis, ne morem videti sebe realno... Nimam kaj reci, razen da sem clovek. In kot tak, pac zmotljiv in jasno subjektivno gledam, ipak, kakorkoli. Delujem po instinktu in skusam biti pravicna, morda vcasih nisem, sory, se ucim, sem samo Marsa, ne sodnik ali uciteljica ali kaj takega... Lahko sem cisto off, pac - oseba. Dosti vseeno je, pravzaprav, priznaj, kaj si jaz mislim...

No, ja, brez veze, imas prav, jaz bom vedno iz svojega kota gledala, ne more biti drugace.

Picasso

Eh, no, ja, spet smo pokazali koliko imamo jajc... xrolleyesx :o|o:

Kaksen brezvezen komad! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Noro, perverzno. :xx!:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...