Skoči na vsebino

Izbor EME

Lunin net

Recommended Posts

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xnckrivx ..A bi kdaj lahko kaj normalnega poslali na Evrovizijo? Đizs. :xx!: Kje so ta dva našli...

Rožmarinke so ble zakon :palec: xrosex xsrcbumx xloveyx

Nihče drug ni bil vreden tekmovanja...Ke shit. Lani smo bili 23., letos bomo 323. :xx!: :xx!: :sori:

Love is hello and goodbye...until we meet again....
Deli na socialnih omrežjih

Res, x:o)x x:Dx , kje so nasli tole.... x:o)x :o|o: xrolleyesx xDDx

Alye vceraj nisem videla, mi je bila pa enkrat prej vsec, ima potencial, se nekaj bo, najbrz, ima pa tudi dober glas (in stas), jasno da je tipom vsec, nisem pa lsisala tega komada, za Emo.

Rozmarinke sem ravno ujela, zelo simpaticno in nekaj novega, svezega, a kot sem postekala (ali pa nisem gledala celega komada), je brez vokala... No, in to manjka... Vsekakor nekaj manjka pri Rozmarinkah, a so pa lustne in (za ta prostor seveda, sicer je to ze videno in tudi slisano) posebne.

Se mi ni dalo sploh gledat vceraj, ker itak je jasno...

Beda.

Aja, kako pa da ni Nataly zmagala - a niso to napovedovali (blazotno glasov), pa Rebeka pa tko?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ona, kaj je že...............eeeeeeee................pesem, lep poletni dan........postaja rahlo prebavljiva...............Platin :xx!: ....................z takimi pesmimi nimamo uspoeha na evroviziji.............to bi tud lahko ugotovili(oni na emi).......................... x!x

x:)x x;)x x8Dx

Men sta bla pa najboljša Platin. In se mi zdi, da je zdaj prvič ko je zmagal nekdo ki mi je všeč.

Imam bolj staromoden okus in so mi taki evroviz. komadi fajni, če pa ima možnost za zmago, po moje da ne, ko imamo premalo kuhinje, tud če bi kdo drug šel, tak bolj moderen.

Pevka mi je full good ko ima tko globok glas kot Cher pa stil. Ne tko kot ponavad te pevke, ko s pičko tolk migajo, glih da si medenico ne izpahnejo al pa joške vn visijo. Vulgarno.

Tko da Alya kar se mene tiče glede nastopa sucks.. Pa tud Tabu stil mi ni všeč za tako priložnost, ne glede da mi je rockovsko obarvana glasba drugače najbolj všeč.

Rožmarinke so rasturale, in so neki posebnega, vendar se mi zdi dolgočasen le brezvokalni komad s tistim izdihnjenim Silence.. Bi bla full dobra pa mal petja zraven. Pa Polona mi je bla všeč, samo tist srednji del je bil preveč drgačen od celotne pesmi..

Ja Platin držta se! :palec:

(Pa joškarca je ven padla, jejejee!!!!) x:Dx

Mushi

Res,  x:o)x  x:Dx , kje so nasli tole....  x:o)x  :o|o:  xrolleyesx  xDDx

Alye vceraj nisem videla, mi je bila pa enkrat prej vsec, ima potencial, se nekaj bo, najbrz, ima pa tudi dober glas (in stas), jasno da je tipom vsec, nisem pa lsisala tega komada, za Emo.

Rozmarinke sem ravno ujela, zelo simpaticno in nekaj novega, svezega, a kot sem postekala (ali pa nisem gledala celega komada), je brez vokala... No, in to manjka... Vsekakor nekaj manjka pri Rozmarinkah, a so pa lustne in (za ta prostor seveda, sicer je to ze videno in tudi slisano) posebne.

Se mi ni dalo sploh gledat vceraj, ker itak je jasno...

Beda.

Aja, kako pa da ni Nataly zmagala - a niso to napovedovali (blazotno glasov), pa Rebeka pa tko?

Obleka bila preozka...pa spokala po šivih x:Dx x:Dx in opevajoča ramena so zlezla nekam na oprsje x:Dx

Mi pa smo gledali. In med samim izborom sem napovedala finalistke. Pač po svojem okusu.

In punce(še hčerina frenda zraven) zapravile ziher 500 sit, ker glasovale za Alyo :palec: , enkrat za Rožmarinke(zame) in enkrat za Platin.

Glede zmagoslavne pesmi - popolna evrosongovska pesem. Vprašanje, če takšnih pesmi ni Evropa sita.

Sicer sta mi pa bila glasovno zelo všeč in jim želim čim boljšo uvrstitev.

Vsi tisti, ki tako blazno pljuvate po njih - kaj hudirja pa ste pričakovali?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

EMA :xx!:

EVROVIZIJA :xx!: :xx!:

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

EMA  :xx!:

EVROVIZIJA  :xx!:  :xx!:

Dobra stran posluanja radia ali gledanje Tv je, da ju lahko po mili volji izključiš!

Tudi takrat, ko je na vrsti Ema ali Evrosong.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

mislim da so bile rožmarinke nekaj svežega vendar na evroviziji tako ne bi uspele...duo platin bo pa še manj.je pa res da ima vsak svoj okus

:palec:

Natančno tako.

S pesmijo Rožmarink ni čisto nič narobe, morda le to, da na tako tekmovanje sploh ne sodijo. Ali bi na Evroviziji s tako nenavadno zadevo uspele ali ne, nam pokaže že primer Norveške, ki je pred leti ponudila nekaj podobnega - in pogorela.

Evrovizija zahteva pesmi, ki so - kot so temu nekaj desetletij nazaj rekli Nemci, ko so še bili popevkarska velesila - "flot", in pesem od Platin v veliki meri ustreza temu. Res pa je tudi, da je okus praktično vsako leto drugačen, pa tudi to, da tam največ pomeni lobiranje. Podobno kot pri izbiri Miss sveta. Diplomacija, politika. Daj-dam na visoki ravni.

Zato morda niti ne bi bilo slabo, če bi na tekmovanje poslali Rožmarinke. Sram nas ne bi bilo nikakor.

A da manjka besedilo? Meni se ni zdelo. Ampak že mogoče. Na primer besedilo, kako ljubim brez meja, kako ti žarijo očki in jaz v njih vidim zvezde, kako se mi je pokvaril štedilnik - ne, to ne! - kako sem brezmejno srečen v leviskah ali pa recimo ... Ne boš ti meni (izpolnjeval davčne napovedi) in druge bistroumnosti... Ahm, besedilo res manjka!

Samo potem to ni več ta pesem.

In še bajdevej.

Naša mala Urška ("sedem bom letos") je že v ponedeljek Rožmarinke narisala v barvah in odbrundala celo pesem, kot bi igrala violo. (Pesmi se reče KLIŠE (s poudarkom na I), je rekla.) In v glasbeni šoli smo sedaj seveda dokončno pečeni: če smo se doslej izogibali omenjanju violine (ko je prišla prvič iz glasbene in rekla, da so izbirali inštrument ter da bo ona igrala GOSLI, nas je kap), so Rožmarinke to samo potrdile. Zdaj je, kar je. Gosli.

Pa še vedno sem za Rožmarinke.

Če pa se bo izkazalo, da je bilo z glasovanjem RES spet kaj narobe, si pa dajmo duška, prekolnimo pokvarjenost in Mišo Plastiko ...

-

... in si priznajmo, da bo naprej spet tako kot doslej: psi lajajo, karavana gre dalje!

Lep pozdrav vsem!

Bors ja tut na Evro. x:Dx določim˝ vsaj prve pet mest nekak.

Rožmarinke so inštrumentalni band, se ne poje (čeprav je glasba kr luštna), in menim ,da ni za tak nastop ( podoba Ene Moderne vijolinistke iz Vzhoda)

Ja ,tut meni je bila Karminova nova priredbe Mučas boljša kot lani :palec:

http://www.finance-on.net/show.php?id=67327

http://www.petitiononline.com/EMA04/petition.html

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=fo...id=334&forum=13

ja nima besedila, ok, ampak lani je bila na drugem mestu pesem z izmišljenim jezikom, in sin od prijateljice je nato plesal, pa pravi evo Vilinski ples. In kaj potem če ni besedila, tud meni osebno ni manjkal, pa še to, na radiu pri nas se je zelo prijela Izraelska se mi zdi, pa Poljska, pa seveda naša, verjameš al pa ne. Množici je všeč, kot tudi Komar, pa recimo ja Hrvaška predstavnica. Ampak res škoda, da naša ni odšla z letošnjo priredbo. Kaj čem je rojena isti dan kot jaz, samo malce mlajša je (kod bi si mislil x:Dx ). Poznate Še 5 minut od dua Platin, no ta je dober, mi je všeč, ne vem, mogoče se bo prijela tudi ta, čeprav dragi moji, srajco bi si pa ob takšni lepotici lahko zatlačil za hlače, še posebej če jo na odru zaprosi za oko (sicer baje sta mož in žena). Ima pa dečva res neverjeten glas. ampak škoda, da nihče ne napiše pesmi za Mišo, potem bi bil naslednje leto mir. Aja sej Alja tud ni bila slčaba, sploh ne, nekaj drugačnega.

pa kaj se pametno delam, ane, sej nimam pojma...

Lahko si zappojem, Lahko ti podarim samo ljubezen, drguga tko nimam :2src: x;)x

ja nima besedila, ok, ...

Omenila sem, da nima vokala.

Ki je nekaj drugega kot besedilo; slednjega ne pogresam.. x:o)x

V komadu (sploh za evrovizijo) mora biti nek refren, nekaj spevnega, vrhunec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja Marsa se strinjam s teboj ,to da nima besedila sem navrgla ravno zaradi lanske belgijske pesmi, kajti lansko besedilo drugouvršene pesmi je bilo popolnoma neznano komurkoli, pa ni nikogar motilo, zato poizkusi z lomljivo angleščino niti niso na mestu (ne mislim tu na nikogar direktno), ampak očitno pri nas ne znajo narediti nečesa, kar bi bilo popolno, tudi za nas, smrtnike. Čeprav večkrat od koga poslušam komad, ki ga izda tik po kakšnem festivalu, pa si mislim, jebela cesta, kaj je sedaj to, komad je stoposto boljši...

Hehe, tipično za slovenijo ;) spet bo škandal.. ahjajaj, Se bom mogu jst prijavit na emo, pol bom pa satisfaction na playback zapel... in magar (to celo znam) zraven live zašpilal, ahno pustmo to point je da so sami čisti amaterji, večinoma, videl sem bende v živo v lovskih kočah, k so bli bolj prepričljivi... ejga bobnar, bo kaj vaš bend, šel na emo? zmaga zagotovljena, al pa vsaj nov škandal... hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...