Marsa 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 Tale mi je zelo vsec... avtor pa je Rudi Kerševan: "Vcasih si zazelim koscek kruha.Zgodi se, da me bogovi uslisijo in mi namenijo kos potice.Tudi bogovi ne razumejo vsega..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 ja, pol pa potica je v bistvu kr nagrada, al kwahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 Pokowc, bogovi radi vidijo, da si kaj želimo, zato nas nagradijo!Če si kaj želimo, vsaj vedo, kaj naj nam dajo - drugače so v veliki dilemi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif che mi nebi imeli zhelja...kaj bi bogovi pocheli....kdo je zaradi koga... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gif ma vas pa radich rad chasa ni...je samo prostor in situacija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2003 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2003 Pokowc - jaz nisem postekala tako, da je potica nagrada.Jaz stekam tako, da je ravno KRUH tista nagrada.. in zdelo se mi je pac, da je ravno v tem finta..Ces - rad bi samo en preprost kos kruha. To je vse. Ne bodi BOLJ velikodusen, kot te prosim. Kot ce bi bil ful lacen, sestradan.. kaj mislis, da bi raje? krompir in pecenko ali kos torte... a ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 0°°, wemP°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 * Če kruhek pade ti na tla, poberi in poljubi ga. * Režeš mi tak tankega, da se vidi skoz njega.(tole pa vem, da je vzeto iz neke daljše pesmi, samo se samo tega dela spomnim, ki govori o mačehinah rezinah kruha pastorki ) (me je še stara mama naučila) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Se ne spomnm katera, ampak ena znana gospa - kraljica iz zgodovine je rekla: Če nimajo kruha, naj jejo pa potico. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Maria Antoinetta...je potem to plačala s svojo glavo... Rada imam skutino potico s pehtranom...prosim, bogec...! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.