drago 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 hotev bi prekiniti pošiljanje novic po Epošti in prekinit vse stike z vašo spletno stranjohvala za sodelovanje in lep pozdravdrago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 POZOR!!! Spletna stran napada ))))))))))))) Kako je pa tale na forum zasel?!? Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2003 Prijavi Deli 30. januar 2003 NENE,po moje je to, da se nekdo skrito in elegantno up0rno0 zvija; me ne moti....živim dalje...p00bedek? P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 31. januar 2003 Prijavi Deli 31. januar 2003 Jao! Pa ne že spet "čisto iskreno in brez .." ne vem česa že....NEEEE...Kakšno pa je sodelovanje, če napišeš 1 sam post? daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2003 Prijavi Deli 31. januar 2003 Kot vam je ze Admin odgovoril v mailu, LN Novice (Napoved etc.) dobivajo tisti, ki se nanje tudi prijavijo.Prijavijo pa se, ko si izvolijo katero od uslug Luninega neta, tako da v obrazec vpisejo svoj e-mail.Drugim urednistvo LN ne posilja Novic in poste.Torej ali ste se prijavili sami, ali pa se je prijavil nekdo drug z vasega naslova in vpisal vas e-mail - tako morda bodite tudi bolj pozorni, komu vse zaupate dostop do svojega mailboxa. V samem mailu, ki ga dobite, pa je tudi moznost odjave, torej to (odjavo) lahko resite veliko bolj preprosto in hitreje, kot da ste se morali samo zaradi tega vclaniti na Forum.. Hvala tudi vam za sodelovanje (ceprav ne vem tocno, kako je potekalo).Lep pozdrav tudi vam! Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.