Skoči na vsebino

Kava in Zdravje

zoey

Recommended Posts

help!!!

jas pa tko pogresam svojo kavico z mlekam, smrk....

sm menjala za zeleni caj, ker i je bilo ze velikokrat po instant kavi z mlekom ful slabo potem. a ima gdo kako mnenje za kaj? pa tut mozolji udarijo vn na faci 100 na uro? je moznost, da sm na kaj alergicna ali kaj drugega? :sori:

:ermm: :ermm:

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

Jaz sem s kofeinom cist prevec zasvojena. Enkrat sem se hotela malo skulirati, kar se kofeta tice, pa sem se potem zasvojila se s pravim cajem, cist grozno.

Cigaret sem se odvadila, ko sem dobro premislila in prisla do zakljucka, da so popolnoma brezzvezne in mi ne nudijo nobenega pravega zadovoljstva.

Kava je pa druga zgodba...

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ponavadi spijem eno belo kavo na dan ali pa tudi ne... Najraje imam sploh belo kavo, ker je veliko mleka. Skoraj pa imam rajši pravi čaj, pa tudi zeleni čaj raznoraznih arom x:px
Live and let live! Life is beautiful!!!!

pa pijem kavo, pa je ne pijem, pa pijem, pa ne pijem...pa takooo diši-espresso..mi je ne zamenja nobena druga.mah, sem predolgo po kafičih delala-Samo definitivno, pa je na Obali najboljša kava..takšno, kot sem pila kje drugje po Sloveniji je tu še zastonj ne bi pili(po kafičih)..res, sem se takoj zaljubila v morje, ko sem spila prvo kavo s pogledom na morje x:Dx xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Danes sem popila tri kave, to je kr v redu.

Kako se odvadis od kofeina? Ali ze obstajajo kaksni kofeinski oblizi ali zvecilni, na to sem se spomnila takrat, ko sem pred kratkem v eni trgovini videla zvecilne za hujsanje (kot da to pomaga)?!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 months later...

Nisem neka strašna kavopivka, pa sem danes kljub temu popila dve, kar je zame odločno preveč, vendar mi očitno paše. Mal me zebe in danes sem malo manj spala kot ponavadi. Mi mogoče primanjkuje kaaj drugega?

Poživitev?

• 4 months later...

Mene pa zanima kako pitje kave vpljiva na celulit? Vem, da nekatere anticelulitične kreme vsebujejo kavo...

Ali s kavo zastrupljam telo?

Mogoče bom nehala piti kavo, ker me zadnje čase preveč tišči pri srcu...se še nisem odločila...mogoče bi raje zeleni čaj pila...

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

• 3 years later...
Admin pri Pozitivkah bi pa moral vedeti, da ne sme kar tako krasti besedila, brez da bi napisal vir. To je piraterija. :eek:

Kje pa je kakšno ukradeno besedilo? Jst vidim samo link.

Glede na tisto besedilo na Pozitivkah, je kava čist o.k. :-)

Čeprav sem imela pri prebiranju tistega članka občutek, da se en fino zafrkava.

Kakorkoli, besedilo gor ali dol, meni skodelica kave ali dve na dan paše in temu si za enkrat še ne mislim odpovedat.

Mmmm, sem jo ravno srebnila požirek...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...