Lizzy 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Kaj ne poveš?? Da so ga našli?!?Mat'r, kaj zamudim, ko se s tabo tle dopisujem. Tudi ti si car, ne samo kljukec... :o|o: :o|o: Komaj čakam, da najdejo vse in bomo potem vsi srečni in zadovoljni, ker -ev več ne bo. Ne bit hud, škodi lepoti.... pa ti si t'ko srčkan... Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Lizzy! Kaj bi pa ti naredila s Sadamom in njegovim režimom Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 lizzyvse kar je lepsh od mene je kich Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Kljuka, vsekakor nekaj, kar bi ga odstavilo tako, da ne bi škodovalo nikomur, kot njemu samemu, torej brez civilnih žrtev. Ne mi reč't, da se to ne da. Osebno menim, da gre Bushu za to, da do-po-kaže kok je moč'n in bogat, ne pa zato, da bi odstavil Sadama in njegov režim. To je le njegov bedast izgovor. Saj veš: d'nar sveta vladar! Nikoli me ne boš prepričal, da je vojna nekaj dobrega, NEVER!! :xx!: Ti pa le ostani, kot si, tvoji prebliski so ljubki.... Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 joj lizzy kuko si ti srchkana Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 joj lizzy kuko si ti srchkana aakhut grebem se za Lizzy . Pa mi jo snameš ! To sem mislil napisati jaz! <_< Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 sorchi kljuka se zmer naprej prrine Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Aj lajk ju bout veri mač... ..ju espeš'li.... Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 as vidu kljuka spet jst spredi....hehe je itak speshl Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lizzy 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 I don't know,...it must be something devil-ish in you.... Vesta kaj, mislim, da sta oba SUPER POB'ČA, čeprav sta t'ko negativna.. Se vid'mo kaj na morju.. če prideta sem.. al' sta že tu?? Citiraj undefined LIZZY Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 jst pa zhvim u eni iluziji, de sm tko pozitiven..... je kontra od Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Svet je totalno obrnjen na glavo. Najslavnejši raper je belec, Nemci in Francozi so zavezniki, Nemci so največji zagovorniki miru, Bush je diktator pri katerem se njegovi kritiki odpuščajo iz služb in jih ne usmrtijo, tako kot v cajtih hitlerja in stalina. Res čudni cajti . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 bemushe volki niso vech tko kt uchas se pa ne da kr tko sprement Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Bi rekuda vse poti grejo u grmovje, ali pa skozi grmovje. in zapelbom grmovje posekal,trave pa požel. . . uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 9. april 2003 Prijavi Deli 9. april 2003 Res čudni cajti. Glavo gor pa naprej Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2003 Prijavi Deli 12. april 2003 Volkci so v glavnem za šanki :xx!, nč ne delajo, ga sam pijejo in se smejejo hudičkom, k' vice pokajo. Ja tud Luciferja je lohka sram, da njegovi podaniki preveč pozitivno razmišljajo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Kljuka, vsekakor nekaj, kar bi ga odstavilo tako, da ne bi škodovalo nikomur, kot njemu samemu, torej brez civilnih žrtev. Ne mi reč't, da se to ne da. Osebno menim, da gre Bushu za to, da do-po-kaže kok je moč'n in bogat, ne pa zato, da bi odstavil Sadama in njegov režim. To je le njegov bedast izgovor. Saj veš: d'nar sveta vladar! Nikoli me ne boš prepričal, da je vojna nekaj dobrega, NEVER!! :xx!: Ti pa le ostani, kot si, tvoji prebliski so ljubki.... Joj lizzy, si toliko močna, da poveš, da imaš rada penis v vagini Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 18. april 2003 Prijavi Deli 18. april 2003 Glede pa Jureta Grma, ti povem, da je on velik in poošten možakar :!: Bog blagoslovi, najprej Slovenijo in vse ljudi na svetu, ki so v srcu dobri :!: Pa še nekaj ti povem: cca. .... 3.000.000.000, vas je žensk na svetu! Kaj misliš, da iz katerikoli potrebe ljubezni kdo samegga, drugega zaničuje? Mi lahko gladko verjameš" Če boš spoštovala sebe, bodo tudi drugega tebe"! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Ameriški predsednik George W. Bush je 29. 4. 2003 apeliral Kongres, da sprejme zakon, s katerim se predvideva, da v naslednjih petih letih odobri 15.000.000.000,00 $ za boj proti AIDS-u v svetu. To bi preprečilo 7.000.000 novih okužb in omogočilo zdravljenje najmanj 2.000.000 ljudem. Od predvidenih 15.000.000.000,00 $ 14.000.000.000,00 $, bi šlo neposredno državam v razvoju! 1.000.000.000,00 pa je namenjena Svetovnemu fondu za boj proti AIDS-u, tuberkolozi in malariji. Me prav zanima, kaj bo na to rekla protiameriška drhal Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 To ti je fajn politika. Najprej nekje mal ljudi pobiješ, potem nekam drugam mal dnarja pošlješ, in vse se pogliha. Pojdi v Ameriko, morda bo tudi zate poskrbel ta Grm. Grm me zelo spominja na Arkana: da ne ponavljam, kaj je naredil človeštvu , ko pa se je poročil je denar prejet od prodaje videokasete z njegovo poroko, namenil revnim otrokom. Za bruhat! Lepo se imej, amero-fil. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Kaj pa je predsednik Bush naredil človeštvu Da slišim, kaj boš naložila, če boš sploh znala Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Nič dobrega, vojne in krizna žarišča. Kar zna je žugati s prstom, groziti državam (revnim) in dokazovati svojo moč (denarno seveda). Ne vem s čim je tebe tako navdušil, da ga tako povzdiguješ v nebesa. Glej malo poročila, boš bolj na tekočem. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 15.000.000.000,00 :$$: , je 15 km, če zložiš 100$ bankovce drug zraven drugega. In to frišne To je tudi 18 brutto mesečni izvoz Slovenije! Glede kriznih žarišč pa tole: "Predsednik Bush jih odstranjuje, ne pa ustvarja!" Spominjam se rdečega nasprotovanja Ronaldu Reaganu. V času njegovga predsednikovanja se je začel odločen boj proti komunizmu. Komunizem je zrušil Janez Pavel II. močno v oporo je pa bil ravno Ronald Reagan in Margareth Teatcher. Predsednik Bush pa čisti posledice komunizma! Me zanima, koliko ste vi antiamerikanisti pripravljeni narediti za boj proti tem hudim boleznim? Nič! Samo vaše obnašanje in mišljenje producira in pospešuje te bolezni! Se ne čudim, da ste toliko proti Georgyu. Sicer pa, kaj pa je tebi ali tvojim znancem naredil Za boljšo voljo ti pa podarjam tole: The Yellow Rose Of Texas Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Kljukec, nič nimam proti njemu, ne proti kateremkoli drugem voditelju kakšne države. Preprosto - me ne zanima. Nekaj pa vem: da ne maram vojn! In vem da odkar je on na oblasti v ZDA se kar naprej nekaj kuha, kar naprej je nekaj kritično, kar naprej nekomu grozi, kar naprej nekaj "pametuje". Kot človek mi pač ni všeč, in to da da nekaj zelencev me ne impresionira. Žal mi je, da sem te razočarala. V lepšem spominu mi je ostal Bill Clinton. Se mi ni zdel tako hudoben, kar Bush je (vsaj tako je videti na njegovih nastopih). Obnaša se kot Lancelot, sam dobrih stvari ne počne. Še enkrat pa poudarjam,da nisem antiamerikanec, da mi je Amerika všeč, da so mi ljudje všeč, on mi pač ni. Sorry. Mislim pa, da je tebi všeč samo zato, ker so tam taki antikomunisti. Torej zameriš nekaj komunistom. A ne? Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. maj 2003 Prijavi Deli 1. maj 2003 Kljukec, nič nimam proti njemu, ne proti kateremkoli drugem voditelju kakšne države. Preprosto - me ne zanima. Nekaj pa vem: da ne maram vojn! In vem da odkar je on na oblasti v ZDA se kar naprej nekaj kuha, kar naprej je nekaj kritično, kar naprej nekomu grozi, kar naprej nekaj "pametuje". Kot človek mi pač ni všeč, in to da da nekaj zelencev me ne impresionira. Žal mi je, da sem te razočarala. V lepšem spominu mi je ostal Bill Clinton. Se mi ni zdel tako hudoben, kar Bush je (vsaj tako je videti na njegovih nastopih). Obnaša se kot Lancelot, sam dobrih stvari ne počne. Še enkrat pa poudarjam,da nisem antiamerikanec, da mi je Amerika všeč, da so mi ljudje všeč, on mi pač ni. Sorry. Mislim pa, da je tebi všeč samo zato, ker so tam taki antikomunisti. Torej zameriš nekaj komunistom. A ne? kako naj razumem to: To ti je fajn politika. Najprej nekje mal ljudi pobiješ, potem nekam drugam mal dnarja pošlješ, in vse se pogliha. Pojdi v Ameriko, morda bo tudi zate poskrbel ta Grm. Grm me zelo spominja na Arkana: da ne ponavljam, kaj je naredil človeštvu , ko pa se je poročil je denar prejet od prodaje videokasete z njegovo poroko, namenil revnim otrokom. Za bruhat! Lepo se imej, amero-fil. Glede komunistov pa to: večjih izmečkov čoveški rod še ni ustvaril! Povej mi samo eno ideologijo, ki je povzročila več zla kot komunizem? Vsak kdor gazi komunizem ali komuniste mi je tisti trenutek všeč! ZDA pa mi je všeč, ker je to dežela svobode. Mi pa lahko gladko verjameš, da moje predrage Slovenije ne bi menjal za nobeno državo! V Sloveniji pa še posebno globoko zaničujem komuniste, ker vršijo genocid nad mojim narodom. Za njih je kazen enaka nagradi! Moje osebno mnenje je, da je treba dat komunistom komunizma kolikor ga hočejo! Pa veš kdo je Šeherezada Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.