Skoči na vsebino

ZDA

Lunin net

Recommended Posts

:O: Kaj ne poveš?? Da so ga našli?!?Mat'r, kaj zamudim, ko se s tabo tle dopisujem. :palec: Tudi ti si car, ne samo kljukec... :o|o: :o|o: Komaj čakam, da najdejo vse in bomo potem vsi srečni in zadovoljni, ker :vragec:-ev več ne bo. xsrcx Ne bit hud, škodi lepoti.... xsrcx pa ti si t'ko srčkan... :wub:

undefined

LIZZY

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kljuka, vsekakor nekaj, kar bi ga odstavilo tako, da ne bi škodovalo nikomur, kot njemu samemu, torej brez civilnih žrtev. xrolleyesx Ne mi reč't, da se to ne da. Osebno menim, da gre Bushu za to, da do-po-kaže kok je moč'n in bogat, ne pa zato, da bi odstavil Sadama in njegov režim. To je le njegov bedast izgovor. :O: Saj veš: d'nar sveta vladar! :2src: Nikoli me ne boš prepričal, da je vojna nekaj dobrega, NEVER!! :xx!:

:vragec: Ti pa le ostani, kot si, tvoji prebliski so ljubki.... xsrcx xsrcx

undefined

LIZZY

xrolleyesx I don't know,...it must be something devil-ish in you.... :2src:

Vesta kaj, mislim, da sta oba SUPER POB'ČA, čeprav sta t'ko negativna.. xsrcx x;)x

Se vid'mo kaj na morju.. :2src: če prideta sem.. :inocent: al' sta že tu?? x?x

undefined

LIZZY

Svet je totalno obrnjen na glavo. Najslavnejši raper je belec, Nemci in Francozi so zavezniki, Nemci so največji zagovorniki miru, Bush je diktator pri katerem se njegovi kritiki odpuščajo iz služb in jih ne usmrtijo, tako kot v cajtih hitlerja in stalina. Res čudni cajti :ukid: .
Ja sam ka mali pao s lipe

Kljuka, vsekakor nekaj, kar bi ga odstavilo tako, da ne bi škodovalo nikomur, kot njemu samemu, torej brez civilnih žrtev.  xrolleyesx Ne mi reč't, da se to ne da. Osebno menim, da gre Bushu za to, da do-po-kaže kok je moč'n in bogat, ne pa zato, da bi odstavil Sadama in njegov režim. To je le njegov bedast izgovor. :O: Saj veš: d'nar sveta vladar!  :2src: Nikoli me ne boš prepričal, da je vojna nekaj dobrega, NEVER!! :xx!:

:vragec: Ti pa le ostani, kot si, tvoji prebliski so ljubki.... xsrcx  xsrcx

x:)x Joj lizzy,

si toliko močna, da poveš, da imaš rada penis v vagini :?:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Glede pa Jureta Grma, ti povem, da je on velik in poošten možakar :!:

Bog blagoslovi, najprej Slovenijo in vse ljudi na svetu, ki so v srcu dobri :!:

Pa še nekaj ti povem: cca. .... 3.000.000.000, vas je žensk na svetu!

Kaj misliš, da iz katerikoli potrebe ljubezni kdo samegga, drugega zaničuje?

Mi lahko gladko verjameš" Če boš spoštovala sebe, bodo tudi drugega tebe"!

Lep pozdrav!

• 2 weeks later...

x^x Ameriški predsednik George W. Bush je 29. 4. 2003 apeliral Kongres, da sprejme zakon, s katerim se predvideva, da v naslednjih petih letih odobri 15.000.000.000,00 $ za boj proti AIDS-u v svetu. :palec:

To bi preprečilo 7.000.000 novih okužb in omogočilo zdravljenje najmanj 2.000.000 ljudem. :palec:

Od predvidenih 15.000.000.000,00 $ 14.000.000.000,00 $, bi šlo neposredno državam v razvoju! x8Dx x;)x :palec:

1.000.000.000,00 pa je namenjena Svetovnemu fondu za boj proti AIDS-u, tuberkolozi in malariji. :palec:

Me prav zanima, kaj bo na to rekla :fool: protiameriška drhal :fool: :U:

Lep pozdrav!

xpolzx :switz: To ti je fajn politika. Najprej nekje mal ljudi pobiješ, potem nekam drugam mal dnarja pošlješ, in vse se pogliha. Pojdi v Ameriko, morda bo tudi zate poskrbel ta Grm. xokkx Grm me zelo spominja na Arkana: da ne ponavljam, kaj je naredil človeštvu , ko pa se je poročil je denar prejet od prodaje videokasete z njegovo poroko, namenil revnim otrokom. Za bruhat! :sick: Lepo se imej, amero-fil. :palec:
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Nič dobrega, vojne in krizna žarišča. Kar zna je žugati s prstom, groziti državam (revnim) in dokazovati svojo moč (denarno seveda). Ne vem s čim je tebe tako navdušil, da ga tako povzdiguješ v nebesa. Glej malo poročila, boš bolj na tekočem. xsuperx

15.000.000.000,00 :$$: , je 15 km, če zložiš 100$ bankovce drug zraven drugega. In to frišne x;)x

To je tudi 18 brutto mesečni izvoz Slovenije!

Glede kriznih žarišč pa tole: "Predsednik Bush jih odstranjuje, ne pa ustvarja!" ;)

Spominjam se rdečega nasprotovanja Ronaldu Reaganu. V času njegovga predsednikovanja se je začel odločen boj proti komunizmu. Komunizem je zrušil Janez Pavel II. močno v oporo je pa bil ravno Ronald Reagan in Margareth Teatcher.

Predsednik Bush pa x8Dx čisti x8Dx posledice komunizma! :palec:

Me zanima, koliko ste vi antiamerikanisti pripravljeni narediti za boj proti tem hudim boleznim? Nič! Samo vaše obnašanje in mišljenje producira in pospešuje te bolezni! x;)x

Se ne čudim, da ste toliko proti Georgyu. Sicer pa, kaj pa je tebi ali tvojim znancem naredil xnckrivx

Za boljšo voljo ti pa podarjam tole: The Yellow Rose Of Texas x;)x

Lep pozdrav!

:flower: Kljukec, nič nimam proti njemu, ne proti kateremkoli drugem voditelju kakšne države. Preprosto - me ne zanima. Nekaj pa vem: da ne maram vojn! In vem da odkar je on na oblasti v ZDA se kar naprej nekaj kuha, kar naprej je nekaj kritično, kar naprej nekomu grozi, kar naprej nekaj "pametuje". Kot človek mi pač ni všeč, in to da da nekaj zelencev me ne impresionira. Žal mi je, da sem te razočarala. xnckrivx V lepšem spominu mi je ostal Bill Clinton. Se mi ni zdel tako hudoben, kar Bush je (vsaj tako je videti na njegovih nastopih). :vtz: Obnaša se kot Lancelot, sam dobrih stvari ne počne. Še enkrat pa poudarjam,da nisem antiamerikanec, da mi je Amerika všeč, da so mi ljudje všeč, on mi pač ni. Sorry. Mislim pa, da je tebi všeč samo zato, ker so tam taki antikomunisti. Torej zameriš nekaj komunistom. A ne? :shsh:

:flower: Kljukec, nič nimam proti njemu, ne proti kateremkoli drugem voditelju kakšne države. Preprosto - me ne zanima. Nekaj pa vem: da ne maram vojn! In vem da odkar je on na oblasti v ZDA se kar naprej nekaj kuha, kar naprej je nekaj kritično, kar naprej nekomu grozi, kar naprej nekaj "pametuje". Kot človek mi pač ni všeč, in to da da nekaj zelencev me ne impresionira. Žal mi je, da sem te razočarala. xnckrivx V lepšem spominu mi je ostal Bill Clinton. Se mi ni zdel tako hudoben, kar Bush je (vsaj tako je videti na njegovih nastopih).  :vtz: Obnaša se kot Lancelot, sam dobrih stvari ne počne. Še enkrat pa poudarjam,da nisem antiamerikanec, da mi je Amerika všeč, da so mi ljudje všeč, on mi pač ni. Sorry. Mislim pa, da je tebi všeč samo zato, ker so tam taki antikomunisti. Torej zameriš nekaj komunistom. A ne? :shsh:

xrolleyesx kako naj razumem to:

To ti je fajn politika. Najprej nekje mal ljudi pobiješ, potem nekam drugam mal dnarja pošlješ, in vse se pogliha. Pojdi v Ameriko, morda bo tudi zate poskrbel ta Grm. Grm me zelo spominja na Arkana: da ne ponavljam, kaj je naredil človeštvu , ko pa se je poročil je denar prejet od prodaje videokasete z njegovo poroko, namenil revnim otrokom. Za bruhat! Lepo se imej, amero-fil. xrolleyesx :?:

Glede komunistov pa to: večjih izmečkov čoveški rod še ni ustvaril! Povej mi samo eno ideologijo, ki je povzročila več zla kot komunizem? Vsak kdor gazi komunizem ali komuniste mi je tisti trenutek všeč!

ZDA pa mi je všeč, ker je to dežela svobode. Mi pa lahko gladko verjameš, da moje predrage Slovenije ne bi menjal za nobeno državo!

V Sloveniji pa še posebno globoko zaničujem komuniste, ker vršijo genocid nad mojim narodom. Za njih je kazen enaka nagradi! Moje osebno mnenje je, da je treba dat komunistom komunizma kolikor ga hočejo! x^x x8Dx

Pa veš kdo je Šeherezada :?:

Lep pozdrav!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...