rasko 23. november 2002 Prijavi Deli 23. november 2002 Danes sva s punco obiskala novi azil obalnih občin v Sv. Antonu nad Koprom. Tam so namreč nastanjeni kuľki z Lahovega. Moram reči, da je azil prava oaza za pse. Kuľki so nastanjeni običajno po dva v enem boksu, nekaj je samih, v največjem pa so trije. Na voljo imajo dva zelo velika izpusta in enega manjąega. Kuľki so neverjetno mirni, ąe bolj kot v Lahovem. Člani ODPM® vzorno skrbijo za kuľke in lahko rečem, da so kosmatinci v dobrih rokah. V Lahovem se je izkazalo, da je bila ideja z igračkami prav briljantna. No v Kopru ima igračo samo Medo, ki je pametno vzel svojega piskajočega korenčka seboj na pot Torej, če je v Lahovem ostalo ąe kaj igrač, bi bilo zelo na mestu, da se jih nekaj dostavi tudi na nove lokacije. Drugače pa pozivam vse vas, da obiąčete koprski azil! PS: Pa ne pozabimo, da trenutno člani ODPM® Koper skrbijo za dva azila: novega, kjer so psi z Lahovega in starega (neprimernega), kjer domuje ąe okoli 70 "lokanih" psov. Res si zasluľijo občo pomoč ljudi, ki jim ni vseeno za ľivali! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Resnico vedno iąči sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2002 Prijavi Deli 23. november 2002 Rasko - ful lepo od tebe, da si si omislil takle izlet, zelo prijazno pa je tudi, ko si o tem "porocal" se sem.Ob temle sem dobila blazno dober obcutek. Verjamem, da je kuzkom veliko veliko boljse.Dobro, da si napisal, da se nekatere reci se vedno potrebujejo, npr. igrace, fajn pa se mi zdi za Medota, ki je bil tak lisjak in si je svojo ubodel s seboj. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Tole je zelo lepo od teh treh azilov, ki najbrz tudi sami nimajo najboljsih pogojev.Dobro je tudi, da mediji se vedno javljajo in porocajo, da zanimanje in pozitivna energija ne bi upadla. Vceraj pa sem izvedela, da bo koncno zacelo funkcionirati zavetisce na Gmajnicah in bojda naj bi nekatere zivali spet preselili.To je sicer fino (da je zavetisce koncno zacelo obratovati), cudno pa se mi potem zdi, zakaj niso se ta teden ali dva pocakali in so vmes preselili pse, saj gre najbrz za precej stresen dejavnik (selitev, prevoz). Morda pa se bo koncno tudi pri nas ta nivo nekoliko popravil.Mislim, da so se Slovenci pa zdajle zelo izkazali - s svojim odnosom do zapuscenih zivali in s pripravljenostjo pomagati. Skoda le, ko je vse skupaj tako dolgo trajalo in ko se se vedno hocejo dogajati grde stvari. Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 24. november 2002 Prijavi Deli 24. november 2002 V petek je bil na radiu pogovor z g. Veselom (direktor ZOO Ljubljana) in Polono Samec Korljan. Pogovor sem ujel malce prepozno, vendar kot sem razumel g. Vesela, naj bi bili psi z Lahovega problem drugih in ne Ljubljane. Upam, da sem razumel napačno in da so tvoji podatki Marsa bolj točni. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Resnico vedno iąči sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2002 Prijavi Deli 24. november 2002 Hojla, Rasko.Upam, da si ujel samo "preventivno pripravo terena za morebitna prevelika pricakovanja" od gospoda, ki omenjas.Moji podatki... ker se vceraj, ko sem tole objavila, nisem mogla spomniti, na katerem programu sem to videla, nisem nic napisala.Vsekakor je bilo to na TV, nisem povsem gotova, ali je to bilo na TV SLO ali na POP TV, ampak zdi se mi, da je morda bilo TV SLO.Ker skacem iz programa v program, sem in tja (poleg tega pa se tudi novinarji selijo iz ene hise v drugo, tako gledamo iste obraze), ne morem reci gotovo - tudi jaz sem ujela namrec le delcek, ampak zagotovo sem slisala prav - da bodo zdaj usposobili zavetisce v Gmajnicah. Morda je tisto letelo na kaksen ocitek, za kaj se niso pobrigali za zivali ze do sedaj - ali kaj takega, pa je bil odgovor pac tak. Tole pa je itak zelo tipicno - vse, kar se dogaja, so itak vedno le problemi drugih - tudi ce mi dobivamo placo za to delo - a odgovoren pa seveda nikoli ni nihce. Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2002 Prijavi Deli 25. november 2002 Najnovejsa izjava za javnost Tirehilfe Sueden v zvezi s ponovnim zbiranjem psov pri Mileni Mocivnik quote:24. november 2002 - Ponovno zbiranje živali pri Mileni Mocivnik Po odvzemu živali skoraj vsak zbiralec živali ponovno zacne z njihovim zbiranjem. "Potreba po zbiranju živali je tako mocna, da je povratništvo skoraj 100%," pravi dr. Gary Patronek, strokovnjak na podrocju zbirateljstva živali v Združenih državah Amerike. "Težavnost samega postopka, blage kazni in pomanjkanje nadzora pogosto vodi k temu, da zbiratelji živali kmalu po odvzemu živali ponovno pricnejo z njihovim zbiranjem." (Vir: Animal Hording, clanek v Journal of the American Veterinary Medical Association z dne 15. oktober 2002) 19. oktobra letos je Tierhilfe Süden podprl in spremljal izpraznitev ilegalnega zavetišca Milene Mocivnik v Borovnici. Ob pogledu na hudo poškodovane in bolne pse, ki smo jih odkrili tisti dan in ki jih Milena Mocivnik ni pokazala veterinarju, ki ji je bil vec mesecev na voljo, smo obnemeli. Zgrozili smo se nad krutostjo, ki so ji bile te živali izpostavljene. Vec kot 300 psov je bilo zacasno namešcenih v Lahovem, od katerih je bilo v kratkem casu posvojenih 117. Poleg tega je vec kot 40 psov naša organizacija prepeljala v Avstrijo in Nemcijo, kjer so jih ljubitelji živali že veliko posvojili, ostali pa ostajajo v razlicnih zavetišcih. V Sloveniji je za oskrbo in oddajanje živali štiri tedne skrbelo ljubljansko društvo za zašcito živali, ki je to pocelo profesionalno in z veliko ljubezni. Preostalih 148 psov je po zaprtju zacasnega zavetišca v Lahovem namešcenih v treh zavetišcih v Sloveniji, kjer cakajo nove lastnike. Tierhilfe Süden prav tako še naprej išce lastnike za pse iz Borovnice v Nemciji in Avstriji. Vprašanje, ki si ga zastavljam, pa je: Ali se bo kaj spremenilo v Borovnici, da se prepreci ponovno zbiranje živali pri Mileni Mocivnik? Mileni Mocivnik je bilo dovoljeno, da obdrži pet psov, vemo pa, da se je njihovo število v teh nekaj tednih od odvzema že precej povecalo. Pri njej so novi psi, pa tudi nekaj tistih, ki jih je VURS 19. oktobra od tam odpeljal. Te so legalno posvojili prijatelji Milene Mocivnik v Lahovem in jih kljub izrecni prepovedi spet odpeljali k njej. Naše vprašanje torej je: zakaj so na posestvu Milene Mocivnik še vedno ograje in ograde, ki omogocajo ponovno zbiranje živali? Zoran Kovac in drugi uslužbenci VURS so svojo dolžnost pravilno izpolnili, kje pa so sedaj gradbeni inšpektorji? Ograje in ograde pri Mileni Mocivnik, ki so postavljene nezakonito, je potrebno podreti. S tem bi se otežilo ponovno zbiranje živali. Milena Mocivnik, njena hci in njeni prijatelji so vec kot dokazali, da niso sposobni dobro skrbeti za živali. V nekaj mesecih se lahko vse ponovi: Milena Mocivnik bo spet pricela kopiciti živali, mladicki se bodo kotili in število psov bo ponovno naraslo na ogromno številko. Morda je zanimiv in vreden premisleka naslednji izracun: v letu in pol lahko ena sama psica in njeni potomci poskrbijo za rojstvo 200 psov. V casu izpraznitve nelegalnega zavetišca je bilo vec kot 10 psic visoko brejih. Dejstvo je, da Milena Mocivnik lahko napolni svoje ograde s psi v nekaj mesecih. Zato pravocasno pozivamo gradbeno inšpekcijo, da izpolni svojo dolžnost in podre nezakonito postavljene ograje. Tako bi se ponovno zbiranje živali morda lahko preprecilo! Birgit Reuter, Tirehilfe Sueden *** Novosti boste nasli na straneh TS v Rubriki Novice. Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 Z velikim veseljem citiram tole:quote:28. november 2002 - Loti in Lili Loti in Lili, psicki odvzeti Mileni Mocivnik 19. oktobra 2002, sta uspešno prestali Loti in Lilioperaciji na eni najboljših veterinarskih klinik na Dunaju. Okrevali sta hitro, kljub svojim letom. Prav starost naj bi bila poglavitna ovira, ki sta jo zagovarjala Milena Mocivnik in mag. Primož Šterbenc, da Loti ves cas ni bila zdravljena zaradi tumorja na desnem ocesu. Danes pa je Loti zdrava in živahna psicka. Lili je morala na operacijo zaradi ve#269;ih tumorjev na mlecnih žlezah. Tumorji so odstranjeni, rane pa zaceljenjene. Tierhilfe Süden bi se na tem mestu rad zahvalil vsem sponzorjem in ljubiteljem živali, ki so priskocili na pomoc pri kritju visokih stroškov zdravljenja Loti in Lili! Tiefhilfe Sueden Zgornjo in tudi vse druge novosti in izjave v zvezi s kuzki, odvzetimi Mocivnikovi, boste nasli na straneh Tierhilfe Sueden v rubriki Novice.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 Lili in Loti sta res zlati punci, ki sta si zasluzili vso pozornost in nego. Hvala dobrim ljudem, ki so financno omogocili, da jima je danes lepse! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2002 Prijavi Deli 28. november 2002 Res - to gesto sem "pozabila" se prav posebej poudariti.In sploh HVALA Tierhilfe Sueden - za vso pomoc, tako Mileni (njena stvar, ce je ni izkoristila, pomoc je bila nudena), kot kuzkom, prav tako pa tudi za to, da smo mi, ki nas to skrbi nekako "iz naslonjaca", lahko vedno na tekocem. Poznam fotke Loti (ne pa tudi lili), ki je bila tako uboga s tistim ocesom in tumorjem gor.Najbrz imajo pa ob takemle prostovoljci koncno nek obcutek "poplacanosti".Mislim, da je to to, kar odobrava in si zeli vsak ljubitelj zivali - bolj ali pa manj gorec.In zdravljenje onemogocati.... ni ravno razumno niti ne dejanje ljubezni.TO je pac ta plat, ki je jaz ne morem razumeti (razumem okoliscine, ki "se zgodijo", ne razumem pa tega, da imamo moznost (in ce smo sprejeli odgovornost, tudi dolznost) pomagati, pa tega ne storimo - pa kakrsenkoli naj ze bo razlog za to). Dobro se je tole izslo - lahko se ne bi. Vsekakor pa poskrbimo, da se to nikoli ne bo moglo vec ponoviti! Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 29. november 2002 Prijavi Deli 29. november 2002 THS je objavil slike kuľkov, ki so nastanjeni v Kopru. So pravi cukrčki http://www.povazay.com/mmocivnik ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Resnico vedno iąči sam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2002 Prijavi Deli 29. november 2002 Tierhilfe Sueden poziva k podrtju ograd na posestvu Mocivnikove Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 2. december 2002 Prijavi Deli 2. december 2002 THS je včeraj odpeljal iz celjskega zavetiąča 8 starejąih psov v Avstrijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2002 Prijavi Deli 2. december 2002 Dbest! Koliko so tile storili za te zivali!Pa res veliko stevilo so jih odpeljali s seboj, racunajoc da jim bodo v bolj osvesceni Avstriji oz. Nemciji lazje nasli nov dom.Torej lahko na Novicah iz CE odstejem 8 (z veseljem bom to storila). A pozitivna energija Slovencev v zvezi s posvojitvijo zivali pa je malce upadla?Ali Slovenci nismo nic vplivali na tole bilanco v treh azilih? Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2002 Prijavi Deli 6. december 2002 quote:Javni razpis za sofinanciranje zavetisc VURS - Veterinarska Uprava Republike Slovenije objavlja javni razpis za sofinanciranje zavetisc. Vec informacij oz. razpisno dokumentacijo v elektronski obliki lahko pogledate na strani JAVNI RAZPISI Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2002 Prijavi Deli 6. december 2002 quote: rasko pravi: THS je včeraj odpeljal iz celjskega zavetiąča 8 starejąih psov v Avstrijo.Vec o tem - fotoreportazo - si lahko ogledate na straneh TS - v rubriki Novice in/ali Fotoreportaze... Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2002 Prijavi Deli 9. december 2002 Vceraj sem v tv prispevku (mislim, da je bilo na TV SLO 1) slisala, da se je na Dolu pri Borovnici spet zacelo zbiranje psov - natancnega stevila sicer niso mogli ugotoviti, ker jih (filmske ekipe oz. novinarjev, niti ne veterinarske inspekcije) lastnica ni spustila notri, pogled pa otezuje ograja - ravno zaradi slednje je namrec tam sploh mogoce furati taksno "zavetisce", kot ga imajo ocitno ga. Milena in njeni zagovorniki v mislih zdaj - ocitno racunajo, da ce ima namrec ena oseba lahko 5 psov, to pomeni, da ce se jih tja prijavi se 5, 25 psov?Najbrz ze ni tako preprosto - saj namrec poleg potrdila o bivanju oseb tudi potrebujes neko dovoljenje, za taksno stevilo tam zivecih in torej tudi zivali... ne glede na vse...Tako tole na vsak nacin najbrz ne bo slo skozi...Kot pa je bilo receno na koncu prispevka, ima ga. Milena zapustiti Dol oz. se preseliti nekam drugam...[?] Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 16. december 2002 Prijavi Deli 16. december 2002 V Madini so na 2 straneh dokazali, da so popolni amaterji in naivci, saj so spisali zgodbo, ki jim jo je povedala pescica zahojencev, ki slepo veruje v svetnistvo MM oz. je novinar zmogel le copy/paste s spletne strani drustva Tacek.Da ne boste po nepotrebnem zapravljali denar, za tako skropacalo, raje pocakajte do cetrtka, ko bo morda clanek v celoti objavljen tudi na njihovi spletni strani. Ce pa prezrete, pa tudi ne boste veliko zamudili. Tocneje prav nic :-) PS: Mislim, da je s tem clankom novinar naredil bolj uslugo nekomu blizu Milene, kot pa se zavzel za pravo novinarsko raziskovanje. Se pa bojim, da si bo s temi lazmi in klevetami nakopal tezave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2002 Prijavi Deli 16. december 2002 [?]... Nic se zasledila....Bom pogledala, ko bodo dali gor.Hvala za info.. Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 19. december 2002 Prijavi Deli 19. december 2002 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2002 Prijavi Deli 19. december 2002 Rasko - sem sla prebrat.Jaz se s tem ne bi prevec obremenjevala, ker se mi zdi pravzaprav ze dolgocasno (ce drugega ne), da se se zmeraj zadeve tretirajo, kot da se ne bi zgodilo in dogajalo -ob spremljanju nas vseh- kar se je.Pac - tudi novinar je clovek in logicno se mi zdi, da simpatizira.Res pa je, da tale ne simpatizira, ampak skusa postavljati absolutno, vendar svojo resnico... Tako da - to pa je res malo mimo... Govori o stvareh, kot da so dejstva. Na zivce mi grejo nizki udarci in podlost, a prav tako mi gresta na zivce tudi neumnost in nevednost - se posebej pri delovanju oz. razresevanju kljucnih zadev.Tale nivo, prav tako pa tudi argumenti, torej besede polozene na jezik, so besede pescice zagovornikov Milene Mocivnik.Veckrat pa sem sicer tudi ze opazila, da v istem casopisu predstavljata dva novinarja povsem nasprotni mnenji...Res pa se vprasaS in podvomis ob takemle v objektivnost Mladininih (in seveda katerihkoli) novinarjev in v srcnost doticnega. Saj se vendar ze na dalec voha, da je poslusal samo eno stran in da je on vsekakor njen simpatizer.Zraven je za dobro vago navrgel se malo mlecne afere, da bo bolj zaleglo - in da bodo veterinarski sintarji se bolj sintarski.Skoda se mi zdi, ko po enem letu (in PO VSEM, kar smo doziveli, ob NESTETIH pricah) se vedno pisem iste besede in se se vedno pregovarjam o istih receh. Dolgcas! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_sleepy.gifVseeno pa se mi zdi najpomembnejse - PSI SO ZDAJ NA VARNEM!!! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifNaj cvekajo, kar zelijo. Saj se itak vsevprek tozarijo - tako bodo lahko "svojo" zgodbo se naprej gonili v nedogled - zdaj pac s tozarjenjem in s poskusom objaviti, kar imajo za povedati, povsod, kjer jim bodo dali besedo.Ehh, ja... Saj clovek ne bi verjel, ce ne bi videl in dozivljal.... In - saj bi bilo smesno, ce ne bi bilo zalostno....... Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Marsa, tega clanka ni spisal podpisani, ali pa mu je za hrbtom stal se nekdo. Izjave, ki se pojavljajo v tem prispevku so tako znacilne za konkkretne posameznike oz. so ze bile veckrat izrecene z njihove strani. Tudi stil navajanja "dejstev" je samosvoj doloceni osebi. Pa kot si ze ti rekla in sem tudi sam se malo prej napisal, ta clanek ni bil vreden nakupa Mladine in niti ne nasega casa, da smo ga prebrali na internetu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Ja - saj zato sem pa rekla "dolgcas" in "besede pescice zagovornikov"..Saj se jaz to opazim, ki spet nisem tako zelo na tekocem...Jaz, ki sem tudi spremljala malo Forum Moj pes in precej tega obtozevanja, sem tudi opazila nenavadno podobnost tehle izjav, sploh celotnega konteksta obtozb, nacina, pa -kot ugotavljava- tudi posameznih besed ali posameznih SKUPIN besed, z nekaterimi anonimnezi na omenjenem forumu, ki so s slabo retoriko in z brezveznimi "argumenti" nenehno skusali onemogocati dejavnost utrujenih prostovoljcev.Sicer se pa v 10-ih letih se tako slab igralec valjda nauci na pamet tisti svoj en zivotni text - tudi ce je sicer precej nepismen in tudi ce ne zna jezika, v katerem nastopa... In ceprav sem rekla, da se s tem ne bom obremenjevala, je vendarle zoprno, ker je ljudstvo porota - katera pa... saj ves, ce obstaja "reasonable doubt", ne more odlocati, ne morejo biti ziher... torej je potrebno storiti vse, da se bo ta dvom zasidral... Na vsak nacin si prizadevajo, da bi nasli tele luknjice v splosni nevednosti in zbudili ta dvom... Potem pa se navrze se teorija zarote (Vurs - morda je celo vse skupaj povezano z mlecno afero?).Kajti - posten clovek bo vedno dvomil, vedno iskal resnico, vedno skusal upostevati vse vidike - ravno na to karto pa igrajo - (tudi) zato je njihovo orozje narediti iz MM zrtev...Seveda ob vsem skupaj se par predstavnikov nadebudnih organizacij pridejo malo na svoj racun in si zagovotijo malo brezplacne reklame, poleg tega pa se "borijo za pravo stvar" - torej naj kar racunamo nanje zdaj v tem prostoru...Kajti to, da zelijo pomagati MM oz. psom, je seveda ogromna, debela laz!...Cudi me le, da grejo lahko taki "clanki" sploh skozi... Nivo je zelo ubog in kot sem rekla ze zgoraj - ce ne bi bilo zalostno, bi bilo smesno. In vse to tozarjenje! ))Si pa drznejo nesramno klevetati, da TS pse posvaja zato, da bi na njih delali poskuse!! Kaksna podlost in nehvaleznost! http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_angry.gifJa... tudi meni tale "clanek" ne sodi v Mladino... Kot bi se po nakljucju znasel v tej stevilki eno leto star clanek... kot po nekaksni pomoti... kot da ne bi ze bilo, kar je bilo. Poleg tega pa gres gledat, ce imas res v roki Mladino, ker je napisano v precej butastem senzacionalisticnem, pa socialnem stilu pihanja na duso, kot v kaksnih pogrosnih revijah in ne v azurnem tedniku. Tisto eno fotko okrvavljene palice! S tem si upajo kontrirati STOTINAM fotk in pricevanj o katastrofalnih razmerah, ki so vladale v Dolu!!Ampak saj nismo in tudi ne moremo pricakovati od ljudi, ki so se ze tako "izkazali", da bo njihovo ravnanje posteno in plemenito - torej; tudi ce vsi stekamo, da je vse skupaj neumnost, kar pisejo, se ocitno vseeno zanasajo na nevednost in neumnost ljudi in bodo pac se "borili" do zadnjega... Ne vem pa, kaj skusajo doseci... TO mi ni jasno. In se - KOMU od vpletenih zelijo dobro???? Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Glede okrvavljene palice:ce gres vprasat vodovodarja, ti bo povedal, da gre za navadno colsko cev. Higieniki ne potrebujejo takih palic in jih nimajo. Za zankanje psov so palice cisto drugacne. Tako laz je mozno sproducirat samo med naivci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Pa to ni res!!Torej dejansko se prav nemarno laze z namenom diskreditacije in se cesa hujsega!!In, ces - dokazi!!Itak pa me je zmotilo v clanku tudi to, da nenadoma lahko vidimo tako Milenino posestvo kot celo notranjost hise, kar se ne spomnim, da bi bil velikokrat primer....In seveda je polno kravih madezev in svinjarije, kar pa se je vse skupaj pojavilo seveda PO haranju tehnikov... Kaksna neumnost.... Saj se na prvi pogled vidi, kaj je sveze in kaj zastarano. Sicer smo pa itak ze doziveli, kako so na posnetku "dokazali" mucenje in celo kruti umor psicke, zadnji del posnetka pa so tako zbrisali.... in lansirali "pretresljivo zgodbo, podprto s fotografijami in celo video posnetkom". In zdaj tole s palico.Aja - pa necastno in neslavno izzivljanje nad plisastimi igrackami si sploh ne zasluzi mojega komentarja - omenim pa le - da imamo nekoliko bolj strnjeno vse skupaj...Da ne bi ob pogledu na spet nove lansirane "dokaze" nenadoma pozabili na nepristnost prejsnjih...Pac pa lahko zaradi nepristnosti prejsnjih in sicersnjega (na drugih podrocjih) ne posebej angaziranega delovanja nadebudnih skupin (razen za lastno rit ali v polemicnih zadevah, kjer smo ziher, da se bo dvignilo vec prahu in nas bodo tako seveda veliko hitreje opazili, kot ce bi se grebli za stare zenske ali rudarje) ni bati revolucionarnih in prtetresljivih sprememb na tem podrocju...Spremembe so se -na SRECO- ze zgodile. In ce saris po umazaniji, se je odkrije se vec - le da je tu bilo to prav dobesedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yo 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Hja, najbolj zanimivo je pa dejstvo, ki hkrati tudi največ pove tistim, ki razmišljajo s svojo glavo, da se t.i. dokazi javno prikazujejo po razl. medijih. Kolikor jaz vem, bi bili v primeru, da gre resnično za ključne oz. bremenilne dokaze proti komurkoli, shranjeni nekje povsem drugje, vsekakor pa pred končano preiskavo in obravnavo na sodišču ne bi bili na vpogled javnosti. Yo Odvrzimo nasilje in pretirano strogost, zakaj po mojem mnenju ni ničesar, kar bi bolj zatrlo in oplašilo dobro naravo, kakor to dvoje.Montaigne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rasko 20. december 2002 Prijavi Deli 20. december 2002 Marsa, tisti, ki se ukvarjamo s psi, nam je bilo dejstvo s palico jasno od prvega dne. Me je pa zanimalo, kako to dojemajo laiki. OÄŤitno je potrebno vsako laĹľ, ki jo navrĹľejo, demantirati in pojasniti. Nam so te strokovne zadeve samoumevne, obÄŤi javnosti pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.