Skoči na vsebino

Pasje zavetisce Milene Mocivnik

Lunin net

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20041...60.php?Ara=1i21

hm..  xrolleyesx tko se z ljudmi ki kaj nrdijo in ne samo gobcajo zgodi, da jih na konc linčajo..  :vragec: Torej, karkšnokoli je stanje bilo, jst verjamem, da je želela dobro.. kaj pa tisti, ki se živali naveličajo pa jo pač nekam odpelejo in izpustijo in verjamejo, da bo pač nekdo poskrbel zanje al pa jih bo hvala bogu kej pofuralo in jih ne bo treba fentat dat...

Sej je blo enkrat po TV, kot so povedali vsi ostali, da je "bolezensko zbirala" te zivali...Tako, da je kar prav, da se je tole koncalo.

Tisti, ki se pa zivali navelicajo in jo nekam odpeljejo in spustijo ( najveckrat se to zgodi pred dopusti), so pa zame najvecja golazen :xx!: . Bolj jih ne bi mogla prezirat. Nobenega "cuta" za dogovornost...Ce se odlocis, da bos imel zivo bitje pri bajti, moras prej ornk razmisliti... Itak je ves problem v folku. Obup. Zato nam pa primankuje zavetisc...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 191
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zanimivo je to, da so Mileno pred nekaj leti mediji povzdignili v svetnico, ta isti mediji jo zdaj žigosajo kot največjo mučiteljico živali...Srži problema pa noben ni videl...

Zakaj je imela 300 psov...ker so ljudje vedeli, da "samo še eden" ne bo veliko breme in so metali pse kar čez ograjo, s tem so se oprali vesti, češ, ni ga bilo treba ubiti in nekdo bo skrbel zanj... dvomim, da je Milena v celoti kriva...na to so jo napeljale okoliščine... in folk, ki "ne premore" več začetnega navdušenja nad ljubljenčkom že po nekaj tednih... :C: :xx!: xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

No tole ni bilo ravno z mmoje strani interpretirano kot 'strpna komunikacija', za kar sem te prosila pred nekaj minutami tamle v eni temi.

se da podat s tvoje strani enako (tvoje) mnenje drugace?

kar ustreliti nekoga?

Zdraviti, that's more like it.

je pa res, da je se en aspekt. catch 22ž

namrec nekdo NI (noce bit) bolan... nepriseben...

Torej ce reces - oseba ta in ta je potrenba zdravljenja, je to v bistvu... natolcevanje na njeno dusevno zdravje, kar pa je v bistvu lahko ce se mal spotencira in potem tako prevede zalitev.

ste pomislili na to?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne sploh ni letelo nate, Tinka, kok si hecna v bistvu xDDx... ;)

Ko smo o tem pac kaksno rekli ze, pa skoz je to bilo nekak... pa sem se psomnila, ko so na forumu moj pes padale pol take - zaliztev, to in ono, ker je recimo nekdo napisal, zenska je potrebna zdravljenja...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, nekaj že ne more biti ok z njo. Sama imam še z enim psom in mačko dovolj opravka. Pa še s sosedovimi kadar bi se najraje k nam preselili..ne gre tole. Če se hočeš posveti živali tako kot si zasluži ne moreš imeti njih tristo in drobiž.

Niti ni prav do živali.

No..očitno je kronično rabila ljubezen. Ker pes jo daje. Mačka bo krepko premislila, pes pa ti bo vedno stal ob strani x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

To ste slišal, ne, kaj naj bi počela s kužki?!? Da jih je nabasala z vrečkami droge, če ni šlo drugače, pa operativno! Si predstavljate trpljenje živalic, preden so prišle na cilj, čez pitaj boga, koliko mej in držav!? Na koncu so jih pa še zaklali..... :C: ...kdo bi se pa ukvarjal z operacijo enega kužka? :C: :xx!:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

No tega 'naj bi' je bilo ful, veliko tud zelo grdega, osebno dvomim v 90% teh rekel-kazal... Pa da sta prijavili gostinsko dejavnost (hci, ki se pise drugace), pa res je bilo svasta, pa enga denarja se celo obrnilo in kadar je cash v igri, je vedno vroce, pa pac.... nekdo na koncu koncev placa racun.

Ona je prevzemala nase tole (cesar ne bi smela, prvi ki so cez ograjo fliknili psa, pogleda tablico, poda prijavo, od tu dalje je pa vpletena), pa shtalo skuhala, ona mora poskrbeti za tole.

To je cist otrocje... en se bo zavzel, nekdo od dalec pa bo za vse poskrbel, ko pa ni tega, je pa ta prvi zdaj zrtev.

ne moze.

Picasso

Marsa, se strinjam, da ni verjeti vedno vsega! Je pa tudi res, da je v vsaki laži nekaj resnice, se strinjaš?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Je pa tudi res, da je v vsaki laži nekaj resnice, se strinjaš?

ne, v bistvu se ne... V vsaki jasno ze ne, ti si cikal na rek brez ognja ni dima - samo to je nekaj drugega.

Definitivno jasno NI v vsaki lazi nekaj resnice... laz je v bistvu namenska napacna interpretacija necesa nekomu. kar pa nima zveze z resnico.

Picasso

Vem, sam Natrix je hotel da se strinjam, da je v VSAKI... to se pa ne morem (jaz uporabljam besede da povem tocno to kar hocem in mislim, in v vsaki je v vsaki, v recimo marsikateri... pa je drugace... to pa bi se prej strinjala).

To ni pravilo torej, hocem rect... tu je zal bilo velik teh zadev ocitno dejstvo.

In zdaj - uboga zenska. :\\\ Ja, se strinjam, TODA!!

Ubogih 400 al kolk zivali!! :att:

ker - a ni slo in the first place za zivali?

ne, smo imeli:

dobrotnika, zrtev, zupanje, volitve... vse smo imeli... zgodb in dram... najmanj pa je bilo VSESKOZI govora prav o zivalih... absurdno.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...