Lunin net 4. marec 2002 Prijavi Deli 4. marec 2002 Kaj si mislite o segrevanju ozracja?Kam mislite, da to pelje?Ali mislite, da se lahko temu izognemo?Kaj lahko storimo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2002 Prijavi Deli 5. marec 2002 Pac ozracje se segreva.To pelje v novo ledeno dobo. (zapleten postopek, ampak velikemu segretju sledi mocna ohladitev)Lahko. Storimo lahko mnogo stvari, predvsem pa bi morali odpisati fosilna goriva, zaceti obnavljati dezevne gozdove,... Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Če danes začnemo, bo to trajalo in trajalo, pa vendar ne moremo, ne znamo ali pa nočemo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Bog nas je obdaril z "razumom", ki ga žal ne znamo izkoristiti za pravi namen, ki ni ta, da imamo avto s klimo, da nam ne bo poleti vroče. Nekaj se bo sigurno spremenilo in jaz srčno upam, da bo prevladala tista zavest, ki ji je mar še za kaj drugega kot za avto s klimo... mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Mili, ti nimas klime v avtu kaj? samo malo zbadam, hja seveda, pomoje bo stvar sla tako, dokler so ucinki segrevanja majhni smo samo zaskrbljeni, ko bodo malo vecji bomo malo bolj zaskrbljeni, ko bodo opazni bomo zaceli s prvimi ukrepi,... ko bo prepozno bomo izumrli Aries-Libra-Scorpio 1 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 8. marec 2002 Prijavi Deli 8. marec 2002 El Ninjo-saj veš da ni fora v avtu a klimo ali dveh avtih s klimama ali stotih. Po želji zamenjaj to besedno zvezo s katerimkoli človeškim (takisto škodljivim) veleizumom...problem jaz vidim v tem, ker je veliko ljudi pozabilo na modre besede "srednja pot - najboljša pot" - nič ni narobe z ničemer, če je v ZMERNIH količinah...drugi problem - preveč je ignorance glede posledic dejanj...zdaj mi je prišel na pamet en "govor" iz filma Matrix (ni citat): "Človek je bitje, ki zasede nek prostor, se tam namnoži, ga izrabi do skrajnosti in potem gre iskat drugi prostor... - samo še ena živa stvar dela tako - V I R U S." PS1: jaz NOČEM biti virus in zato se trudim naredit kaj v tej smeri.PS2: jaz bom imela avto z naravno klimo )PS3: v razmislek: a se človek, ki mora iz dneva v dan razmišljati, kako bo nahranil družino, sploh ukvarja s problemom segrevanja.... in, kdo je kriv, da je temu tako???? mili 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest 11. marec 2002 Prijavi Deli 11. marec 2002 mili pa ti si ženska mojega življenja!zelo lepo napisano, se strinjam. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2002 Prijavi Deli 12. marec 2002 Moj znanec je dobro povedal o tej temi...Rekel je približno takole: "Ja, zelo zoprno je vse tole onesnaževanje, gane me, prizadane me, prav zares... Ampak - televizijo pa tudi rad gledam, pa v avtu se tudi rad vozim". Tako nekako vsi mislij(m)o. Vedno je veliko besed, pa manj storjenega. Vsem je seveda jasno, kako in kaj - a potem vidiš že, česa vsega ljudje ne uporabljajo kot "najnujnejše"!!! Strinjam se z Mili. Jasno. Saj se vsi.A ravnamo pa vsi če že ne popolnoma neosveščeni, pa vsaj veliko premalo. Težko pa je na teh področjih radikalneje spreminjati.. Saj so to tako dolgotrajni procesi (kot smo tudi potrebovali, da smo Zemljo skoraj popolnoma "uničili") in težko spreminjaš te nivoje, ker moraš spreminjati miselnost ljudi.Zavedanje. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. februar 2012 Prijavi Deli 24. februar 2012 2011: deveto najtoplejše leto 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 24. marec 2012 Prijavi Deli 24. marec 2012 Kaj si mislite o segrevanju ozracja?Kam mislite, da to pelje?Ali mislite, da se lahko temu izognemo?Kaj lahko storimo? Segrevanje Ozračja tega Planeta Je ndvse Pozitivna-Dobra reč, kajti sedaj že več tisočletij živimo v "Globalni ohladitvi" . Intorej, Šele sedaj prehajamo na Normalno Stanje, to je "Ogreto Stanje" . Ne, neee, ne skrbite in ne strašite se zaradi tega, kot vam to skušajo dopovedati pomračeni znanstveniki ki nevedo zakaj so se sploh rodili na ta planet ! . Glejte , Globalno Ogrevanje Sploh NI polsedica globalnega onesnaženja Planeta , Temveč je To Le Posledica " Duhovnega Prebujanja Srca Človeštva" . To pomeni, da mora materija slediti Duhu ( Energiji ) , in ne obratno, ko se je to dogajalo do sedaj kar nekaj tisočletij . Kmalu Bo Drugače . Zanesljivo ! Namreč, to "Globalno Ogrevanje" se bo kmalu pospešilo , in doseglo ( po mojih predvidevanjih ) nekje okrog 10 Stopinj Plusa , nekje več, drugje spet manj . Recimo bolj proti Ekvatorju manj, Bolj proti Poloma pa toliko več . No, mi, nekje na sredi bi pridobili kakih 10 stopinj Celzija , po mojih izračunih . Ljudje ob obali pa bodo imeli več kot dovolj časa da se preselijo višje, bolj stran od morja, kajti : to se nebo zgodilo kar čez noč . Bo pa se to zgodilo v naslednjih 20 letih , Zanesljivo !!! Into bo tudi znak Nove Dobe , ki žal še Ni prišla. Delamo pa na tem, in takole prebujamo Človeštvo , da se že končno prebudi iz "Duhovnega spanca" v katerem žal že predolgo spi . Lp do Prebuditve. B + # http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 24. marec 2012 Prijavi Deli 24. marec 2012 Ja sej "res"... zato je že sedaj na milijone lačnih, revnih, brez vode in hrane in na tisoče in tisoče presušenih rek in jezer, hude poplave, neurja, požari itn. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. marec 2012 Prijavi Deli 25. marec 2012 Ja sej "res"... zato je že sedaj na milijone lačnih, revnih, brez vode in hrane in na tisoče in tisoče presušenih rek in jezer, hude poplave, neurja, požari itn. Kot sem Razložil ; vsakdo Bo dobil kar je sejal ; Tisti milijoni lačnih živijo samo še zaradi sexa , in tako naštepajo toliko preveč otrok, da jim več nimajo kaj za jesti dati ; odtod lakota + revščina. Tisti ki pa so brez H2o, pa se tudi lahko preselijo na območja z H2o . O poplavah, neurjih + viharjih + tornadotih + požarih + potresih pa sem že Predlani razložil, da smo si to vse sami nakopali zaradi 2 Poglavitnih Vzrokov : Prvi je preveliko izsekavanje Gozdov, in Drugi Je Onesnaženje ozračja. Sedaj nebom zopet razlagal podrobne povezave med temi vzroki in posledicami , ker je predolgo. Je pa sedaj vse to Modro vodeno + premišljeno dovoljeno : Nič se ne zgodi po nepotrebnem kot je to bilo včasih , pred več kot 200 let nazaj ! Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.