Aira 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 nimaš nič pametnega za povedat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Sem vse pregledal, pa za čuda, ni me v tej temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Zdaj si - nisi pa (se) omenil soli - kako to? saj tu je spet povezava z elektroliti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 <<pa vam predlagam, da preberete kar celo knjigo, kajti nobena bolezen ni nikoli sama. g. Stane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Ppppp.p.p.p..ppp...pppee.pe....pppp.peeeeeej...pejt.....pejte vsiiiii vvvvvvvv... nekaaaaam u malororrrrrprooo ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.