anika 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 hoj,zanima me, če kdo tukaj ve kako bi prišla v stik z Naco Jermanj?hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Hmm... ali si poskusila na Najdi.si?Tam je tudi moznost iskanja e-mail naslova (neverjetno bi se mi namrec zdelo, da taksna oseba ne bi posedovala e-maila)...Sicer pa se mi zdi (... sem zadnjic ujela po tv) - da ima doticna gospa drugo ime (*pa ga morda zato ne najdes):Zdaj -mislim da- je: Naca Kaya Jermani Poskusi na Najdi.si, rubrika - Najdi e-mail... Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 ko je bila v oddaji pri Mariu je razkrila novo ime Liam Sorensen, če sem si prav zapomnila.Priporočam, da pogledaš v knjigo Numerologija in še ena...tam boš zagotovo našla podatke o njejvso srečov.v. Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anonymus 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Liam Sorensen? [?] Nekaj predlogov za naslednje tromesecje:...Ahmal Kbaruti......Moira Arpantangel......Gehauda Minavros......Penje Shustjer......Rali Pago......Benita Bonochantes... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Anonymus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Otis 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Kliči na firmo Potencial, ki izdeluje ionizatorje. To je njena firma. POTENCIAL D.O.O.SLOMŠKOVA ULICA 25TELEFON: (01) 4396980TELEFON: (01) 4396985RESLJEVA CESTA 3TELEFON: (01) 2317071TELEFAKS: (01) 2317071 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.