Marsa 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Tole zgodbico sem dobila danes... Stari moz je ucil svoje vnuke o zivljenju.Rekel jim je:"V meni se bije boj, strasen boj med dvema volkovoma.En volk predstavlja strah, jezo, zavist, zalost, obzalovanje, lakomnost, aroganco, samopomilovanje, krivdo, zamero, podrejenost, laz, ponos, tekmovalnost, superiornost in ego.Drugi predstavlja veselje, mir, ljubezen, upanje, vedrino, umirjenost,skromnost, prijaznost, prijateljstvo, dobroto, resnico, socutje inzaupanje.Taksen boj se dogaja v vsakem od nas."Zamislili so se za trenutek in potem je eden izmed otrok vprasal dedka:"Kateri volk bo zmagal?"Stari moz je odgovoril:"Tisti, ki ga hranis." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. februar 2003 Prijavi Deli 5. februar 2003 Hmm... lušna zgodbica! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2003 Prijavi Deli 19. februar 2003 Ja valda jest bom zmagu.http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2003 Prijavi Deli 19. februar 2003 Res žalostno,da včasih "futramo" tistega, ki nas uničuje.Ampak jaz navijam za ta dobrga, saj želim,da je tko kot v pravljicah, na koncu zmaga vedno samo dober. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stu2 20. februar 2003 Prijavi Deli 20. februar 2003 NO COMENT MARSA;DRŽI KOT PRIBITO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. marec 2003 Prijavi Deli 31. marec 2003 Stari, dobri volk. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Dobra zgodba! Daisy, saj ti lahko navijaš do onemoglosti za tistega dobrega, če hraniš slabega (pa magari si zraven zatiskaš oči), bo vseeno oni zmagal. Razmišljam dalje...če sicer hraniš dobrega volka, ampak pri tem ne paziš na slabega (dobro/slabo-relativno v smislu koristno/nekoristno), se lahko zgodi, da se bo za tvojim hrbtom slabi volk prikradel k dobremu in mu odžrl del hrane......in če ti res uspe hraniti samo dobrega, pa slabi pol umre, bo tvoj dobri zaradi pomanjkanja boja postal len, počasen...in če se potem slučajno srečaš z drugim človekom, ki ima močnega slabega volka in ga spusti proti tebi (beri: ti namerno želi škodovati), je tvoj dobri volk prešibek, da bi se branil - ni v formi torej. Zaključek: potrebujemo oba volka, s tem da dobremu odmerimo večino hrane (ali pa vso in pustimo slabemu, da kdaj pa kdaj malo odžre). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 hmmmtemu bi se rekl kozmichno ravnotezhje sej u iraqu tut naujo useh (taslabih) pobil, mal jih morjo she pstit (kot zhe recheno) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 Ravnotežje, saj. Ko najdeš enkrat ravnotežje, ni več dobrega pa slabega in tudi boja med dvema poloma ne doživljaš kot oviro, ampak kot spremembo/razvoj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 ja ja pa mava skos blemega bom zhe poshtimu ma useen rdeche hlache Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. april 2003 Prijavi Deli 8. april 2003 Zaključek: potrebujemo oba volka, s tem da dobremu odmerimo večino hrane (ali pa vso in pustimo slabemu, da kdaj pa kdaj malo odžre). V življenju mora biti jing in jang energija v ravnovesju, zato mi je ta zgodbica o obeh volkih zelo všeč.Obema tolk hrane, da sta v mejah normale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 V vsakem primeru bo volk zmagal . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Jaz imam oba ... volkeca Pa vsakemu dam malo popapcat ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Ti kar. Vendar se ne čudit, da te bosta ugriznila, takoj ko jima boš obrnila hrbet. Saj veš kakšni so volkci in psi. Tak gospodar, tak pes ali volk. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 hmmm....tale VOLK....se po nemshko prebere FOLK (ljudstvo).....hehetorej se lahko vprashanje tudi glasi:KATERO LJUDSTVO BO ZMAGALO tole pa zhe mal boljsh 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Ein volk, ein hund und eine kokeršpanjel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 und eine janšarop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 und eine janšarop ein ssalz...ein sstane und ein ssindikat 666 zzlomoku...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ein aakhut Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 ja abr naturlih 666 sig aakhut...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 bemu kolk dobra zgodbica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ich bin eine wolfenstein... makrneki Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Dans je zmagal un ta drug. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.