Volk K.L. 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kateri dobri ali slabi Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Super zgodbica, Marsa Uh, kar srh me spreleti, če pomislim, da je un ta žleht tud tam notri..... Moj ta žleht ta dobremu kar sam ukrade kakšen zajeten zalogaj.... Pol ga pa dam mal na enomesečni post. Pa tudi če ga stradam, se kar drži, ti šmentana žival... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zgodbica mi je zelo všeč.Toda nekaj je, kar moram reči, to da sta oba volka taka z razlogom in da si volka, ki predstavlja pozitivna čustva ne morem predstavljati v boju. Predstavljem si ga trdnega , močnega toda z globokim razumevanjem in sočutjem do drugega volka. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Res je, sam volk je volk. ne more odvreci svoje -zivalske- narave.ce bi ves trden in plemenit tam samo stal in gledal (in torej ne bi bil v boju), ga bi drugi volk pozrl oz. bi pac zmagal drugi volk in v tem je ravno finta..... ker pa gre itak za prispodobe - ornk boj in volja sta vcasih pri posamezniku potrebna, ko se odloca za dobro.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Takele zgodbice so mi fuuuuuuuuuul všeč , take čist simpl, pa tako zelo sporočilne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ja pr ns pa ponavad zmaga Pujsast volk, sam se moj zud ne da Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.