jernejakristan 7. februar 2003 Prijavi Deli 7. februar 2003 Tudi, če ne bi vedela, da gre v tem času moja progresirana luna čez moj natalni ascendent-škorpijon, bi rekla:Kaj za hidiča se dogaja?Tukaj nekje se nahaja tudi Lilit-črna luna.Kako močan je ta skupek, ta aspekt in kako lahko najbolje sprejemamte vplive? Kaj naj bi se mi dogajalo v takem obdobju? Čutim, da lahko takoj padem v nerazložljive psihoze... l.p.Jerneja jerry Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jernejakristan 17. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2003 Ja, vsekakor se bo malo otoplilo...iz dokaj hladnega kozoroga greš v malo drugačno hladnega vodnarja...je pa zato zihr bolj družaben,človeški, odprt navzven in radoveden za vse kar se dogaja z ljudmi okoli njega.Glava kar polna zanimivih razmišljanj, srce pa občutkov...če bo kašna čudaška, dej si duška, ker tako obdobje se ne vrne kmal...čutu boš tko, kot še nikol, verjetn se ti obeta velik prjatlc... tko, da, Tvoja pomlad res prihaja aneja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 5. april 2003 Prijavi Deli 5. april 2003 KOliko pa spremljate progresije Moj mož je dobil novo službo, ko mu je jupiter tranziral čez progresirani MC. Koliko časa se čuti vpliv aspekta s progresiranim planetom? Ja, seveda je odvisno od planeta. No, če imate kakšne izkušnje... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Dajmo spet malo o progresijah... Progresije spremljam bolj občasno...ponavadi takrat, ko v tranzitih ne najdem razlage za dogodke...no, potem pa pogledam še progresije... Najbolj zanimiva mi je progresirana Luna.Čeprav obdrži svoje lastnosti iz natala...se vendar čuti spremeba...v nas samih...ko Luna progresira iz enega znamenja v drugo...S prehodom Lune iz znamenja v znamenje...se da marsikdaj razložiti...zakaj nam je določena oseba v nekem obdobju tako blizu..."na liniji"...čez leto ali dve pa se vprašamo...kaj hudiča smo videli na njej... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TAYRA17 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Dajmo spet malo o progresijah... Progresije spremljam bolj občasno...ponavadi takrat, ko v tranzitih ne najdem razlage za dogodke...no, potem pa pogledam še progresije... Najbolj zanimiva mi je progresirana Luna.Čeprav obdrži svoje lastnosti iz natala...se vendar čuti spremeba...v nas samih...ko Luna progresira iz enega znamenja v drugo...S prehodom Lune iz znamenja v znamenje...se da marsikdaj razložiti...zakaj nam je določena oseba v nekem obdobju tako blizu..."na liniji"...čez leto ali dve pa se vprašamo...kaj hudiča smo videli na njej... AstraA bi mi lah kdo tko mal razložil tele zadeve, je zanimivo za brat, pa mi ni kej dost jasno.Če pa že kje kej piše, mi pa dajte link. hvala lp Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Najprej kjer je luna? To ni enostavno. Potem kjer progresira? Lahko progresira v Cetus, Ophiucus, Sextans, Virgo, ... in ... celo Corvus... Primer (sicer za Venero): http://search.freefind.com/find.html?id=51...0&query=sambora Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 kot vidim na karti... je moja progresirana Luna sedaj (natalno v 10h Oven) v 12 hiši v Raku... Čez kak mesec bo šla čez ascendent... Valda, da ne vem, kaj pomeni ... Bom vedela več povedati, ko bo aktualno, pa bom dopolnila... post... decembra 2004... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 hm men se zdi da mi bo tranzitirala (kaj pa vem kdaj točno enkrat letos) 8 hišo v dvojčku..... heh, trenutno sedmo hišo, lep aspekt z natalno luno trikotnik...... ampak hm kaj pa to pomeni paf, morda se bo kaj zgodilo, morda pa se motim in je že tranzitirala, morda pa je še v sedmi hiši, nimam programa tu, pa to na pamet mi ne deluje preveč dobro, ampak zračunat morem moj rojstni datum plus tolk dni kolkr mam let ja ? hm hm hm, 19.5, luno mam na 25, tehtnice, 28 dni, za 12 znakov, 2.333 dni za en znak, iz tehtnice torej v dvojčka ker mam dokaj daleč v tehtnici stvar, hm ja je že v osmi hiši.. hehe, to bo rocknroll k pride v deseto, najbrž bom ravno diplomo rihtal,.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Moja progresirana luna prehaja 7. hišo in je vstopila v škorpijona.....ne vem točno kaj pomeni, ampak bo nekaj vezi z partnerstvom.....nikjer nisem zasledil lastnosti ostalih progresiranih planetov po hišah in znamenjih ....mogoče ve kdo kaj o tem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Moja progresirana Luna bluzi po moji osmi hiši... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mene pa samo zanima kako oz kje se izračuna progresirana karta? Najbrž mora obstaja kaki program na netu ... :o|o: Ima morda kdo kakšen link? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 www.astro.com, najprej izračunaj osnovno karto, potem pa pejt na progresije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Moja progresirana Luna bluzi po moji osmi hiši... Moj mickeni bi pa bluzu po.......... Pa ni nujno, da v hiši........ Hm....a mam take misli zarad lunce? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Moja progresirana Luna bluzi po moji osmi hiši... Moj mickeni bi pa bluzu po.......... Pa ni nujno, da v hiši........ Hm....a mam take misli zarad lunce? Aja ?! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ga bom poču zaj glih 1x.........bo tak rekel, da je to zato, ker mu progresirana luna vstopa v 6. hišo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Meni se zdi, da je tvoja Luna kar naprej ali v 3. hisi ali pa v 8. hisi. Dozivljensko ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Aaaaa.....to je dobro? A sta ti dve hiši bl kurbnahusa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 V 3. velik govori, v 8. pa bi ze lahko slo za kurbnhause... Dobr je pa v vsakem primeru. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 če prav gledam, je moja progresivna luna v devici, že kar nekaj časa očitno v 11 hiši, torej 11 hiša prijateljstvo, luna v devici zadržanost - a je to to?sicer pa resnično zadnje čaes ne sklepam prijatelstev na veliko, se držim tiste peščice in sem sama sebi zadostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 luna v devici zadržanost - a je to to?tega ne vidim ravno tako in se nikoli ne gleda tako ozko. Tudi jaz imam trenutno progr. luno v Devici, pa ne morem ravno potrditi, da gre za zdrzanost, treba je izhajati iz natalne lune, v hiso po kateri progresira, znamenje, pa katero znamenje si ti, itd...Pri Luni v Devici pa gre za neke dolocene detajle, drobna opravila, ciscenje... A si spoznala kakega Vodnarcka? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hm, ej zadržanost je lahko zaradi tranzita Saturn konj. Luna, al pa zaradi česa drugega...čiščenje, ja v sebi... vodnarčka a je še čas evo sem kozorog 4.hiša na 0 stopinjah , asc. devica, luna rak 10.hiša, venera strelec3.hiša (tule je ful gužva od neptuna, venere, do merkurja), mars škorpijon (3. hiša), pa še kaj... ma ne samo zanimivo se mi zdi tkole se učit, posebej če te kdo kam usmeri al pa brcne... sej ponavadi sem tiho, spremljam in se učim....če pa mi še kaj poveš, bom pa hepiiiiaja, kaj pa naj bi mi tist vodnarček prinesu, keš slučajno vodnarčki kje ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 www.astro.com, najprej izračunaj osnovno karto, potem pa pejt na progresije.thx lunca ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 vodnarčki kje ste ...pred tvojim nosom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 www.astro.com, najprej izračunaj osnovno karto, potem pa pejt na progresije.thx lunca ... A je to to? sem šla na astro.com,... pa na Personal portrait in potem na Forecast... Samo tukaj ti izpiše samo par aspektov... Ostalo pa se mora očitno plačati. A obstaja kje na strani kaka opcija, da ti pokaže celo progresirano karto (brezplačno)? Sem mal iskala, pa nič najdla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.