coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 www.astro.com, najprej izračunaj osnovno karto, potem pa pejt na progresije.thx lunca ... A je to to? sem šla na astro.com,... pa na Personal portrait in potem na Forecast... Samo tukaj ti izpiše samo par aspektov... Ostalo pa se mora očitno plačati. A obstaja kje na strani kaka opcija, da ti pokaže celo progresirano karto (brezplačno)? Sem mal iskala, pa nič najdla ... Tam nekje spodaj imaš opcijo More free horoscopes, izbereš Extended chart selection in se ti odpre cel nabor različnih možnosti. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sem vesela, da ste začeli s to temo.Astrolog ne more zgrešiti, če opisuje kaj prinese progresivna Luna, predvsem ženske se teh sprememb močno zavedajo (zavedamo). Mene to vedno fascinira. Vse dobro, :o|o: Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tam nekje spodaj imaš opcijo More free horoscopes, izbereš Extended chart selection in se ti odpre cel nabor različnih možnosti.Hvala,...sem našla... samo je spet samo karta,...ki jo jaz bolj slabo znam brat ...oz tiste znake za planete in aspekte ne razločim še najbolj... A lahko še vprašam, če katera opcija izpiše aspekte, ne samo nariše..? Drugače sem pa prvič ugotovila, da imam retro venero. :o|o: Pojma nisem imela... kar pomeni, da potem v lunin.net izračunu horoskopa sploh ni označeno, katei planeti so v natalni karti retro?! A mam prav? Al samo meni tko pokaže? Kaj pa pomeni, če je venera retro? Mogoče to, da se v mislih vedno vračaš k preteklim zvezam Moja progresirana luna je pa v 5/6 hiši v biku.... Kaj to pomeni, bomo pa še videl... (Drugač mi pa tranzit jupitra in saturna nista najbolj všeč. Bi ju kar malo prestavila ...malo naprej/za hišo ali dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...retrogradna Venera rada pokaže, da imaš neobičajen odnos do denarja, mogoče imaš kaj zadržkov, kar se intimnosti tiče v ljubezni... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jest tud.... :o|o: bi z veseljem , da bi kej več vedu o tem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...retrogradna Venera rada pokaže, da imaš neobičajen odnos do denarja, mogoče imaš kaj zadržkov, kar se intimnosti tiče v ljubezni... thx boris , hmmm... neobičajen odnos do denarja? ... Mah, bi rekla, da je čist običen,... No, tud ne vem kaj se tukaj smatra za neobičajnega Zadržki? ... So, če ljubezni ni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jutri pa gre moja progr. Luna v Tehtnico. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ...kaj pa pričakuješ Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ah, ja Borism... kaj pricakujem?! Ko je prog. Luna na zadnjih stopinjah nekega znamenja se nekako nic ne premakne. Takoj ko prestopi, se zacne nekaj novega, v skladu z rojstno karto seveda. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Velik je nachinov direktiranja Lune. Prvo moramo izrachunati kjer Luna je! To ni enostavno. Potemtakem je lahko primarno direktiramo (kar napamet) ali pa, she boljshe sekundarno chez ozvezdeje kjer se nahaja ali se bo nahajala. Gre se za zodijakalno progresijo, denimo Aug 4th 2004 Luna v Cetus. Luna je bolj bistvena kot Sonce, v tem primeru je Siva truemind, Krsna pa... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Progresirana Luna v Vodnarju mi je prinesla veliko novega v zvezi z astrologijo in dinamično obdobje, ko kar ni bilo dovolj časa za vsa predavanja in vse, kar bi rada šla in se naučila. Sedaj mi dela trigon z natal.Uranom.A prihaja čas, ko bom pozdravila Luno v Ribicah...Drugi ritem zagotovo. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 No, če prav vem, potem tudi tebi sledi prehod pr.Lune iz 5. v 6.hišo... Torej lahkotnost, družabnost in radovednost Vodnarska se bo umirila in začutil boš, da se nekako morda bolj zapiraš vase, prihaja večja občutljivost, ugodno za ukvarjanje z meditacijo, -pri tebi dobro, ko lahko to čistiš iz sebe z glasbo...a saj ti imaš še precej progr. Lune v Vodnarju pred sabo in tudi 5.h in tam sej veš: ČAGAAAA in ko bo pr.Luna čez tvoje Sonce v 5.h je čisto tipično srečat kako extra bejbo... Eh direktor, uživaj ta cajt Vodnarski 300 na uro, ti priporočam, potem bo na udaru 6.h, saj veš, delo, delo, delo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ja, najprej še pride v 6.hišo, pol so komaj ribice na vrsti, nekje na polovici 6.hiške pa sonce gre tut približno istočasno ampak ko praviš luna v 6, delo delo delo, če prav vem, to pomeni bit z vsemi čustvi pri delu, kar je v bistvu dbest, ha?huuu, bejbe itak same dobre zbiram, heh hm, ne , čaki, luna je ŽE v 6.hiši ja, vpisal podiplomca...Prav zanima me kako moški preživite progresivno Luno v ribah, sploh kaki mačo tipi, ki bežijo od svojih čustev, potem pa neka mehkoba v človeku, kaj s tem. Upam, da nam boš iskreno povedal kako to doživljaš.Jaz jo imam sedaj v raku in sem res zelo čustvena in občutljiva in skrbna, za znort, kam je šel moj lahkotni dovjček, ga pogrešam,vso to neobremenjenost in igrivost. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ja, seveda čisto mehka dušica, ko boš imel v Ribicah na desc Luno pr., boš začel pa še zajtrke pripravljat in jih v posteljo svoji dragi nosit, a si ga predstavljate, Direktorja Bobija... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 A obstaja kje na strani kaka opcija, da ti pokaže celo progresirano karto (brezplačno)? Sem mal iskala, pa nič najdla ... Ti kar pejt na www.astro.comhoroskop chart drawingsektended chart selection nato klikneš natal in progressed chart in dobiš svojo lunco, ki jo želiš. Vse zastonj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ste kaj opazovali, kaj dela progresirana Luna v zvezi z nosečnostjo? a velja, da če je v času poroda v poz. znamenju potem-fant, neg.-punčka? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ah, jaz sem itak čist mehka dušica Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 primeri natanchnih progresij lune v cetus, orion, ophiucus, auriga, sextans, corvus, itnnajbolj natanchno dosegaj sekundarne progresije. mudil se bom v lublani. mogoche bom imel ta tudi za te? +39 334 318 2775 +385 91 108 108 4 luna je misteriozna in se mudi v velikem shtevilu ozvezdij kot sonce vedno gre v ophiucus pogosto je v cetus,sextans,orion (wtc),... sempatja e v auriga in corvus Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 .kdaj se boste mudili v Lj. nekak spet? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kje imate sedaj progresirano Luno in kako čutite njen vpliv? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Lep pozdrav, moja prog. luna je tudi ravnokar, v zadnjem tednu, prestopila v 6. hišo, ... tudi znamenje bo zamenjala, saj je trenutno na zadnji stopinji bika, se pravi gre v dvojčka... Pričakujem vihravost, radovednost, površnost, večjo družabnost..... No, pa glede na to da, kot pravite, 6 hiša prinaša delo, delo,... pričakujem, da mi bo kombinacija radovednosti in dela pomagala k kakemu napredku pri delu,.... samo upam, da mi dvojčkova vihravost in nestanovitnost ne bo preveč ovirala koncentracije pri delu Do sedaj, ko je bila prog.luno v biku sem opazila neko počasnost v razmišljanju, dojemanju, nasploh v reagiranju,- kot bi življenje prestavilo s 4. v 2. prestavo. Sicer bom pa o tem mogoče več lahko povedala ko bo luna prestopila znamenje in bo tako razlika bolj očitna. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.