Lunin net 7. februar 2003 Prijavi Deli 7. februar 2003 "haloali je astro napoved iz mailing liste prirejena zame (po mojih podatkih)?" "Zanima me, kako bi lahko na Lunin.net našla letošnjo astrološko napoved zadoločeno nebesno znamenje." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunin net 7. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2003 Za LN pripravljam dvoje napovedi: http://www.astrologija.org/2003/index.php - napoved za tekoci mesec 1.Napoved/analizo delam glede na polozaje Sonca, Lune in Merkurja in na njihova eventuelna srecanja z drugimi planeti oz. nebesnimi telesi in pravzaprav deluje na vse podobno - kot npr. polna in/ali prazna luna, ki tudi delujeta na vse... To je nekaksen splosni astro vodnik skozi teden oz. mesec... Kaksno bo nekaksno splosno pocutje, energija v zraku, ce hocete... v teh dneh.Seveda je vec verjetnosti, da bodo vplivi pri vas mocnejsi, ko bo Luna v Raku, ce ste Rak (ali imate Luno ali ASC v tem znamenju) -*vzela sem Raka samo kot primer-, a vendarle Luna v tem znamenju deluje tako in tako. In ko se sreca s tem ali onim planetom deluje spet tako in tako. In to vpliva na vse nas - za vse je kaksen dan bolje ne sklepati poslov, kaksen dan se posvetiti druzini ipd... Ko so "taksni dnevi". Scasoma pa bova najverjetneje v astro bazo (lunin astrosoftver je zdaj v izdelavi) vkljucila tudi vse te moznosti - seveda pa se bo to dalo le pri tistih, ki bodo zaupali svoje natancne podatke (datum, uro in kraj rojstva). 2. Na LN ne pisem astro napovedi za vsa znamenja - lotim se astroloske analize skozi tedne in skozi mesece - v taksni obliki kot vidite.Podobno kot deluje polna luna na vse ljudi bolj ali manj podobno, je prav tako tudi z ostalimi pomembnimi premiki Sonca in Lune. Poleg tega so zelo zelo zelo redki ljudje res tipicni predstavniki svojega astroloskega znamenja in tako ze v osnovi pravzaprav te "napovedi" ne morejo biti tocne.Poleg tega pa so v zelo velikem stevilu primerov te "napovedi" govorjenje v prazno (in se torej ne nanasajo na aktualno astrolosko stanje na nebu). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts