Tamburin 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hehe, vodnarji nezvesti... kok jih pa poznaš? (nezvestih) Saj pravim, da mi je ostala v spominu ena prijateljica vodnarka, ki je ful varala svojega moža - zato vedno dobim asociacijo: varanje = vodnar... Pa vodnarji se mi zdijo tudi taki, ki radi vedno kaj novega preizkušajo, zato se mi zdijo potencialni skakalci čez plot. Bobnar, brez zamere - nisem te hotela označit za skakalca... Kaj morem, če je pa tako vprašanje postavljeno tukaj... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 jaz imam pa fanta, ki je vodnar, no ja, rojen je glih zadnjega dne pred ribami, zato verjetno tud mal na ribi vleča. Drugače je uradno vodnar in sploh ne dvomim v njega. daje kar zahteva in to je zvestoba. seveda pa tud sama ne skačem čez plot, sem pa levinja in to na kvadrat. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 nezvesti znaki so;ovnibikidvojčkirakilevidevicetehtnceškorpionistrelcikozorogivodnarjiribiŠe dober,da sem na koncu vrste.... Ampak zadnji tudi ni nikoli dobro biti,saj si lahko tepen....najboljša je zlata sredina Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 ....najboljša je zlata sredina [/color] Kot na primer lev v 3. dekadi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 nezvesti znaki so;ovnibikidvojčkirakilevidevicetehtnceškorpionistrelcikozorogivodnarjiribiŠe dober,da sem na koncu vrste.... Ampak zadnji tudi ni nikoli dobro biti,saj si lahko tepen....najboljša je zlata sredina Najprej bi morali definirati kaj je to zvestoba: - da boš vso svojo plačo nosil domov- da boš vedno ljubil samo njo/ njega- da boš mislil le nanjo/njega- da boš (po)gledal le njo/njegađ- da boš seksal le z njo/njim (čeravno boš pri tem v mislih z drugo/drugim)- da če boš v mislih z drugo/drugim, sploh ne boš seksal s svojim partnerjem- ....- ....- .... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Preprosto; ko pridete iz žura domov z svojim partnerjem ne sexajte, ker v bistvu potem sexajo 4 al pa več oseb hkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Ste nezadovoljni z svojim seksualnim življenjem?Pa vzamite stvari v svoje roke... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 si upa kdo napisat vse besede domače al pa tuje znamenite o sexu in tem primerni frazi¨ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 pokowc napish.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Bodi izviren, če to pomeni, da si malo čudaški, nič zato.Kaj sex res vse reši? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 ..obračaš besede..ni v stilu texta in v bistvu vse kar napišiš lahko spada k zgodbi, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Če ležiš na trebuhu,leži vsaj na tujem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 nezvesti znaki so;ovnibikidvojčkirakilevidevicetehtnceškorpionistrelcikozorogivodnarjiribi vsa ostala znamenja so zvestaSem v hudi skusnjavi, da Marsi prijavim zlorabo in zahtevam, da leve zbriše... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 nezvesti znaki so;ovnibikidvojčkirakilevidevicetehtnceškorpionistrelcikozorogivodnarjiribi vsa ostala znamenja so zvestaSem v hudi skusnjavi, da Marsi prijavim zlorabo in zahtevam, da leve zbriše... se bom pridružila peticiji, ker sem jaz tud Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Spisek naj kar ostane tak kot je...z vsemi znamenji - brez izjem. Vsi enaki, vsi enakopravni! Zal... Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Spisek naj kar ostane tak kot je...z vsemi znamenji - brez izjem. Vsi enaki, vsi enakopravni! Zal...Ne drži! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Mislim, da so med vsemi znaki zvesti in nezvesti. Jaz sem jo najvec videla, ce ze moram to astrolosko opredeliti med devicami, kozorogi, ovni in vodnarji...Pa se kaksen drugi znak za povrhu.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Mislim, da so med vsemi znaki zvesti in nezvesti. Jaz sem jo najvec videla, ce ze moram to astrolosko opredeliti med devicami, kozorogi, ovni in vodnarji...Pa se kaksen drugi znak za povrhu....Cosma Ali si bila zraven? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Vedno ! Sej vidis kaksne ucke imam! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ribe s(mo) zakon in zelo zveste!!! se najbolj pa sebi in svojim hormonom... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ja ribe... ste zelooooo zveste : Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.