Skoči na vsebino

Slovenija Asteroid

intruder

Recommended Posts

Efemeride za ta asteroid so tlele:

http://puck.dhs.org/slovenija/slovenija.asteroid.ephe

Pojasnilo:

14 pomeni 14 stopinj aries (oven).

3/3/2003 (eclipse midpoint) bo na priblizhno

2003-Mar-04 00:00 4.4959948 -2.9798502

4 ovna

2003-Feb-20 00:00 359.8596955 -2.8030698

Tlele je priblizhno blizo Scheat, se pravi veliko se bo

norelo (karneval!).

Jaz ga pa imam na

1957-Nov-28 00:00 351.1592896 -4.4745118

351 stopinji ; 360 je krog, odshtejem 10 ... hmmm ...

21 rib

Pa she primer:

drnovshk:

http://puck.dhs.org/slovenija/drnovsek/00000001.GIF

1950-May-17 00:00 63.8197302 -6.0020132

63 pomeni 3 dvojchka!

p.s.

pa she bolj natanchne ephe za 1960 - 1970

http://puck.dhs.org/slovenija/slovenija.60...o.asteroid.ephe

Deli na socialnih omrežjih

Zakaj pa Slovenija?

(*jaz mam to na 7 Strelca - se v 1. hisi - kaj to pomeni?) ;)

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

? na mom soncu! etotiga;) mislem da dr. treindl ima grafiko za to zadevo. astro.ch/atlas vprashal i ching (sajveshnahitr) pravi da za te pomeni I:I::I I:II:I Pegasus?

Mogoche si ti eno od shtiri kopitov (ena moja raziskava, nenavadna). A sva skenirala Pegasus? O.K. Planina (torej trije), pa nekaj kot sonchce odspodaj, kampiranje? Plezanje?

Chetrta linija je dno planine, malo plezanje? Sonce je I:I

madonca v k4 z kakshnim weisbeer bi 'mel vech inspiracije...

Mislel sem da sami ugotovimo kaj pomeni. A lahko? Mislem predlagam (saj vem da tudi tezhim, sorry). I:II:I je tudi solar return. Saj pride odgovor, ne nujno zdej, ta hip, ...

Saj vem... jasno, da sami ugotovimo... vendar... to lahko se zgodi samo tedaj, ko v bit postekamo filing, energijo dolocenega, obravnavanega pojma - planeta, aspekta, hise, asteroida...

A stekas... Neptuna, Plutona... poznam V BIT - tako ga kamorkoli lahko prevajam, vnasam spremenljivke etc... Potem mi je tudi jasen ta in ta njegov aspekt, v tej in tej hisi....

Recimo, da se mi sanja o Kironu... Ali Lilit... Ko se POSVETIM v to.... A ves... Ko pa imas te stevilne asteroide in vsa ta telesa... pa si je v bistvu tezko predstavljati pomen, vpliv, point vsakega takega posameznega...

Npr. to - pri Kentavrih, da poznas nekaj te mitologije in vsega, ti lahko pomaga pri tem, da lazje prodres v bistvo sporocila...

Astronomi se npr. praviloma (kar se mi je vedno zdelo presenetljivo)ne navdusujejo nad astrologijo v tem smislu - v glavnem pravijo celo, da ne deluje - si mores to misliti?? ;>))))

Kar pomeni samo, da gledajo vesolje iz drugacnega zornega kota...

Tu se mi zdi zelo primeren Free-jev rek: What use is a belief (ali pa znanje), if you have no faith in it... ;)))

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja strinjam se pa che se strinjash tudi odkrivava _nove_ aspekte Neptuna pa Plutona. Primer: pr'Figovcu v vrtu,

osa (torej insekt podoben chebeici) naredi 'touchdown' (aterira) tako da se nekakor pri krigli temnega (gravitacija privleche?) _obrne_ za 180 stopinj, in se zaleti pokonchno na mizo kar na ledja (krilca). Kaj pa to?

Saturn na descendentu!

Se pravi magar Saturen DELUJE na insekt!

(:)

Zhivijo, Marsa. Jaz sem si to takojle "pojasnil": Slovenija asteroid - Marsin na 7 strelca, na mom soncu - Marsa predlaga intruder forum - 13/2/2003 Jupiter tranzit Uran = o.k. Saj ne moremo vedno biti tablichno objektivni, sem pa tja improviziramo. Gremo va to shtacuno pa kupimo v kakshni drugi, astrologija je tudi sprehod, kreativno hecanje; potem che vedno ponucamo # tablice, ne najdemo reshitve; magar samo baje standardizirane, katerih pogosto ni. Seveda obvladamo tudi nekaj # tabloidnih pozicij (vsaj midva, a ne;).

Kentavrje sem obdelal _brez_ mitologije, saj she nosi b'li imenovani! To sem dela z horarno astrologijo (kar 500 kart na dan).

Prav za to se gre da vrnimo astronomom astronomsko, pa obvladamo astrologijo! Za zachetek preidemo v 'siderealno' ali pa 'jyotish' (tudi ko baje analiziramo tropikalno zadevo). Nekaj novih napisov na newsgroup so v slovenshchini.

Danes vstanovljen Round Table 12 astrologov (postava) za

shtitenje astrologije od norcev;)

Eni napisi bojo tlele http://www.escribe.com/theory/puck/

vechina pa v newsgroup (vidi spodaj).

Slovenija asteroid je kar za vajo (ih je she), pa primer.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...